BlavkEyess Reputație: 203 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2022 Salutare confraților.Asearavla 21.15 respectat promisiunea,Moonlight în Mamaia,locuri parcare și în spate dacă vreți.Urcat în tona,etajul 1,apartament ok,baie cu de toate.Mai...fata e ok,vb lui Gigi,micuța de statura dar tatele frate...punctul forte,mișto rau de tot,mari și naturale,nu lasate...vis.La oral un pic mai multa pasiune pe pula și iese ceva mișto,oricum fata de altele e ok.La capitolul futai....olteanca se fute,ii place tare,geme dar ai grija,te cam sperie câteodată,zici ca o doare ceva🤣🤣🤣,dar una peste alta eu unul cred ca voi mai revenii.Cam departe locația dar na,vrei bine,nu...stam pe oraș.Nu îmi plac poveștile,nici când eram mic nu scriam mult la compuneriile de vacanta🤣,futut,simțit bine,plecat.Ms olteanco.😘 4 1 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Acum 8 ore, gigi brecu a spus: Vizitat pe Naty,care vreti tate sanatoase mergeti cu incredere.Va veti simtii precum copii in satul de vacanta,asa de mari si frumoase le are! In rest,micuta de inaltime,fund nu tocmai bombat,si pasarica infuriata si destul de stramta,pt gusturile mele. Servicii meniu standard,150/nr plus inca 50 daca vreti si o limba-n gat,eu m-am abtinut. Spor! Mulțumesc frumos de vizita....!!! ❌😋😍
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Acum 8 minute, BlavkEyess a spus: Salutare confraților.Asearavla 21.15 respectat promisiunea,Moonlight în Mamaia,locuri parcare și în spate dacă vreți.Urcat în tona,etajul 1,apartament ok,baie cu de toate.Mai...fata e ok,vb lui Gigi,micuța de statura dar tatele frate...punctul forte,mișto rau de tot,mari și naturale,nu lasate...vis.La oral un pic mai multa pasiune pe pula și iese ceva mișto,oricum fata de altele e ok.La capitolul futai....olteanca se fute,ii place tare,geme dar ai grija,te cam sperie câteodată,zici ca o doare ceva🤣🤣🤣,dar una peste alta eu unul cred ca voi mai revenii.Cam departe locația dar na,vrei bine,nu...stam pe oraș.Nu îmi plac poveștile,nici când eram mic nu scriam mult la compuneriile de vacanta🤣,futut,simțit bine,plecat.Ms olteanco.😘 Mulțumesc frumos te pwp și eu 😋😍❌❌❌❌❌
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Bună dumneata am deschis cabinetul sunt disponibila pana diaeara la ora 23 :00 Blocurile Moon Light 485 Scara A 😋😍❌
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2022 Evitațio pe grasă asta care face poze la clienți și după ai amenință că ai da în primire la nevasta si le fura si banii din buzunare . Citiți la Larisa top pe Timișoara la pagina 64 sa vedeți cu ce se ocupa . Aveți grija cu ia pe unde o fost numai probleme o făcut si la Arad tot la fel numai probleme . De Evitat 2 1 6
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 1 oră în urmă, BlavkEyess a spus: Salutare confraților.Asearavla 21.15 respectat promisiunea,Moonlight în Mamaia,locuri parcare și în spate dacă vreți.Urcat în tona,etajul 1,apartament ok,baie cu de toate.Mai...fata e ok,vb lui Gigi,micuța de statura dar tatele frate...punctul forte,mișto rau de tot,mari și naturale,nu lasate...vis.La oral un pic mai multa pasiune pe pula și iese ceva mișto,oricum fata de altele e ok.La capitolul futai....olteanca se fute,ii place tare,geme dar ai grija,te cam sperie câteodată,zici ca o doare ceva🤣🤣🤣,dar una peste alta eu unul cred ca voi mai revenii.Cam departe locația dar na,vrei bine,nu...stam pe oraș.Nu îmi plac poveștile,nici când eram mic nu scriam mult la compuneriile de vacanta🤣,futut,simțit bine,plecat.Ms olteanco.😘 Poftiți aveți încredere!
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 EmojiEditor-2022-04-14_20-13-04.webp EmojiEditor-2022-05-03_12-19-41.webp EmojiEditor-2022-05-13_11-54-06.webp EmojiEditor-2022-05-21_15-56-16.webp EmojiEditor-2022-05-20_23-49-16.webp
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2022 Pune repede multe poze sa nu vadă lumea ce am scris mai sus 1 2 5
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Acum 1 oră, BlavkEyess a spus: Salutare confraților.Asearavla 21.15 respectat promisiunea,Moonlight în Mamaia,locuri parcare și în spate dacă vreți.Urcat în tona,etajul 1,apartament ok,baie cu de toate.Mai...fata e ok,vb lui Gigi,micuța de statura dar tatele frate...punctul forte,mișto rau de tot,mari și naturale,nu lasate...vis.La oral un pic mai multa pasiune pe pula și iese ceva mișto,oricum fata de altele e ok.La capitolul futai....olteanca se fute,ii place tare,geme dar ai grija,te cam sperie câteodată,zici ca o doare ceva🤣🤣🤣,dar una peste alta eu unul cred ca voi mai revenii.Cam departe locația dar na,vrei bine,nu...stam pe oraș.Nu îmi plac poveștile,nici când eram mic nu scriam mult la compuneriile de vacanta🤣,futut,simțit bine,plecat.Ms olteanco.😘 😋😍❌😍😍😋😋😍😍
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2022 Acum 3 ore, naty22 a spus: 😋😍❌😍😍😋😋😍😍 Asta o fi pestele ca te laudă pe toate paginile si tu de fapt esti o distrusă 1 1 5
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Acum 10 ore, gigi brecu a spus: Vizitat pe Naty,care vreti tate sanatoase mergeti cu incredere.Va veti simtii precum copii in satul de vacanta,asa de mari si frumoase le are! In rest,micuta de inaltime,fund nu tocmai bombat,si pasarica infuriata si destul de stramta,pt gusturile mele. Servicii meniu standard,150/nr plus inca 50 daca vreti si o limba-n gat,eu m-am abtinut. Spor! Și pare acest @gigi brecueste tot peste de ma lauda aici..... 🤣🤣🤣🤣?? Haide ca nu ști ce sa mai spui deja îmi place de tine 🙂
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 EmojiEditor-2022-05-21_15-56-16.webp EmojiEditor-2022-05-29_13-26-14.webp
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Chiar acum, logix a spus: Succes frumoase poze! Mulțumesc frumos /
talibanu Reputație: 9739 Postat Iunie 8, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 8, 2022 1 oră în urmă, Dumitru777 a spus: Evitațio pe grasă asta care face poze la clienți și după ai amenință că ai da în primire la nevasta si le fura si banii din buzunare . Citiți la Larisa top pe Timișoara la pagina 64 sa vedeți cu ce se ocupa . Aveți grija cu ia pe unde o fost numai probleme o făcut si la Arad tot la fel numai probleme . De Evitat La cata foame are in ea de face atata up...era clar ca ceva nu e in regula 2 1
logix Reputație: 527 Postat Iunie 8, 2022 Postat Iunie 8, 2022 Cred că miroase a fish 🐠🐟 prin locație dacă colegul din Timișoara spune că te ocupi cu lucruri necurate,cu poze santaj la clienți și băgat vastul la buzunar ! 2
logix Reputație: 527 Postat Iunie 8, 2022 Postat Iunie 8, 2022 @naty22 despre tine este vorba în link-ul de mai jos ? https://nimfomane.com/forum/topic/119287-larisa-0733487133-sex-fierbinte-18-primaveri/page/64/ 2
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2022 Acum 3 ore, logix a spus: Cred că miroase a fish 🐠🐟 prin locație dacă colegul din Timișoara spune că te ocupi cu lucruri necurate,cu poze santaj la clienți și băgat vastul la buzunar ! Intra si citeste scrie lumea de ia cu ce se ocupă mare atentie orcum gusturile nu se discuta dar mie unul nu îmi plac astea grase 1 1 1 5
Dumitru777 Reputație: -314 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2022 Acum 3 ore, logix a spus: @naty22 despre tine este vorba în link-ul de mai jos ? https://nimfomane.com/forum/topic/119287-larisa-0733487133-sex-fierbinte-18-primaveri/page/64/ Da numai ca si-o schimbat numele sa nu o mai stie lumea o chema Bety si acuma o cheamă Naty oare de ce si -o schimbat numele daca nu are nimic de ascuns 1 1 5
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iunie 8, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 8, 2022 Acum 3 minute, Dumitru777 a spus: Da numai ca si-o schimbat numele sa nu o mai stie lumea o chema Bety si acuma o cheamă Naty oare de ce si -o schimbat numele daca nu are nimic de ascuns ok ti-am inteles punctul de vedere ,daca te uiti pe prima pagina si eu am atentionat-o dar toate au o limita ......deja esti mult prea insistent decat este cazul , cine este interesat vede semnalul tras de tine asa ca orice alt comentariu aduce deja a hartuire si nu mi se pare nici asta a fi ok . 1
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2022 Acum 15 minute, Dumitru777 a spus: Da numai ca si-o schimbat numele sa nu o mai stie lumea o chema Bety si acuma o cheamă Naty oare de ce si -o schimbat numele daca nu are nimic de ascuns Prietene,eu cu câți bani am întrat cu atâția am ieșit,poze nu mi-a făcut ca....plm nu sunt eu vreun fotomodel,nici nu a fost pomeneala de poze,de gutui nu îmi place nu stai,dar..las-o în plm de treaba,ești chitit pe ea sau ce? 1
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2022 Acum 4 minute, BlavkEyess a spus: Prietene,eu cu câți bani am întrat cu atâția am ieșit,poze nu mi-a făcut ca....plm nu sunt eu vreun fotomodel,nici nu a fost pomeneala de poze,de gutui nu îmi place nu stai,dar..las-o în plm de treaba,ești chitit pe ea sau ce? Pai da în plm un argument,ce ma tot futi cu minusuri?Bagati-le în cur,date-n plm și gata. 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 Deci vreau sa va spun ca nu este nimic adevărat puteți întreba băieți din Arad. Aveți încredere. Cel ce spune asta este un insistent sa știți și aici am spus tot. Nu este nimic adevărat! Îmi asum ce spun și ce fac!
naty22 Reputație: 1837 Postat Iunie 8, 2022 Autor Postat Iunie 8, 2022 1 oră în urmă, BlavkEyess a spus: Pai da în plm un argument,ce ma tot futi cu minusuri?Bagati-le în cur,date-n plm și gata. Baga ți ceva în guriță lui ca te _a făcut ca ești pestele meu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iunie 8, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Iunie 8, 2022 Naty, niste poze de actualitate? Multumesc. 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum