Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

Aici închei subiectu da am și bărbați sunt cu el de 7 ani și nu decartez ca voi punct eu stau și cu el împreună în casa nu ma ascund de nimic. 

Și eu as putea sa fac ce ați făcut voi dar nu îmi sta în caracter. 🤫

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Aliai
Reputație: 0
Acum 1 minut, naty22 a spus:

Sa vedem care pe care are de pierdut țineți - va bine amândouă am sa postez poze aici tot cu voi! 

Plus numerele de telefon iubiților voștri la amândoua 🤣🤣

Așteptam,haide

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Aliai a spus:

Vise plăcute ,te am dat in primire și acum aberezi ,vai capu tău 

Unde nu este cap Vaide picioare 

Ai capul ăla sa nu ti ploua in gât draga mea .

Invidioasooo 

Am dovezi și eu va va demonstrez imediat! 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0733477133
  • Oras:arad
  • Telefon: 0733477133
  • Oras:arad

Hai postează .....sa vede m cu cine pui tu poze că noi nu avem iubiți ....hai sa vedem ce numere pui ....hai ......nu mai știi ce să inventezi acum și le scoți din burtă 

Link spre comentariu
Vizitator Aliai
Chiar acum, naty22 a spus:

Aici închei subiectu da am și bărbați sunt cu el de 7 ani și nu decartez ca voi punct eu stau și cu el împreună în casa nu ma ascund de nimic. 

Și eu as putea sa fac ce ați făcut voi dar nu îmi sta în caracter. 🤫

Ce sa faci tu ?Nu ai ce draga !!!Iti promit in mod solem ca lucrurile nu vor rămâne așa pentru ca amesteci persoane care nu au legătura ,mai ales pe mine care nu aveam nici o treaba ,sunt doar prietena Larisei și tu ești cam invidioasa .Asuma ti ce faci și ce zici și nu mai fa pe sfânta 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, larisasex69 a spus:

Hai postează .....sa vede m cu cine pui tu poze că noi nu avem iubiți ....hai sa vedem ce numere pui ....hai ......nu mai știi ce să inventezi acum și le scoți din burtă 

Lasă că iau legătura cu băieți și o sa vezi ca asa este ca ai relație de 4 ani în Timișoara, oara Velntina are în Pitești. 

Link spre comentariu
Chiar acum, Aliai a spus:

Ce sa faci tu ?Nu ai ce draga !!!Iti promit in mod solem ca lucrurile nu vor rămâne așa pentru ca amesteci persoane care nu au legătura ,mai ales pe mine care nu aveam nici o treaba ,sunt doar prietena Larisei și tu ești cam invidioasa .Asuma ti ce faci și ce zici și nu mai fa pe sfânta 

Ba da ți ai treaba pentru ca aseară mi ai vandalizat mașina și tu și curva cealaltă! 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Lasă că iau legătura cu băieți și o sa vezi ca asa este ca ai relație de 4 ani în Timișoara, oara Velntina are în Pitești. 

Ok și cei cu asta are relație toată lumea are dar nu vine cu el la Constanța ca tine sa  etea in mașină sa urmărească clienți 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Aliai
Acum 3 minute, naty22 a spus:

Eu am vreo 4 relații draga mea ,mai interesează te și nu numai in Pitești ,peste tot 😘😘😘

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Norocel123 a spus:

Ok și cei cu asta are relație toată lumea are dar nu vine cu el la Constanța ca tine sa  etea in mașină sa urmărească clienți 

Norocel taci  de unde scornesti tu ma prostule ca el sta pe jos? 

Și plus tu nu ai voie sa pui poze cu mine chiar de ai n mi de poze asa ceva de pedepsește pana de te aflu. 

Link spre comentariu
Vizitator Aliai

Pleacă dracu de jigodie fugi la droguri 

Acum 3 minute, naty22 a spus:

Uite ce fac curvele de top dați arama pe fata aici! 

IMG_20220609_144454.jpg

Vezi de treaba nebunooo 

Cine îți vandalizează mașina ?Eu cred ca tu ești cu probleme la cap ,du te la Bălăceanca 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Aliai a spus:

Eu am vreo 4 relații draga mea ,mai interesează te și nu numai in Pitești ,peste tot 😘😘😘

Sa vedeți ce o sa mai lucrați voi pe Ro pula mea va scot ăștia din top când atașez tot despre voi nici nu le vine a crede ăstora 

Link spre comentariu
Vizitator Aliai

Norocel taci  de unde scornesti tu ma prostule ca el sta pe jos? 

Și plus tu nu ai voie sa pui poze cu mine chiar de ai n mi de poze asa ceva de pedepsește pana de te aflu. 

Fiecare face ce vrea ,nu ai zis tu așa ?

Link spre comentariu
Vizitator Aliai

Sa vedeți ce o sa mai lucrați voi pe Ro pula mea va scot ăștia din top când atașez tot despre voi nici nu le vine a crede ăstora 

Haide postează 

Link spre comentariu
Chiar acum, Aliai a spus:

Vezi de treaba nebunooo 

Cine îți vandalizează mașina ?Eu cred ca tu ești cu probleme la cap ,du te la Bălăceanca 

Taci tampitelor ca azi noapte v - ați atins de mașină nefiind a mea scarboaselor ce sunteți și in conștiințelor ce sunteți ați dat cu faina și tot ce este posibil și asta se vede pe camera de la bloc! 

• Haha 1
Link spre comentariu

Acum 1 minut, Aliai a spus:

Fiecare face ce vrea ,nu ai zis tu așa ?

Faci cu mata cu tacto și cu gagicuto asa ceva nu te iei de mașină mea și o vandalizezi ca după îți voi vandaliza eu gura aia de ți - o îndrept! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...