Sari la conținut

belle la cluj nr 0740945668

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

ai tu amandoua,adica pula poate o ai ca tre sa te pisi cu ea si fruncea cred ca o ai lata ca altceva cred ca nu ai in cap numai fruncea.

Baieti, cred ca va tinem de vorba si inca nu ati votat astazi :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

ai tu amandoua,adica pula poate o ai ca tre sa te pisi cu ea si fruncea cred ca o ai lata ca altceva cred ca nu ai in cap numai fruncea.

Tie iti atarna pula ca ciucurelu in erectie? :lol:

• Oras:cluj-napoca
Postat

Tie iti atarna pula ca ciucurelu in erectie? :lol:

domn dotor nu ai vrea sa vi sa vezi cum imi atarna pula in erectie?

esti cam curios de fel daca vrei ti-l dau sa-l sugi un pic sa iti revii.

:)

Postat

culcate dotore ca ti- e somn.

si maine iti tremure mana la servici boşorogule!!!

Postat

Pe cine faci tu ba bosorog? Esti din aia tinereii care nu-s in stare sa futa o femeie gratis? Sa aiba prietena? Vai de capul tau de prost!

Postat

Pe cine faci tu ba bosorog? Esti din aia tinereii care nu-s in stare sa futa o femeie gratis? Sa aiba prietena? Vai de capul tau de prost!

dece te oftici nea doftor?

nu vrei sa accepti sa ti se spuna ca esti boşorog?

hmm nu trebuie sa fi boşorog si la infatisare este destul daca esti boşorog la minte,si daca fac parte dintre baietii tineri si nu mai pot fute,hai fa un test sa vad iti rup bucile,sau trimite-o pe sarlota putin pe la mine sa vezi se mai intoarce la tine inapoi pensionarule,ori ramane la noi in capitala ardealului.

asa ca mai gandeste-te inainte sa te bagi undeva,daca merita sa te bagi in seama sau nu,sau dupa mintea ta de pensionar nu mai stii cand,ce si cum sa faci.

hai di pa ca ma plictisesti!

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Nu va mai certati baieti,ca nu e frumos sa ne certam intre noi,si mai ales sa nu poluam paici cu astfel de chestii.

Inapoi la recenzii  :rtfm , sa ne auzim in continuare de bine, nu asa.

Postat

dece te oftici nea doftor?

nu vrei sa accepti sa ti se spuna ca esti boşorog?

hmm nu trebuie sa fi boşorog si la infatisare este destul daca esti boşorog la minte,si daca fac parte dintre baietii tineri si nu mai pot fute,hai fa un test sa vad iti rup bucile,sau trimite-o pe sarlota putin pe la mine sa vezi se mai intoarce la tine inapoi pensionarule,ori ramane la noi in capitala ardealului.

asa ca mai gandeste-te inainte sa te bagi undeva,daca merita sa te bagi in seama sau nu,sau dupa mintea ta de pensionar nu mai stii cand,ce si cum sa faci.

hai di pa ca ma plictisesti!

Vasazica la tine la cluj inteligent se zice "bosorog la minte"? Si retardat se zice "tanar la minte"? M-am prins tinerelule! Probabil ai QI-ul cat lungimea pulei.

Vizitator belle
Reputație: 0
Postat

Nu va mai certati baieti,ca nu e frumos sa ne certam intre noi,si mai ales sa nu poluam paici cu astfel de chestii.

Inapoi la recenzii  :rtfm , sa ne auzim in continuare de bine, nu asa.

Sa se certe cat vor oricum recenzii nu vor mai fi. Intr-o ora plec din cluj... macar chat-ul sa le ramana :)))
  • Like 2
Postat

Sa se certe cat vor oricum recenzii nu vor mai fi. Intr-o ora plec din cluj... macar chat-ul sa le ramana :)))

Pai oricum...chat a fost de la bun inceput . Noi...chat-erasii iti uram drum bun si cale batuta...si sa te intorci cand te-om chema noi...pana atunci te lasam in grija lui Chris69... si a Sarlotei . 

Postat

Pai oricum...chat a fost de la bun inceput . Noi...chat-erasii iti uram drum bun si cale batuta...si sa te intorci cand te-om chema noi...pana atunci te lasam in grija lui Chris69... si a Sarlotei .

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

Recenzie

Fiind o persoana curioasa din fire, cu o dorinta neobisnuit de mare de a cunoaste persoane noi, atras de pozele d-soarei, m-am hotarat sa ii trec pragul. Informatia ca ar veni in Cluj am luat-o de dincolo. Mi-am facut destul de usor programare prin folosirea Mesageriei Personale, si astfel, joi (13 februarie) la ora 13 eram programat.

Note:

Locatie: 8 (fiind relocata temporar... nu prea e vina ei) in statia de autobuz de pe Calea Manastur (cum te duc spre Centru), locuri de parcare cu duiumu', apartament comunist style din era prerevolutionara

Igiena Locatie: 9 (clar ca experienta ei in acest domeniu se vede, reusind sa puncteze toate acele mici detalii care fac diferenta: prosop, gel de dus, asternut, slapi, etc. Depunctarea vine din motive independente de vointa ei

Aspect D-soara: 9.5 bruneta vopsit, par scurt(ut), in poze era (mult) mai lung, frumoasa, atat la fata cat si la corp, un zambet stregaresc specific varstei (21 de ani), trup armonios, potrivit, placut la vedere, dar mai ales la atingere. Pacat ca s-a tuns.

Igiena D-soara: 10 - ireprosabila.

Oral: 8.5 neprotejat, umed, cu pierce in limba, no CIM

Normal: NR (not rated)

GFE: 10

Socializare (o "categorie" care doar ea o poate impune in criteriile de punctare): 10*****.

Onorarii percepute:      100/fin (oral sau normal), 

150/fin (oral+normal),

200/ora (oral si normal)

Servicii: GFE, FK, ON, NP (no CIM, no COF)

Cu toate ca am incercat din rasputeri sa ajung mai devreme (decat eram programat) la ea, intamplarea a facut sa fi parcat la o distanta rezonabila si cu chiu cu vai, printre zeci de telefoane am reusit sa nimeresc usa.

Ajuns in fata usii, s fi sunat (sa-mi fac simtita prezenta) dar teama de electrocutare m-a retinut, si am batut sfios la usa: Mi-a deschis....

Belle (chiar e frumoasa nu degeaba Alias-ul ales) era imbracata cu un fel de neglijeu iar sub acesta se intrezarea o pereche de bikini micuti si un sutien care cu greu reusea sa stapanesca perechea de sani care vroiau sa iasa la iveala. Initial am crezut ca e vorba de vre-un push-up cu raportul sani/burete de 30/70 (mai tarziu, mi-a fost sa vad ca nici-gand de asa ceva), cu o pereche de slapi micuti si dragalasi. De cum am zarit-o, prima replica care mi-a trecut prin cap a fost: "Fuck, sa nu-mi spui ca ii ea!", eram prea surpins de cum arata. E departe de silueta unei gazele, ea e mai mult o femela de puma (departe de a fi un Cougar, din prisma varstei ei foarte fragede: 21 de ani - legala peste tot in lume).

M-am descaltat, mi-am lasat haina cu care venisem undeva (cred ca in cuier) si am trecut in camera "de dezmat". Acolo, m-am asezat pe pat (mare, comod), am scanat nitel mobilierul din jur, am observat ca inca nu despachetase (nici eu nu despachetez decat dupa 4-5 zile; deci, din punctul asta de vedere o inteleg) si am inceput sa ma uit (cu o privire tampa si zambind tot timpul) contemplativ la ea. La cat de bine arata, mie personal imi pierise cheful de "actiune", asa ca am inceput sa fac ceea ce stiu eu cel mai bine... sa stau la povesti. Si am stat, cu doua scurte pauze: una in care am fost si am facut un dus si a doua in care mi-a incantat simturile cu un oral.

Nu pot sa descriu actiunea in sine, este peste media oferita in Cluj. Ce pot insa sa va spun e atitdinea Bellei vis-a-vis de ceea ce face, e de nota 10. Ce m-a surprins e faptul ca nu ajunsese decat de cateva zile, dar isi rezervase o zi pentru a cunoaste orasul: Bravo  http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/good.gif . Mi-a placut sa stau sa povestesc cu ea, am ramas pana la urma o ora si jumatate door-to-door si cred ca as fi stat mult si bine, daca programul ei permitea. Am povestit despre ea, despre mine, despre Galati, despre Cluj, despre tot ce se putea povesti. Iar totul a fost natural... drept urmare SOCIALIZARE: 10, stie sa se faca placuta, pentru ca asta e starea ei naturala. Clar ca mie "mi s-au inmuiat genunchii" dupa ea, clar ca sunt subiectiv.... de aceea nu am sa va descriu actiunea in sine, las pe altii mai "detasati". 

Spor s-aveti!

• Like 11
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Sandule, ti-as da doua puncte daca s putea. Unul pentru ca te cunosc si intotdeauna ai avut recenzii pertinente, iar al doilea pentru ca ai reusit sa te programezi prin PM fara ca sa se ratoiasca domnisoara la tine. :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Sandule, ti-as da doua puncte daca s putea. Unul pentru ca te cunosc si intotdeauna ai avut recenzii pertinente, iar al doilea pentru ca ai reusit sa te programezi prin PM fara ca sa se ratoiasca domnisoara la tine. :)

Harry, acu ai la reputatie nr fiarei :))) 666 :D

Postat

Harry, acu ai la reputatie nr fiarei :))) 666 :D

un +1 de la mine sa il scap de blestem.

• Like 2
Postat

un +1 de la mine sa il scap de blestem.

M-am scapat de datorie. Punctul promis :)

Postat

ejnebun .....  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Buna seara,

Am ajuns si eu pe la Belle. A meritat deoarece este o fata superba si f placuta per asamblu. 

Note: oral(neprotejat) 8 deoarece nu accepta CIM

normal(protejat) 10

aspect 10 

GFE 10

Locatia: cand am fost in urma cu cateva luni, era in zorilor, pe dima, un bloc(nou) mai retras de la strada pe langa niste garaje. Nu a fost greu de ajuns.

Ajuns acolo Belle m-a asteptat imbracata in rochita de leopard care ii puneau in evidenta sanii maricei si foarte provocatori. Sexy ce sa mai zic. Este foarte dragutza la fata si zambitoare, bruneta cu parul pana la umeri si cu breton. Niste ochi mari si f zambea tot timpul. La corp arata f bine, cam 1,75 com si undeva la 55-60 kg, piele fine si bronzata. Mi-au placut f multi sanii moi si placuti la atingere sa te tot joci cu ei . 

Apartamentul este nou, cu baia, holul si camera ostilitatilor foarte curate si aranjate. Mi-au placut din prima. Intrat in camera dus nu am mai facut deoarece facusem acasa si stateam destul de aproape de ea. Am inceput cu niste saruturi ea pe gat pe lobul urechii stangi, foarte interesant si placut de asemenea. Repede am scapat-o de rochita si am inceput sa-i sarut sanii si sa ma joc cu ei. Am observat ca ii face placere sa fie mangaiata, sarutata si sa o admiri cu tot felul de cuvinte. Ajunsi in pat a inceput un oral adanc si umed foarte placut si bine executat. Il inghite tot si stie chiar bine ce face. Apropo piercing-ul din limba nu deranjeaza deloc(eu unul lu l-am simtit). In timp ce muncea la ala micu am intorso si am ajuns la un 69 cu ea deasupra. Vroiam sa-i gust si eu pasarica. Foarte curata, epilata si cu un gust bun sa tot stai cu capul in ea;) Cand a fost aproape finish-ul am terminat pe frumosii ei sani, foarte satisfacut. 

Pauza de rigoare cu un dus si intors innapoi in camera. Am primit prosop curat, baia perfecta, geluri de dus, tot ce vroiai. In camera am mai stat la o pov de unde am aflat ca mai sta ceva prin cj deoarece vrea sa-si termine un tatuaj inceput de mai demult.

Al doilea numar a inceput tot cu saruturi si cu un oral din partea ei. De data asta am lasat-o pe ea sa-si faca treaba. Intr-e timp eu ma jucam cu sanii eu care erau tare placuti la atingere. I-am cerut sa monteze prez si am inceput cu LOT unde stie sa se miste si sa alterneze ritmul. Geme si f placut, incet si excitant. Apoi am trecut la un doggy, frumoasa pozitie cu asa fund... Am finalizat in aceasta pozitie in balonas fiind f satisfacut. Am mers la dus pt igienizare. Am fost foarte multumit si placut impresionat de prestatia ei. 

De revenit cu siguranta, dar nu stiu daca mai e prin cj acum

Achitat 200 lei pt 1 ora si 2 finalizari, una oral(neprotejat) si una oral(protejat). 

Numai bine!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...