larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 9, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 40 minute, Norocel123 a spus: 🖐️ Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 40 minute, Norocel123 a spus: @pisicutssper ca ai sa vezi nu este normal de aflu care ești penal ai sa rapsunsi și tu și cine ti - a dat pozele nu rămâne asa treburile! Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 9, 2022 3 minutes ago, naty22 said: @pisicutste rog frumos sa ștergi acele poze este viata mea si fac ce vreau! Și tu ai pus poze cu conversații fără să ascunzi numărul de telefon Link spre comentariu
Pumat Reputație: 291 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Ma bucur pt Larisa a avut tupeul sa vb, sincer îmi pare rău de ea a ieșit șifonata .Trebuia sa zici mai demult despre ea ,nu sa o aperi 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, Pumat a spus: Ma bucur pt Larisa a avut tupeul sa vb, sincer îmi pare rău de ea a ieșit șifonata .Trebuia sa zici mai demult despre ea ,nu sa o aperi Stau sa vedeți ce am sa postez eu cu ea și iubitul ei de 4 ani!. Țineți - va bine! Am și conversații sa vedeți acolo Și cu prietena ei Valentina și iubitul ei la Valentina Aliai! Toate or sa iasă la iveala! 1 Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 9, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, naty22 a spus: Stau sa vedeți ce am sa postez eu cu ea și iubitul ei de 4 ani!. Țineți - va bine! Am și conversații sa vedeți acolo Și cu prietena ei Valentina și iubitul ei la Valentina Aliai! Toate or sa iasă la iveala! Postează ce vrei tu 😅😂 noi suntem independente........tu in schimb pe unde mergi îți cari și bărbatul ......vezi ți de treabă ta și asuma ți ce faci și nu te stresa prea tare că pierzi sarcina 1 1 1 Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 10 minute, naty22 a spus: @pisicutste rog frumos sa ștergi acele poze este viata mea si fac ce vreau! Nu o fost si viata noastra si tu te-ai bagat ca o curva ? Ti-o meriti din plin 😈sper sa reusesti sa strangi banii de avort , daca nu vinde mercedesurile alea din 99 Cand ai pus tu pozele cu numerele de telefon ale oamenilor a sters @pisicuts ? O meriti din plin ! Sper sa iti Larisuca sa te pup in pizda 😘 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, larisasex69 a spus: Postează ce vrei tu 😅😂 noi suntem independente........tu in schimb pe unde mergi îți cari și bărbatul ......vezi ți de treabă ta și asuma ți ce faci și nu te stresa prea tare că pierzi sarcina Ai sa răspunzi și pentru sarcina ca aseară mi - ai vandalizat casa plus mi ai dat cu picioare în burta și tu și ailaltă pus iubitul tău la Timișoara o sa ii dau de veste azi cât de curând sa știți și la tine și la cealalta. Degeba sta acasă dacă decartezi la el tot nu are revelanta ce spui. Cum ești tu tare asa am sa fiu și eu pe fata cu treburile cu tot! Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, larisasex69 a spus: Postează ce vrei tu 😅😂 noi suntem independente........tu in schimb pe unde mergi îți cari și bărbatul ......vezi ți de treabă ta și asuma ți ce faci și nu te stresa prea tare că pierzi sarcina Nici tu nici aia i sunteți independete tu ai relație de 4 ani în Timișoara ailaltă de la Pitești are gagiu deci lăsați moale ca nu tine! Link spre comentariu
Pumat Reputație: 291 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 4 minute, naty22 a spus: Stau sa vedeți ce am sa postez eu cu ea și iubitul ei de 4 ani!. Țineți - va bine! Am și conversații sa vedeți acolo Și cu prietena ei Valentina și iubitul ei la Valentina Aliai! Toate or sa iasă la Nu îți este rușine Larisa a ținut cu tine te ajutat .Măcar Larisa nu face poze și filme ca tine 2 Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 9, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, naty22 a spus: Ai sa răspunzi și pentru sarcina ca aseară mi - ai vandalizat casa plus mi ai dat cu picioare în burta și tu și ailaltă pus iubitul tău la Timișoara o sa ii dau de veste azi cât de curând sa știți și la tine și la cealalta. Degeba sta acasă dacă decartezi la el tot nu are revelanta ce spui. Cum ești tu tare asa am sa fiu și eu pe fata cu treburile cu tot! Ți a dat dracu de psihopată...că făceai ca toții dracii ....nu mai vorbi aiurea că o sun pe maicata și nu iese bine . Măsoară ți vorbe că de mai bine o data te pleznesc le bune 1 Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Ai sa răspunzi și pentru sarcina ca aseară mi - ai vandalizat casa plus mi ai dat cu picioare în burta și tu și ailaltă pus iubitul tău la Timișoara o sa ii dau de veste azi cât de curând sa știți și la tine și la cealalta. Degeba sta acasă dacă decartezi la el tot nu are revelanta ce spui. Cum ești tu tare asa am sa fiu și eu pe fata cu treburile cu tot! Dar vad ca ai rămas singura nu prea iti sare nimeni în ajutor scriei la prostu ala de pe Arad de iti ținea partea unsuflet de ai făceai reducere sa scrie frumos de tine . Sa va dau m...e la amândoi sunteți doua jeguri . 2 Link spre comentariu
Vizitator DrogosP Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, Pumat a spus: Nu îți este rușine Larisa a ținut cu tine te ajutat .Măcar Larisa nu face poze și filme ca tine No amu se ceartă țâțele....să vedem ce a ieși... Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 9, 2022 5 minutes ago, larisasex69 said: Postează ce vrei tu 😅😂 noi suntem independente........tu in schimb pe unde mergi îți cari și bărbatul ......vezi ți de treabă ta și asuma ți ce faci și nu te stresa prea tare că pierzi sarcina Să știi că nici tu nu prea ești văzută chiar bine pe aici 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Dacă va interesează sunteți curioși chiar pun eu poze cu el ca este bărbatul meu asa urat asa frumos nu contează. Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, larisasex69 a spus: Ți a dat dracu de psihopată...că făceai ca toții dracii ....nu mai vorbi aiurea că o sun pe maicata și nu iese bine . Măsoară ți vorbe că de mai bine o data te pleznesc le bune Haide suna pe maica-mea ca îți dau la tot neamu de veste pune - te cu mine ca nu iesiti niciuna bine! Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Nici tu nici aia i sunteți independete tu ai relație de 4 ani în Timișoara ailaltă de la Pitești are gagiu deci lăsați moale ca nu tine! Sonat-o ,dovedește cum dovedim noi 😆Numai abera ca nu ajungi nicăieri ,noi cu avem bărbații și nici nu decartam 😊😊 “Vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii “hai te pup ,mai taci dreacului din gura ca oricum ești scoasă din cadrul muncii ,și pentru ca mai amestecat pe mine in acest subiect nu vei mai muncii in niciun oraș din Ro ,șezi Link spre comentariu
Domnulspion7 Reputație: 16 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Dacă va interesează sunteți curioși chiar pun eu poze cu el ca este bărbatul meu asa urat asa frumos nu contează. Daca ai inca dubii iti spun eu ca e urat sigur ca sa ai confirmarea😘🤣 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Vezi de treaba ta ca eu nu m am amestecat pe aici ,vorbești mult și prost ,spre binele tău ar fi sa iei o pauza și sa îți vezi de treaba ta ,dar îți place și tie ,tu ai de pierdut ,nu noi Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 9, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Haide suna pe maica-mea ca îți dau la tot neamu de veste pune - te cu mine ca nu iesiti niciuna bine! Nu poți să compari niciodată familia mea cu a ta ........stai jos . Dovedești că de obicei că ești o țărancă obosita . In ochii mei nu mai valorezi nici 2 lei ...te am ajutat de atâtea ori ....vai de soartă ta .....ptiu satană...oarba după tine 2 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 3 minute, Aliai a spus: Sonat-o ,dovedește cum dovedim noi 😆Numai abera ca nu ajungi nicăieri ,noi cu avem bărbații și nici nu decartam 😊😊 “Vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii “hai te pup ,mai taci dreacului din gura ca oricum ești scoasă din cadrul muncii ,și pentru ca mai amestecat pe mine in acest subiect nu vei mai muncii in niciun oraș din Ro ,șezi Se vede caractere și am sa postez și eu cu voi doua acum și cu iubiți cu tot! Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, Domnulspion7 a spus: Daca ai inca dubii iti spun eu ca e urat sigur ca sa ai confirmarea😘🤣 Da ce ea este vro frumusețe ști ce ma amuza cela0i tare recenziile de la aia care o vizitat-o iti dai seama ce fut uni Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 4 minute, Aliai a spus: Sonat-o ,dovedește cum dovedim noi 😆Numai abera ca nu ajungi nicăieri ,noi cu avem bărbații și nici nu decartam 😊😊 “Vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii “hai te pup ,mai taci dreacului din gura ca oricum ești scoasă din cadrul muncii ,și pentru ca mai amestecat pe mine in acest subiect nu vei mai muncii in niciun oraș din Ro ,șezi Sezi la Pitești Cu Bogdan ca am converdati cu voi ai lucrat la Arad și ai furat clientu de 700 de dolari îs altele am sa atasez aici ce spun! Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, Aliai a spus: Vezi de treaba ta ca eu nu m am amestecat pe aici ,vorbești mult și prost ,spre binele tău ar fi sa iei o pauza și sa îți vezi de treaba ta ,dar îți place și tie ,tu ai de pierdut ,nu noi Sa vedem care pe care are de pierdut țineți - va bine amândouă am sa postez poze aici tot cu voi! Plus numerele de telefon iubiților voștri la amândoua 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Sezi la Pitești Cu Bogdan ca am converdati cu voi ai lucrat la Arad și ai furat clientu de 700 de dolari îs altele am sa atasez aici ce spun! Vise plăcute ,te am dat in primire și acum aberezi ,vai capu tău Unde nu este cap Vaide picioare Ai capul ăla sa nu ti ploua in gât draga mea . Invidioasooo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum