michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 6, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 6, 2022 Bunaa 👋🏼 Ma numesc Michelle , noua in orasul tau , dar nu si in domeniu ! Am 1,65 , 50 de kg , bruneta, siliconata (75 C) , tatuata 🤌🏻Locatie curata, discreta ! Apreciez foarte mult igiena!! 📍In locatie voi avea colega !! 🫶🏼Incepand de maine voi fi disponibila pentru programari in Brasov Program de lucru ⏰09:00 - 23:00 As prefera ca programarile sa se faca pe whatsapp, doar daca se poate si este ok si pentru voi! Preturile mele ⬇️ 200 de lei finalizarea 400 de lei ora Serviciile mele⬇️ 🔸Sex normal 🔸Oral protejat 🔶Oral neprotejat in functie de ingiena ta 🔸Masaj de relaxare 🔸Cunnilingus 🔸Schimb de pozitii 🔸Finalizare corporala 📸Ps: Poze voi posta maine din locatie! 3
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 7, 2022 PS : Voi fi disponibila in Brasov doar pana Luni !! Disponibilitate in fiecare zi de la ora 09:00 pana la ora 23:00 1 4
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 7, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 7, 2022 Pozele sunt din locatie ♥️ 4
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 8, 2022 Buna dimineata 🌞
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 9, 2022 Ziua buna😊Tin sa va anunt ca maine va fi ultima zi in Brasov. Si voi fi disponibila pana la ora 18:00
claudiu2510 Reputație: 33 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 9, 2022 Acum 23 minute, michelle_m a spus: Ziua buna😊Tin sa va anunt ca maine va fi ultima zi in Brasov. Si voi fi disponibila pana la ora 18:00 Asa repede ne părăsești ? ....
Loverrboy Reputație: 221 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Iunie 9, 2022 Unde pleci frumusețe?
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 ore, claudiu2510 a spus: Asa repede ne părăsești ? .... Am scris gresit! Sambata va fi ultima zi in Brasov ! Am incurcat zilele 😄
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 10, 2022 Bunaaa dimineata 🌞🌞🌞
butterflyeffect Reputație: 98 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Va salut! Am vizitat eu domnisoara. Fac un rezumat cu detaliile necesare. Contact-whatsapp(raspunde repede). Locatia o are in zina Coresi (Tudor Arghezi). Apartament curat, il imparte cu o colega. Ce-i legat de baie, prosoape, dus nu am vazut(nu mi s-a propus). Probabil ca e pe banda rulanta. Aspect-pozele clar ca sunt editate dar arata bine in realitate. Tanara, siliconata, corp frumos. Ceva urme de acnee pe fata dar nimic deranjant. Atitudinea mi s-a parut ok(zambitoare, vorbareata). La oral si normal-nimic special(fara deep dar bine ca fara dinti). Am ales 1fin si nu prea am schimbat pozitii. Parca nu m-am simtit grabit. Cadoul-200/fin. Daca merita sau nu, sa decida fiecare pentru el. A fost o experienta ok, nu ceva wow. Pozele imi par foarte cunoscute. Probabil ca activa cu numele Denisa in Bucuresti. Am incercat sa caut pagina dar nu o mai gasesc. Bafta!
michelle_m Reputație: 30 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Iunie 11, 2022 Ultima zi in orasul tau! Voi fi doar pana la ora 17:00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum