vasla Reputație: 83 Postat Februarie 11, 2014 Oras:Turda Oras:Turda Postat Februarie 11, 2014 Anunt Piata:http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5719773 Happy ca, in sfarsit, dau peste ceva nou si recomandat de catre prietenul meu doctorul de familie, sun.O voce subtire, ciudata, imi repeta de cateva ori ''alo'', apoi inchide. Ceva nu-mi suna bine, vocea era prea pitigaiata pentru o ''bruneta cocheta'' si matura. Dupa 10 min., sun de pe alt numar, aceeasi voce, ''alo, alo''. Fara sa pomenesc de Piata, o dau si eu pe ''alo alo'', la care vocea se schimba intr-una barbateasca ! Ce naiba, stiam ca puscaria cu capace si-a deschis portile, nu ospiciul ! 2
dorinel18' Reputație: 1241 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Februarie 24, 2014 Pentru cei care au habar cine este delia_nebunatica, se pare ca ea foloseste acest numar de telefon.Aici este topicul respectiv: http://nimfomane.com/forum/topic/13093-delia-noua-in-domeniu-0754339465-id-mess-delia-nebunatica10/page-5 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2014 Postat Februarie 24, 2014 In completarea celor spuse mai sus de maestrul Dorinel, fara a fi la fel de inpirat precum el si "sa trag" un Print Screen, tot in cursul zilei de azi acelasi numar de telefon, 0749574186, a aparut pentru o perioada de timp si in statusul ID-ului de mess katinka_girl.Asta tot asa pentru cei care stiu. Se pare ca pestele/pestoaica au scos la produs o noua prospatura.La telefon nu binevoieste a raspunde.Pe mess tace ca ... pestele.
cristi borcea Reputație: 553 Postat Februarie 25, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2014 delia_nebutanica nu e ID-ul fetei ce a luat niste note decente in acele recenzii, ci e BRANDUL detinut de katinka_girl si sub care presteaza diverse
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum