Sari la conținut

Adina și Laurențiu

Vizitator Adinalaur

Postări Recomandate

Vizitator Adinalaur
Reputație: 0
Acum 5 minute, gopapel a spus:

Isi da toata lumea seama ca ati ajuns la Bucuresti direct de la coada vacii, nu trebuie sa mai semnalizezi aici, e ok

Când am zis că al meu are 85 de kg și este doar fibra vezi mai bulangiule că nu știi să minți tu ești de la șmecher din spate tastaturei daca erai cnv nu lasai com după ce că nu ne cunoaștem mai și vb si te rog nu mai semnaliza. Mai bine suge o ceapa  cine vrea  sa ne ducem la ei bn cine nu sa te ia pe tn gopapel

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Adinalaur a spus:

Când am zis că al meu are 85 de kg și este doar fibra vezi mai bulangiule că nu știi să minți tu ești de la șmecher din spate tastaturei daca erai cnv nu lasai com după ce că nu ne cunoaștem mai și vb si te rog nu mai semnaliza. Mai bine suge o ceapa  cine vrea  sa ne ducem la ei bn cine nu sa te ia pe tn gopapel

Esti atat de prost incat iti e greu sa urmaresti un topic cu 10 postari, cine sa va futa pe voi ma :)) v-a rupt in cur viata destul

Link spre comentariu
Vizitator Adinalaur
Acum 2 minute, gopapel a spus:

Esti atat de prost incat iti e greu sa urmaresti un topic cu 10 postari, cine sa va futa pe voi ma :)) v-a rupt in cur viata destul

Da am rupt dar lui mata 

Link spre comentariu
Vizitator Adinalaur
Acum 4 minute, Adinalaur a spus:

Da am rupt dar lui mata 

Ai uitat când ai venit cu ea că nu o mai fute tactu nici pe ea sau pe tn mai bulangiule dacă ești băiat când am fost eu cu tine sa vb așa de noi daca te ducea cat de cat capul îți vedeai de treabă ta nu com și presupun că nimeni nu a fost cu tn la cat de prost ești mai ești și pasiv 🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator Adinalaur

Acum 4 minute, Adinalaur a spus:

Ai uitat când ai venit cu ea că nu o mai fute tactu nici pe ea sau pe tn mai bulangiule dacă ești băiat când am fost eu cu tine sa vb așa de noi daca te ducea cat de cat capul îți vedeai de treabă ta nu com și presupun că nimeni nu a fost cu tn la cat de prost ești mai ești și pasiv 🤣🤣

Gopapel ..........și să te mai jignesc nu se merita știi vb aia cel deștept renunța primul prost încă mai vb că când te născut mata avortul era interzis?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Adinalaur a spus:

Gopapel ..........și să te mai jignesc nu se merita știi vb aia cel deștept renunța primul prost încă mai vb că când te născut mata avortul era interzis?

Tu ai fost făcut din laba și carat de musca-n pizda !

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Adinalaur a spus:

Ti-as zice de diateza reflexiva dar nu 'se merita' sa imi pierd timpul cu oamenii destepti care renunta primii.

Link spre comentariu
Vizitator Adinalaur
Acum 3 minute, radu308 a spus:

Tu ai fost făcut din laba și carat de musca-n pizda !

Cu vb asta am fost dat afara de la grădiniță poanta este veche doar prosti este nou

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Adinalaur a spus:

Cu vb asta am fost dat afara de la grădiniță poanta este veche doar prosti este nou

Acum intelegem de ce esti asa prost. Dupa ce te-au dat afara nu ai vrut sa mai deranjezi nicio institutie de invatamant cu prezenta ta :))

Link spre comentariu
Vizitator Adinalaur
Acum 14 minute, radu308 a spus:

Rog pe pisicutz să schimbe titlul topicului 

"Când un prost vrea sa fie peste "

Așa este tactu când este peste mata nu te băgat nimeni în seama te bagi că chilotei tanga

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Acum 6 minute, Adinalaur a spus:

Să nu crezi că am râs la " gluma " ta , dar fraza cu PROSTI ESTE NOU mi-se pare amuzantă tare 😂😂

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 34 minute, radu308 a spus:

Rog pe pisicutz să schimbe titlul topicului 

"Când un prost vrea sa fie peste "

Ce zici de ”Cand iubi este peste prost?” Nu de alta dar pentru a contribui la fericirea domnilor generosi sta si beleste ochii cum domnii generosi ii fut iubita. care si ea crede ca e un fel de Maica Tereza si contribuie la starea Zen mondiala. Asta da altruism. Aidepulamea, ca sa fiu scurt si mai pe intelesul unora!

Link spre comentariu
Vizitator Adinalaur
Acum 10 minute, radu308 a spus:

Sa ii iau morți în pl și sângele ne închegat lui masa și tasu Sorsa copii și nepoți care mai comenteza urat la adresa noastră nu îți convine uitate la alte anunțuri și lasă com proste daca nu cunoști persoana de care vb 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...