Sari la conținut

Giulia 0745789202 / 0759336446

Vizitator Tinderboy

Postări Recomandate

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
8 hours ago, papura voda said:

Bine că ai făcut recenzie dacă ai fost și ți a plăcut!

Cine încă nu o cunoaște chiar este începător , ea nu mai are nevoie de recenzii și spune că avea clienți și înainte de a i se deschide topic . Daca au mai venit și câțiva noi de pe aici asta e bonus 😇.

Normal că încă o părere nu strica dar așa suntem noi leneși 😅, ....ești deosebita ......

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
46 minutes ago, Tinderboy said:

Cine încă nu o cunoaște chiar este începător , ea nu mai are nevoie de recenzii și spune că avea clienți și înainte de a i se deschide topic . Daca au mai venit și câțiva noi de pe aici asta e bonus 😇.

Normal că încă o părere nu strica dar așa suntem noi leneși 😅, ....ești deosebita ......

Ea acum este tot colega cu Oana căreia i ai făcut ieri recenzie?

Mă interesează părerea ta:să I mai bag o vizita Giuliei sau sa I acord atenție și Oanei!

Sau poate Rebecăi?

Dacă nu aici scrie mi te rog pe mesag.

Mulțumesc!🤗🤗🤗

Link spre comentariu
Acum 42 minute, papura voda a spus:

Mă interesează părerea ta:să I mai bag o vizita Giuliei sau sa I acord atenție și Oanei!

Sau poate Rebecăi?

Mulțumesc!🤗🤗🤗

Salut, Vodă!

Mă bag și eu în vorbă, dacă nu e cu supărare: toate trei fetele merită măcar câte o vizită; au ele ceva în comun (nu mă refer doar la păsărică), dar diferențele, nuanțele sunt importante; amintește-ți de experiențele povestite de Andre Maurois, în Climate; varietatea climatelor erotice te va fascina. Toate trei sunt de calitate; important este să petreci suficient timp cu fiecare și să le spui fără reținere ce îți place, iar ele îți vor oferi cu generozitate.

Sper să-ți faci timp să ne povestești experiențele tale, fără să cauți nod în papură pentru a te eschiva.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0745789202
  • Oras:Severin
Acum 2 ore, Tinderboy a spus:

Nu am spus ca nu mai am nevoie de recenzii și da eu aveam clienți și înainte de acest topic ,nu cred ca ar trebuii sa fii ironic că nu este cazul sau ești supărat ca nu accept oferte ? Urat foarte urat 

Iar dacă pentru o recenzie trebuie sa ofer servicii bonus sau gratis prefer sa spun pass ,cine dorește sa lase o recenzie bună sau mai puțin bună din proprie inițiativa  este liber sa o facă.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
2 hours ago, papura voda said:

Sau poate Rebecăi?

Mulțumesc!🤗🤗🤗

Hey,

ți-am scris in pv. și tu vei decide în funcție de recomandarea mea,

sunt sigur că știi deja răspunsul corect 😉👍👍

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
1 hour ago, Giulia26 said:

Nu am spus ca nu mai am nevoie de recenzii și da eu aveam clienți și înainte de acest topic ,nu cred ca ar trebuii sa fii ironic că nu este cazul sau ești supărat ca nu accept oferte ? Urat foarte urat 

Iar dacă pentru o recenzie trebuie sa ofer servicii bonus sau gratis prefer sa spun pass ,cine dorește sa lase o recenzie bună sau mai puțin bună din proprie inițiativa  este liber sa o facă.

Acuma mi-ai dat-o la fileu @Giulia26  și eu știi că sunt tot timpul pe premiza " ce mi-e in gușă și în căpușă ,..." îți dau un sfat .

Daca îmi pui vorbe în gura gen "gratis " atunci sa ii crească nasul aceluia care minte  ca la Pinocchio și așa să rămână cu un  un super nas 🤣🤣🤣

Aștept să plouă și poate că ne dregem cumva ,....

Pup și atenție , poți fi încă pe podium ceea ce e mare lucru !!

😘😘🥰

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
2 minutes ago, Tinderboy said:

Acuma mi-ai dat-o la fileu @Giulia26  și eu știi că sunt tot timpul pe premiza " ce mi-e in gușă și în căpușă ,..." îți dau un sfat .

Daca îmi pui vorbe în gura gen "gratis " atunci sa ii crească nasul aceluia care minte  ca la Pinocchio și așa să rămână cu un  un super nas 🤣🤣🤣

Aștept să plouă și poate că ne dregem cumva ,....

Pup și atenție , poți fi încă pe podium ceea ce e mare lucru !!

😘😘🥰

acum ești pe 2 și doar de tine ține dacă alegi banii sau felul cum ii faci ,..sunt suficient de subtil ?!?,

printr-o manevră dibace poți trece pe 1 fara probleme dar na ,....trebuie sa mai lași din grade și epoleți .

Pup și poate că ploaia ne va face sa uităm de tot ce e rău și nedrept , ne va uni chiar daca a doua zi vom fi pe paracetamol și antibiotic 😉😊😊😊

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
11 minutes ago, Tinderboy said:

acum ești pe 2 și doar de tine ține dacă alegi banii sau felul cum ii faci ,..sunt suficient de subtil ?!?,

printr-o manevră dibace poți trece pe 1 fara probleme dar na ,....trebuie sa mai lași din grade și epoleți .

Pup și poate că ploaia ne va face sa uităm de tot ce e rău și nedrept , ne va uni chiar daca a doua zi vom fi pe paracetamol și antibiotic 😉😊😊😊

...și dacă te superi pe tinder sau ursuleț poftim  și crezi că e ironic înseamnă că nu l-ai cunoscut chiar deloc , ursulețul e ca mierea și multe sau cam toate  au înțeles ,...poate că tu ești o stâncă mai tare 😉😊

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
11 minutes ago, Tinderboy said:

...și dacă te superi pe tinder sau ursuleț poftim  și crezi că e ironic înseamnă că nu l-ai cunoscut chiar deloc , ursulețul e ca mierea și multe sau cam toate  au înțeles ,...poate că tu ești o stâncă mai tare 😉😊

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
5 minutes ago, Tinderboy said:

Se întâmplă chiar acum sub ochii tai și vom vedea daca floarea ofilita revine la viață , vom vedea daca tinder mănâncă rahat cu lingurița sau cu polonicul ,....așteptăm .

Link spre comentariu
Acum 51 minute, Tinderboy a spus:

Se întâmplă chiar acum sub ochii tai și vom vedea daca floarea ofilita revine la viață , vom vedea daca tinder mănâncă rahat cu lingurița sau cu polonicul ,....așteptăm .

Ca sunt pe locul 2 sau pe locul 1 mai puțin contează si daca sunt pe un loc anume sunt prin munca mea ,prin corectitudine si devotament,prin eforturile mele și evoluția mea  ,eu prefer sa fiu naturala decât falsa ,acum fiecare apreciază ce considera.🤗 😇Dacă pentru locul 1 trebuie sa pup in fund pe cineva sau sa fac favoruri  mai bine nu .😅

Referitor la minciuni o sa se înțeleagă cine minte și cine nu ,dar cel mai corect ar fii sa ne asumam ceea ce spunem ,zic și eu 🤣

PS :  stanca asta tare nu accepta oferte ci merge pe premiza ,dorești mai mult plătești mai mult ,te pupa Giulia

PS: nu dețin grade sau epoleți ,astea le am doar la uniforma 🤪

Cine ma place asa bine ,cine nu la fel de bine ,o zi minunata sa ai si spor pe acest forum 😘

• Like 4
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy

Uite că sa mă cunoașteți și să nu mai fie nici un dubiu de acum va spun public  așa , 

valabil și pt. @Sofia91.

Am avut ocazia sa o cunosc mai bine  pe Giulia printr-o conjunctura de moment, chiar este o fata deosebita și m-a impresionat maxim și nu am cuvinte, te apreciez Giulia și îmi cer scuze public pentru conflictul prostesc și pe care mi-l asum .

E doar vina mea , am discutat în privat, am pus cărțile pe față  și  nu trebuia să ajungă pe forum .

Fiecare e liber sa faca ce vrea și cum vrea  cum ai spus însă tu ești de pus la rană și cum te-am văzut aseară ,....jos pălăria .., mă înclin in fața ta și îmi primesc ocara cu capul plecat și da , o merit .

Atât am avut de spus , va urez numai bine ca de obicei și ne mai auzim pe aici !

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
25 minutes ago, Giulia26 said:

Ca sunt pe locul 2 sau pe locul 1 mai puțin contează si daca sunt pe un loc anume sunt prin munca mea ,prin corectitudine si devotament,prin eforturile mele și evoluția mea  ,eu prefer sa fiu naturala decât falsa ,acum fiecare apreciază ce considera.🤗 😇Dacă pentru locul 1 trebuie sa pup in fund pe cineva sau sa fac favoruri  mai bine nu .😅

Referitor la minciuni o sa se înțeleagă cine minte și cine nu ,dar cel mai corect ar fii sa ne asumam ceea ce spunem ,zic și eu 🤣

PS :  stanca asta tare nu accepta oferte ci merge pe premiza ,dorești mai mult plătești mai mult ,te pupa Giulia

PS: nu dețin grade sau epoleți ,astea le am doar la uniforma 🤪

Cine ma place asa bine ,cine nu la fel de bine ,o zi minunata sa ai si spor pe acest forum 😘

...vezi că mai jos mi-am asumat și am luat toată vina asupra mea ,..

o zi minunata și ție ,

ursuleț !!😊😘

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
8 minutes ago, Tinderboy said:

"zi minunata sa ai si spor pe acest forum 😘",

o sa las pe altul mai capabil , se pare că pentru mine e o pălărie prea mare ...🙏

Ca atare începând cu Oana putem marca  începutul sfarșitului pe aici ,...

vor trece zile, luni , ani și balanța se va înclina corespunzător de fiecare data .

Va pup pe toți , ai mei , indiferenți sau antipatici și să ne auzim cu bine !

salute '.

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
Just now, Tinderboy said:

Ca atare începând cu Oana putem marca  începutul sfarșitului pe aici ,...

vor trece zile, luni , ani și balanța se va înclina corespunzător de fiecare data .

Va pup pe toți , ai mei , indiferenți sau antipatici și să ne auzim cu bine !

salute '.

🙏🙏🙏🙏🙏

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
19 minutes ago, Tinderboy said:

🙏🙏🙏🙏🙏

Mă fak in el forum , că cică oricum nu e bun la nimic , mă bate gandul sa fac o nefăcută și o să trag la sorti , ...acuma ce o ieși aia e ....daca e sa fac o cerere aia va fi , m-am cam scârbit , sincer .

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
3 minutes ago, Tinderboy said:

Mă fak in el forum , că cică oricum nu e bun la nimic , mă bate gandul sa fac o nefăcută și o să trag la sorti , ...acuma ce o ieși aia e ....daca e sa fac o cerere aia va fi , m-am cam scârbit , sincer .

mă mănâncă în cur rău să apăs pe acel buton și așa zicea unu că îi curg lacrimi din pwla după mine 🤣🤣,

dar gândind la rece cred că voi face ca toată lumea , adică să tac și e cel mai bine așa ,...cat de prost am fost ,..a fost .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...