naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Aici închei subiectu da am și bărbați sunt cu el de 7 ani și nu decartez ca voi punct eu stau și cu el împreună în casa nu ma ascund de nimic. Și eu as putea sa fac ce ați făcut voi dar nu îmi sta în caracter. 🤫 1 Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Sa vedem care pe care are de pierdut țineți - va bine amândouă am sa postez poze aici tot cu voi! Plus numerele de telefon iubiților voștri la amândoua 🤣🤣 Așteptam,haide Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, Aliai a spus: Vise plăcute ,te am dat in primire și acum aberezi ,vai capu tău Unde nu este cap Vaide picioare Ai capul ăla sa nu ti ploua in gât draga mea . Invidioasooo Am dovezi și eu va va demonstrez imediat! Link spre comentariu
larisasex69 Reputație: 1688 Postat Iunie 9, 2022 Telefon: 0733477133 Oras:arad Telefon: 0733477133 Oras:arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Hai postează .....sa vede m cu cine pui tu poze că noi nu avem iubiți ....hai sa vedem ce numere pui ....hai ......nu mai știi ce să inventezi acum și le scoți din burtă Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Aici închei subiectu da am și bărbați sunt cu el de 7 ani și nu decartez ca voi punct eu stau și cu el împreună în casa nu ma ascund de nimic. Și eu as putea sa fac ce ați făcut voi dar nu îmi sta în caracter. 🤫 Ce sa faci tu ?Nu ai ce draga !!!Iti promit in mod solem ca lucrurile nu vor rămâne așa pentru ca amesteci persoane care nu au legătura ,mai ales pe mine care nu aveam nici o treaba ,sunt doar prietena Larisei și tu ești cam invidioasa .Asuma ti ce faci și ce zici și nu mai fa pe sfânta Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, larisasex69 a spus: Hai postează .....sa vede m cu cine pui tu poze că noi nu avem iubiți ....hai sa vedem ce numere pui ....hai ......nu mai știi ce să inventezi acum și le scoți din burtă Lasă că iau legătura cu băieți și o sa vezi ca asa este ca ai relație de 4 ani în Timișoara, oara Velntina are în Pitești. Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, Aliai a spus: Ce sa faci tu ?Nu ai ce draga !!!Iti promit in mod solem ca lucrurile nu vor rămâne așa pentru ca amesteci persoane care nu au legătura ,mai ales pe mine care nu aveam nici o treaba ,sunt doar prietena Larisei și tu ești cam invidioasa .Asuma ti ce faci și ce zici și nu mai fa pe sfânta Ba da ți ai treaba pentru ca aseară mi ai vandalizat mașina și tu și curva cealaltă! 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Iunie 9, 2022 Atatia useri pe un topic nu am vazut in viata mea!🤣 3 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9674 Postat Iunie 9, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 9, 2022 Pisicut, propun promovarea ei la top...daca poti sa faci o rubrica "top telenovele" 1 4 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Uite ce fac curvele de top dați arama pe fata aici! 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Uite ce fac curvele de top dați arama pe fata aici! Caractere de top de se dau sfinte! Link spre comentariu
Norocel123 Reputație: 104 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Lasă că iau legătura cu băieți și o sa vezi ca asa este ca ai relație de 4 ani în Timișoara, oara Velntina are în Pitești. Ok și cei cu asta are relație toată lumea are dar nu vine cu el la Constanța ca tine sa etea in mașină sa urmărească clienți 2 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 ore, naty22 a spus: Sa revenim la recenzii, zic. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 3 minute, naty22 a spus: Lasă că iau legătura cu băieți și o sa vezi ca asa este ca ai relație de 4 ani în Timișoara, oara Velntina are în Pitești. Eu am vreo 4 relații draga mea ,mai interesează te și nu numai in Pitești ,peste tot 😘😘😘 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 9, 2022 Just now, mihaita2020 said: 2 hours ago, naty22 said: Sa revenim la recenzii, zic. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Lasă recenziile că aici se discută lucruri importante :)))) 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, Aliai a spus: Eu am vreo 4 relații draga mea ,mai interesează te și nu numai in Pitești ,peste tot 😘😘😘 Pleacă dracu de jigodie fugi la droguri Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, Norocel123 a spus: Ok și cei cu asta are relație toată lumea are dar nu vine cu el la Constanța ca tine sa etea in mașină sa urmărească clienți Norocel taci de unde scornesti tu ma prostule ca el sta pe jos? Și plus tu nu ai voie sa pui poze cu mine chiar de ai n mi de poze asa ceva de pedepsește pana de te aflu. Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Pleacă dracu de jigodie fugi la droguri Acum 3 minute, naty22 a spus: Uite ce fac curvele de top dați arama pe fata aici! Vezi de treaba nebunooo Cine îți vandalizează mașina ?Eu cred ca tu ești cu probleme la cap ,du te la Bălăceanca Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 minute, Aliai a spus: Eu am vreo 4 relații draga mea ,mai interesează te și nu numai in Pitești ,peste tot 😘😘😘 Sa vedeți ce o sa mai lucrați voi pe Ro pula mea va scot ăștia din top când atașez tot despre voi nici nu le vine a crede ăstora Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Norocel taci de unde scornesti tu ma prostule ca el sta pe jos? Și plus tu nu ai voie sa pui poze cu mine chiar de ai n mi de poze asa ceva de pedepsește pana de te aflu. Fiecare face ce vrea ,nu ai zis tu așa ? Link spre comentariu
Vizitator Aliai Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, naty22 a spus: Sa vedeți ce o sa mai lucrați voi pe Ro pula mea va scot ăștia din top când atașez tot despre voi nici nu le vine a crede ăstora Haide postează Link spre comentariu
IM.Agination Reputație: 11 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 9, 2022 Cine face niște Popcorn? Eu aduc berea, facem watch party pt telenovela asta. 🤣🤣🤣 6 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Chiar acum, Aliai a spus: Vezi de treaba nebunooo Cine îți vandalizează mașina ?Eu cred ca tu ești cu probleme la cap ,du te la Bălăceanca Taci tampitelor ca azi noapte v - ați atins de mașină nefiind a mea scarboaselor ce sunteți și in conștiințelor ce sunteți ați dat cu faina și tot ce este posibil și asta se vede pe camera de la bloc! 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Mie pe whatsapp mi-a zis tot 150 cu 300 ora și 50 sărutările. Deci eu ma retrag. Stau și citesc liniștit. Poate scade la 100 cu 200 , ca să facă măcar de un avort. Eu sunt contra avortului , sa știți 1 2 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Iunie 9, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 1 minut, Aliai a spus: Fiecare face ce vrea ,nu ai zis tu așa ? Faci cu mata cu tacto și cu gagicuto asa ceva nu te iei de mașină mea și o vandalizezi ca după îți voi vandaliza eu gura aia de ți - o îndrept! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum