Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 9 minute, Norocel123 a spus:

Ai dreptate nu te contrazic dar îmi dai și mie te rog un răspuns toată lumea minte și ea spune adevărul uite o dat-o și prietena ei în primire mi-o scris în privat .

Tu ai fost un norocos și oricum ai niște gusturi foarte bune îmi dau seama ce nevasta sau prietena ai tu acasă dacă pentru tine asta este top 

Îți doresc multă bafta și cit mai multe săracii ca Naty 

Nu ma mai etichetați ca nu ma regăsesc printre voi multumesc!  

Postat
Acum 7 minute, Rubinio a spus:

Te salut oricum ar fi nu mai jigni o femeie cai ea cai alta nui frumos fratelo toate bune

Colegul Rubinio de furat nu știu dar poze și nr a pus pe Arad.Dupa cearta de la Tm nici prietena ei bună Larisa nu a mai stat colege de apartament.Larisa numai de pierdut a avut în urma scandalului de la Tm. Dacă dorești întreabă pe Larisa de ce nu mai sunt colege de apartament vezi ca este și ea la voi în Ct

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 18 minute, Norocel123 a spus:

Tu ai fost un norocos și oricum ai niște gusturi foarte bune îmi dau seama ce nevasta sau prietena ai tu acasă dacă pentru tine asta este top 

Omul are antecedente cu rable pe care le vroia la top 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 3 minute, talibanu a spus:

Hah haaa haaaa ce am mai ris razi si tu de prostia ta 

• Oras:Arad
Postat
Acum 6 minute, talibanu a spus:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍

Postat
Acum 10 minute, talibanu a spus:

Dar sa vrei sa saruti fete din top si sa fii refuzat cum e aa?Din ce stiu ai traito pe pielea ta😉bafta nu ma cobor la nivelul tau am iesit nu ma regăsesc aici bafta 

Postat

Uite ce spune prietena ei Larisa despre cinstita asta de Naty 

Mă bucur tare mult că mă înțelegi macar tu .....eu sunt o fată corectă, nu am știut și nu m am gândit că la Naty i poate trece așa ceva prin cap sa se folosească de mine și de statutul meu pe forum ....efectiv când am fost ocupată în camera cu un domn ....a intrat pe telefonul meu pe forum și a scris ce i a tăiat capul .....și când am ieșit din cameră apoi mi a zis ........ce era sa fac ??? Spune tu ???! ...am lasăt -o așa .....și apoi am răspuns cu note de glumă ......dar asta este adevărul Naty face poze ...dar le face de frică să nu i se întâmple ceva .  .....clienții ce i se pare suspecți sau care vine des la ea i filmează ....mai adaugă contactele pe Facebook și acolo i găsește cu familie etc ...nevasta neamuri ...... , De furat nu mai fura că i am zis sa mă roage că i împrumut eu daca are nevoie sa nu mai fie necesar sa fure clienții .......eu țin cu dreptatea ea știe asta ....și poate să vadă și ea ce am scris acum ......și are o fantezie .....sa înregistreze  clienții de când intră până pleacă de la ea ....sper să își de-a seama că greșește ... niciodată nu r prea târziu.....eu întotdeauna am încercat să o cizelez devenind o fată eleganta..... finută...curata .... corectă sa fie o doamnă 

• Haha 5
  • Oras:Undeva in romanica
  • Oras:Undeva in romanica
Postat
30 minutes ago, talibanu said:

Despre care top vorbesti?! Ca ce mai este activ acum la top pe Constanta sunt numai rable. 🤦 

• Like 1
Postat

Hei sunt disponibila 

Programari pe wapp sau telefonic! 

Am schimbat locația pentru detalii în privat! 

Postat

Naty ce tot postezi aiurea te cam supăra adevărul 

Uite ce mi-o scris în privat Prietena ta Larissa69 

Sau iară mint 

Uite si tu și toți ceilalți cat este de "inteligenta"  .....azi dimineață am văzut că ma blocat pentru că ți am scris adevărul tie ......., Și nu îmi vine să cred câtă pasivitate și cât de șireată este .....postează întruna acel text care și l-a scris singură de pe contul meu profitand de faptul că eu eram ocupată în dormitor . A crezut că dacă face asta o sa își spele "păcatele" de pe forum ......Macar sa priceapă in ultimul moment că nu am nimic personal cu ea doar că este inadmisibil și strigător la cet să POZEZI CLIENȚII, sa îi FURI ..., Sa îi cautii pe Facebook după Nr care te au sunat .....(la nevestele bărbaților le trimitea și cerere de prietenie ) sa faci screenshot -uri la toate pozele de whatsapp a clienților .............este anormal ce face și cum procedează (a furat telefoanele unor clienții , cheile de la mașină, ochelarii ......știe ea ....... sper să își revină cu picioarele pe pământ !!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 1 minut, naty22 a spus:

Dovada!! 

Acum 1 minut, naty22 a spus:

Dovada!! 

Asta ai scris tu de pe telefonul lui Larisa 

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, naty22 a spus:

Dovada!! 

Cea mai mare Dovada este ca te ocupi numai cu prosti ești o penala care s-o adeverit ca  dreptatevin ce spun o confirmat prietena ta mai sus ea știe cel mai bine cu ce te ocupi. 

• Mersi 1
  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania
Postat

Scrie larisa aici si demască-o odata pe acesta pârâtoare de barbati la neveste 🤣

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Postat
Acum 12 minute, Norocel123 a spus:

Asta ai scris tu de pe telefonul lui Larisa 

Nu ai dovezi decât vorbe. 

Este scris de ea de pe telefonu ei însă ne am certat și acum își varsă răutatea aici am încheiat! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...