j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Iulie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 15, 2017 Brontozaur sau nuMie mi-a plăcut atitudinea ei , se comporta ok ....asta pe cand se recomanda crima, acum numai stiu ce e de capul ei mie nici la atitudine nu mi sa parut ok desi a avut ceva recomandari bune Link spre comentariu
eti Reputație: 8 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Salut colegi mai stiti ceva despre aceasta dama mai este in constanta ? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Aprilie 1, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2021 1 oră în urmă, eti a spus: Salut colegi mai stiti ceva despre aceasta dama mai este in constanta ? Ai stat mult să cauți la naftalină acest topic ? Se pare ca da ..esti arheolog cumva ?🤔🤔😄😄😄 Link spre comentariu
Suparaciosul Reputație: -105 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Tomis Nord - Constanta Oras:Tomis Nord - Constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Inseamna ca reapare in curand...😁😁😁 Link spre comentariu
ssimeon Reputație: 403 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Navodari Oras:Navodari Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 9 ore, eti a spus: Salut colegi mai stiti ceva despre aceasta dama mai este in constanta ? S-a trezit ETi! Vrea sa-i faca comemorrarea!☺ 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Sarea și piperul înțelegeam, da boia dulce, las-o în plm😂😂 1 1 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Ar fi mai bine daca ar veni colega ei, Eliza Link spre comentariu
Rubinio Reputație: 107 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 21 ore, benzema09 a spus: Sarea și piperul înțelegeam, da boia dulce, las-o în Benzema ai fost pe la ea dute si zi-mi si mie cum e,are boia dulce pe ia cu ea la pachet🤣🤣🤣 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 2, 2021 On 2/11/2014 at 6:44 PM, johnholmes said: crina este o roscata de foc, de unde si inspiratia mea ptr porecla ei, dar varianta dulce! are un comportament zambaret, placut, copilaros chiar si pot spune lejer ca este chiar dulce! 21 hours ago, benzema09 said: Sarea și piperul înțelegeam, da boia dulce, las-o în plm😂😂 21 hours ago, benzema09 said: Sarea și piperul înțelegeam, da boia dulce, las-o în plm😂😂 2 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 1 oră, g2br13l a spus: Bănuiam că e ceva la mijloc că am văzut cine a deschis topicul, dar nu am avut timp să citesc 😄 1 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 2, 2021 21 minutes ago, benzema09 said: Bănuiam că e ceva la mijloc că am văzut cine a deschis topicul, dar nu am avut timp să citesc 😄 Aceeași întrebare ca și tine am avut-o și eu acum 7 ani. De aceea țineam minte, de unde vine "numele de scena" 😄 In plus la ce recenzioi a făcut atunci.... cum naiba sa ai răbdare sa o citești pe toata. 😄 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9671 Postat Aprilie 2, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 50 minute, g2br13l a spus: In plus la ce recenzioi a făcut atunci.... cum naiba sa ai răbdare sa o citești pe toata. 😄 Total de acord...:)) 1 Link spre comentariu
JEAN1976 Reputație: -43 Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum 11 ore, talibanu a spus: Total de acord...:)) Corect! 👌 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum