Sari la conținut

⛔🔞Naty 0735351923 😉

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 minute, doncta a spus:

Dar ce te face să crezi că părerea mea sau a lui rubinio contează?

Tu nu vezi că doar ce ai ajuns de câteva zile și deja constanteni de pe aici s-au saturat de tine, de agresivitatea ta. 

Vezi-ți în liniște de treaba ta sau bagă în continuare postări pe aici cu nemiluita ca să vedem cât de disperată ești. 

Ma face sa cred pentru ca m_a vizitata și avea o grămadă de bani de vrei sa ști și nu i-a lipsit dacă vrei sa citești ce spune el mai sus 🤫

De unde deduci dumneata ca s - au sărutat de mine constănțeni? 

Eu chiar îmi vad de treaba mea și da pot posta câte poze vreau eu și da sunt foarte disperata vreau bani ca îmi este foame..... 

Alta întrebare mai aveți ca va răspund?? 

• Haha 1
  • Oras:Pe aici
Postat
Acum 2 minute, naty22 a spus:

Ma face sa cred pentru ca m_a vizitata și avea o grămadă de bani de vrei sa ști și nu i-a lipsit dacă vrei sa citești ce spune el mai sus 🤫

De unde deduci dumneata ca s - au sărutat de mine constănțeni? 

Eu chiar îmi vad de treaba mea și da pot posta câte poze vreau eu și da sunt foarte disperata vreau bani ca îmi este foame..... 

Alta întrebare mai aveți ca va răspund?? 

Ești o alta care a venit pe litoral pusă pe capatuiala, sunt satul de astea ca tine. Tu ești pentru turiști, prin excepție mai ajunge câte un constănțean pe la tine. Nu știu de ce mă agit pe aici ca o sa pleci de pe aici ca oricare alt turist.

Vacanță plăcută. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 3 ore, mihaita2020 a spus:

Nu știu cum faceți voi, dar eu când ma duc la o fata îmi las bani și portofelul în masina. Și iau la mine bani doar de o ora și poate 100 de lei în plus.

Dar bănuiesc ca majoritatea de aici faceți la fel.

Corect,cât las în tona atât iau la mine🤣🤣🤣

• Oras:Undeva in romanica
Postat

Se pare ca mai avem Inca o fata care strica ploile baietilor buni din Constanta. 

Postat
Acum 8 minute, doncta a spus:

DE EVITAT!!!

Filmează clienții și fură. 

Eu cred ca nu ești pe creanga ta dacă ți asa ciuda vino sa te filmez și pe tine chiar am o atracție fata de tine foarte mare 🤣🤣dacă ai pula mare din contra te filmez și mai bine 

• Minus 1
Postat

DE EVITAT!!! 

Riscați să vă apară numărul de telefon aici.

• Minus 1
Postat
Acum 14 minute, doncta a spus:

Ești o alta care a venit pe litoral pusă pe capatuiala, sunt satul de astea ca tine. Tu ești pentru turiști, prin excepție mai ajunge câte un constănțean pe la tine. Nu știu de ce mă agit pe aici ca o sa pleci de pe aici ca oricare alt turist.

Vacanță plăcută. 

Și eu sunt sătulă ca tine sa tot vad pe aici crede - ma. Agita - te pana iti vine rău eu nu am sa plec de aici în ciuda ta 🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 1 minut, doncta a spus:

DE EVITAT!!! 

Îl vreau și pe al tău sa te fac vedeta nu vrei? 

Postat
Acum 2 minute, doncta a spus:

DE EVITAT!!! 

Haide dai ce vrei ca deja sunt populara haide ca m - am enervat rău pe tine 

Postat

@donctavreau sa îți spun că degeaba ești aici user vechi ca nu ști pe ce lume trăiești în cazul în care nu știai se pedepsește conform articolului invinovatirea fără dovezi sa ști. 

Pune mana pe o carte și lasă fetele aici sa se futa și sa facă bani și tu du-te și da - le bani mai bine ca mâine poimâine îmbătrânești și nu te mai baga nimeni în seama futi nu furi vremea puli trece asculta - ma pe mine! 

Vizitator Probably2022
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, naty22 a spus:

Haide dai ce vrei ca deja sunt populara haide ca m - am enervat rău pe tine 

Lăsați ma fata sa mai respire si ea,o sa ajunga sa plece cu sechele de la noi,puteti sa o evitați daca va e frica sa mergeți la ea si gata.nu e personal cu nimeni,asa mi-a venit mie.

Postat
Chiar acum, Probably2022 a spus:

Lăsați ma fata sa mai respire si ea,o sa ajunga sa plece cu sechele de la noi,puteti sa o evitați daca va e frica sa mergeți la ea si gata.nu e personal cu nimeni,asa mi-a venit mie.

Lasa - i ca sunt nefututi observ câțiva de aici am tot tăcut îs fata faina dar de vad ca au caracter jegos cu mine am sa le dau peste nas nu permit eu nimănui sa ma jignească aiurea asa. 

Duceți - va ca este Marea aproape și face-ți o baie poate va dați cu reveneala! 

Postat
Acum 5 minute, naty22 a spus:

Lasa - i ca sunt nefututi observ câțiva de aici am tot tăcut îs fata faina dar de vad ca au caracter jegos cu mine am sa le dau peste nas nu permit eu nimănui sa ma jignească aiurea asa. 

Duceți - va ca este Marea aproape și face-ți o baie poate va dați cu reveneala! 

1 oara nu le lua si tu bani la ăștia nefut...că și atunci ar avea ceva de comentat,si de le pui ceva bani in buzunar tot zic ca lea disparut 😉

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 1 minut, Rubinio a spus:

1 oara nu le lua si tu bani la ăștia nefut...că și atunci ar avea ceva de comentat,si de le pui ceva bani in buzunar tot zic ca lea disparut 😉

Lasă - i sa vorbească eu nu îmi mai bat capu cu ei am venit sa ma distrez 😊🤣🤣sa ma fut și sa fac bani pe direct acum ca m - am enervat 🤣🤣🤣

Postat

Se pare ca mai avem Inca o fata care strica ploile baietilor buni din Constanta. 

• Haha 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ce imi place topicul asta 🤣🤣

• Haha 3
  • Oras:Arad
Postat

Eu nu stiu cum dracu intrun oras asa mare ca Constanța grasa asta sa aibă clienți unde băieții de la Cluj o expiediato în prima zi ,gusturile nu se discuta dar să îți placa o panorama de asta care în alte orașe lumea o refuza .

Încercați și țineți-o la voi ca noua ne-o mâncat zilele sărăcia asta .

Vizitat-o pe colega ei ca este Top și merita dar eu la grasa asta nu ias da nici măcar 50 de lei sunt fete mai frumoase ca ia la strada și mai bune .

Bafta la toată lumea 

• Like 1
  • Haha 3
  • Minus 2
Postat
Acum 1 minut, vasytalia a spus:

Le stric normal ca nu mai fac ale lor bani 🤣taximetriști nu mai au ce fee duce la deplasări și asa mai departe aici închei ca știu multe însă tac! 

• Mersi 1
Postat
Chiar acum, Norocel123 a spus:

Eu nu stiu cum dracu intrun oras asa mare ca Constanța grasa asta sa aibă clienți unde băieții de la Cluj o expiediato în prima zi ,gusturile nu se discuta dar să îți placa o panorama de asta care în alte orașe lumea o refuza .

Încercați și țineți-o la voi ca noua ne-o mâncat zilele sărăcia asta .

Vizitat-o pe colega ei ca este Top și merita dar eu la grasa asta nu ias da nici măcar 50 de lei sunt fete mai frumoase ca ia la strada și mai bune .

Bafta la toată lumea 

Mucles cu tine la Timișoara nesimțitule care ma jignești pe unde ma prinzi. Puneți în gura aia un scoci și taci. 

Mucles 

• Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 2 minute, vasytalia a spus:

Daaaa! Și baieților din Timișoara, Arad le-a stricat, pe unde umblă face ravagii. 

• Haha 5
Postat
Acum 7 minute, vasytalia a spus:

Da le strica ploile pe dracu adevărul ca ai și vro frumusețe de nu o sa mai facă lumea bani din cauza ei ,puteți sa o treceți direct la top greu găsești asa ceva ai de pus în rama .

Evitați o grasa care se ocupa numai cu măgăriile și ea și sărăcia aia a ei .

Postat
5 minutes ago, benzema09 said:

Daaaa! Și baieților din Timișoara, Arad le-a stricat, pe unde umblă face ravagii. 

Da, pentru ca sunt clonele baietilor buni din Constanta care isi ridica fetele la top prin orasele pe unde merg. Fata a explicat pentru ce a postat acel numar de Telefon. Inclusiv Voi ati devenit violenti verbal si ati amenintat o alta fata.

Postat
Acum 1 minut, vasytalia a spus:

Da, pentru ca sunt clonele baietilor buni din Constanta care isi ridica fetele la top prin orasele pe unde merg. Fata a explicat pentru ce a postat acel numar de Telefon. Inclusiv Voi ati devenit violenti verbal si ati amenintat o alta fata.

Uite fix acum mi _a dat cineva teapa și m-o mințit ca este jos fix acum s - o programat o ora și l - am sunat și degeaba și acum ma amenință că pune pe forum ca eu mint ca nu răspund și uite acum am sa fac dovada ca eu nu mint și sunt serioasa și nu pot sa iert asa ceva! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...