Sari la conținut

Giulia 0745789202 / 0759336446

Vizitator Tinderboy

Postări Recomandate

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
On 7/16/2022 at 6:55 PM, alexx991 said:

Eu sunt de parere ca exagerezi cam mult.

Ce zici ,am exagerat sau am avut dreptate ?  , am zis că ceva neprevăzut a fost acolo.

Giulia e o fata deosebita și o adevărată profesionista însă la necaz se poate întâmpla orice .

Bine ai revenit Giulia .❤️

Link spre comentariu
  • Telefon: 0745789202
  • Oras:Severin
Acum 9 ore, Tinderboy a spus:

Ce zici ,am exagerat sau am avut dreptate ?  , am zis că ceva neprevăzut a fost acolo.

Giulia e o fata deosebita și o adevărată profesionista însă la necaz se poate întâmpla orice .

Bine ai revenit Giulia .❤️

Bună, mulțumesc frumos 

Link spre comentariu
Acum 14 ore, papura voda a spus:

"Cele rele să se spele,

Cele bune să se adune!"

Iertăm și trecem peste greșeli dar este recomandat să aveți mai multă grijă cu programările și să mai și răspundeți la telefoane. 

Bine ai venit sau revenit!

Vine și Ana sau ești singura?

Cât stai pe 

Mulțumesc și încă odată îmi pare rău, dar pe moment nu am mai conștientizat. Ana nu a reușit sa ajungă încă, voi fii decât eu 😘

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
1 hour ago, Giulia26 said:

Bună, mulțumesc frumos 

Cu mare drag și oricând ☺️,

foarte puține fete ca tine și eu mă înclin 🙏

Aceeași locație ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Domnișoara Giulia ai început cu stângul.

Ți-am dat mesaj pe wattsapp, am sunat și degeaba.

Iar bagi pe bandă rulantă și nu e bine pt viitor asa!

Eu am răbdare sunt și manierat,totuși nu pot să stau la liberul tău arbitru și sa nu pot sa obțin o programare într-o zi.

Tocmai am venit de la București, fete serioase, programări făcute dinainte și respectate la fix servicii ireproșabile.

Asta e calea de urmat nu primul venit, primul servit și clienți exagerat de mulți!

Mai încerc și mâine.

Absolut ultima oară!

Noapte senină și răcoroasă !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
8 hours ago, papura voda said:

Domnișoara Giulia ai început cu stângul.

Ți-am dat mesaj pe wattsapp, am sunat și degeaba.

Iar bagi pe bandă rulantă și nu e bine pt viitor asa!

Eu am răbdare sunt și manierat,totuși nu pot să stau la liberul tău arbitru și sa nu pot sa obțin o programare într-o zi.

Tocmai am venit de la București, fete serioase, programări făcute dinainte și respectate la fix servicii ireproșabile.

Asta e calea de urmat nu primul venit, primul servit și clienți exagerat de mulți!

Mai încerc și mâine.

Absolut ultima oară!

Noapte senină și răcoroasă !

Salutare colegul,

nu aici insa pe topicul    " Ce mai e bun "   ai putea sa ne pui si noua cateva linkuri

sa vedem unde te-ai desfatat la capitala ?

Ms.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Salut ...

Am un amic ...si cam.stie cu ce ma ocup ...si mai apeleaza din cand in cand la mine ...pentru o recomandare . 

Si am zis sa o recomand pe Giulia ...cu toate ca nu am trecut pe.la fata . Mi am zis ca nu are cu sa.fie rau ...plus ca e foarte laudata aici.

Omul a tot sunat si  in trecut ...nu a prins o ...acum de cand ii in oras tot insista sa o prinda ...chiar imi fute si mie meciul.de ieri . Ca sa ii dau un sfat ...cu sa o intalneasca . 

Am devenit si eu curios ...chiar asa aglomerat sa fie ...incat sa nu poti da de ea . 

Si se pare ca cam este ...ca de azi.dimineata ...defapt de pe la 10 am scris pe w app am tot sunat ...si pauza . 

Aaaa...am primit un raspuns dupa vreo 6 ore ca nu are timp.si ca sa sun 😂😂

Aia e pana la urma ...o sa mai incerc ...pe la Craciun 😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Tinderboy a spus:

Nici nu știu ce să mai zic ...?!?!

sunt singurul sau ati incercat chiar  și  dimineața pe răcoare?

De la 5 30 ...ca m.am trezit special.pentru intalnirea cu ea ...si daca tot am vazut ca nu raspunde ...am.plecat la pescuit 😂😂

Aaa ...esti culmea si tu ...pe.la 10 , 10 30 am scris primul mesaj pe w app ...mi a raspuns la 16 00 😂😂😂 si a zis sa o sun ...pai daca tu ( Giulia ) nu ai timp sa raspunzi pe w app la.mesaje ( cand poti , cand ai timp si nu dureaza mai mult de 1 min sa dai un raspun) la.dracu imi zici sa sun 😂😂😂....doar asa ca sa tin linia ...ocupata 😂😂

Aaa ...si nici nu am minute sa sun . 🥲

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde

Salutare. Curios din fire am vrut sa o intalnesc si eu pe domnisoara. Pe la 8 azidimineata in drum spre serviciu mi-m aruncat un ochi pe Publi si am vazut ca doar ce isi actualizase anuntul. Am sunat de vreo doua ori si nu a raspuns. Mi-am mai incercat norocul pe la 11 si spre surprinderea mea a raspuns,  discutat si am stabilit sa plec spre ea, binenteles nu inainte sa o intreb daca e dispusa sa ma astepte 10-15 min cat ar dura sa ajung. Dupa fix 12 min am ajuns la locatie am revenit cu telefonul si am urcat.

Giulia se pare ca e o dulceata de fata, arata bine, se comporta frumos, putin cam grabita, in sensul ca vrea sa treaca repede la treaba, dar o  face intr-un mod subtil, sa zic asa. Am inceput cu cateva mangaieri, dupa care am trecut la oral protejat la cererea mea. Eu fiind pe graba, doar ce primisem un tel inainte sa urc nu am prea pierdut timpul si am incercat o singura pozitie la normal, insa pot spune ca fata stie ce face si o face bine. Per total a fost o intalnire reusita, sper sa o mai prind ca sa pot ,,profita" mai mult de trupul ei. 

Locatia este ok, are aer conditionat, curatenie nimic suspect. 

Fata e frumoasa, corp bine tonifiat e ce trebuie, igiena e la ea acasa. Eu zic ca merita vizitata si recomandata. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
2 minutes ago, Jardeldinamo said:

Rupeți-i pizda in doua lui Giulia ca duce mult la pula💪💪.

din auzite sau chiar  ai făcut asta, detalii ceva  ?!?  😅😅

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
2 minutes ago, povestitorul said:

Nu prea raspunde ...sau pana raspunde ...iti trece pofta 😂😂😂

intra frate pe Gorj la Sofia daca vrei divertisment ,...tu lipseai de acolo jur !!

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
4 minutes ago, Tinderboy said:

intra frate pe Gorj la Sofia daca vrei divertisment ,...tu lipseai de acolo jur !!

am și poezie acolo  în premieră 😇😉

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
3 minutes ago, povestitorul said:

Bravo ...esti pe.drumul.cel.bun 😂😂😂

Las si eu ...imediat ...doua fraze ... 

Sper că mă susții Sofica asta e o piatră a draku de tare jur ..😅

Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy

Sper că mă susții Sofica asta e o piatră a draku de tare jur ..😅

Cineva se întreba poate cum de nu o pacalesc și să vin incognito la ea .

Povestea este că am vorbit pe watss și acolo aveam poza la profil .

Sunt aproape sigur că a scos-o  la imprimanta , o poarta în poșetă mereu și nu mă apuc acum să mă deghizez 😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Tinderboy a spus:

Cineva se întreba poate cum de nu o pacalesc și să vin incognito la ea .

Povestea este că am vorbit pe watss și acolo aveam poza la profil .

Sunt aproape sigur că a scos-o  la imprimanta , o poarta în poșetă mereu și nu mă apuc acum să mă deghizez 😅😅😅

Mai ... las.o pe Sofia ...ca nu am.treaba cu ea ....plus ca ii la Tg Jiu . 

Zi mi poate stii vre o ghidusie sa ajung la Giulia .

Ca am vorbit cu ea pe w app ...cica prefera programarile ...am zis cand ii disponibila si pauza . . De ieri de la 18 00 nici seen nu am primit . 

Si sa stau cu tel la ureche sa sun din 15 in 15 min ....iar nu imi convine . 

Ce fac ma intorc cu 5 ani in urma ...cand am varianta w app ...simpla si eficienta . 

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy
11 minutes ago, povestitorul said:

Mai ... las.o pe Sofia ...ca nu am.treaba cu ea ....plus ca ii la Tg Jiu . 

Zi mi poate stii vre o ghidusie sa ajung la Giulia .

Ca am vorbit cu ea pe w app ...cica prefera programarile ...am zis cand ii disponibila si pauza . . De ieri de la 18 00 nici seen nu am primit . 

Si sa stau cu tel la ureche sa sun din 15 in 15 min ....iar nu imi convine . 

Ce fac ma intorc cu 5 ani in urma ...cand am varianta w app ...simpla si eficienta . 

sincer ,....

reorientează-te și nu vei fi dezamăgit 

mergi la Erika la Mirage sau la fosta Emma(acum Ana sau Raissa ) de la turnul verde et. 7 de pe bulevard .

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Tinderboy a spus:

sincer ,....

mergi la Erika la Mirage sau la fosta Emma(acum Ana sau Raissa ) de la turnul verde et. 7 de pe bulevard .

Le stiu pe fete  ... aici eram curios ...bine mie mi a dat cu virgula de ieri . 

Ii ceva putred .

Aa... pana acum ai recomandat o si nu esti singurul ...si acum imi zici sa merg in alta parte . 

Link spre comentariu

Vizitator Tinderboy

sincer ,....

ceva se intampla acolo , poate e  prea aglomerat, chiar  și domnul Papura Vodă zicea că mai face azi o ultimă încercare .

Așteptăm reacția lui și să ne lămurească  .

Numai bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...