Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Bună dragilor,de astăzi începând cu ora 11:00 voi fi disponibilă pentru prima dată în orașul vostru.💟 Mă numesc Beatrice 💙, 63 kg și 1,70 înălțime. Sunt o fată cu forme apetisante , sâni medii și funduleț bombat.🐼 ❌SERVICII❌ 🔥ORAL : în funcție de igienă 🔥NORMAL: doar protejat 🔥69 🔥 DIFERITE POZIȚII 🔥MASAJ DE RELAXARE 🔥FRENCH KISS : +50 lei (în funcție de igienă) 🔥 FINALIZARE ORALĂ 🔥 FINALIZARE FACIALA :+50 lei 🔥 FINALIZARE CORPORALĂ ❌ PREȚURI❌ 🔥150 lei finalizarea (30 minute) 🔥250 lei h (60 minute) Programările pot fi făcute pe WhatsApp la numărul din titlu, programări ce vor fi confirmate înainte cu 30 minuțele!🔥 Locație : Arad Plaza! Vă pup și abia aștept să ne cunoaștem!🫠💋 1
shadow0123 Reputație: 1069 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Prin Constanta aveai 100 lei finalizarea .. totusi cred ca o sa te vizitez .. ma atrage fundul tau si CIM’ul din meniu. 1
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2022 Autor Postat Iunie 10, 2022 La 10.06.2022 la 8:24, shadow0123 a spus: Prin Constanta aveai 100 lei finalizarea .. totusi cred ca o sa te vizitez .. ma atrage fundul tau si CIM’ul din meniu. Extinde Heeei ! 🤗 Am inclus CIM-ul in acei 150 de lei 🤗 Deci consider ca e ok.💋 1
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2022 Autor Postat Iunie 10, 2022 La 10.06.2022 la 15:07, Brunetaa_XXX a spus: ❤❤❤ Extinde Mulțuuuuu Rebeee🤗💋 1
Flx01 Reputație: 7476 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Esti prietena cu Rebe!? Daca ai si comportamentul asemanator, esti de vizitat🤪🤪🤪. Vad ca si la servicii sunteti cam la fel. Hmmm interesanta esti😋😋😋 1 1
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 10, 2022 Autor Postat Iunie 10, 2022 La 10.06.2022 la 16:14, Flx01 a spus: Esti prietena cu Rebe!? Daca ai si comportamentul asemanator, esti de vizitat🤪🤪🤪. Vad ca si la servicii sunteti cam la fel. Hmmm interesanta esti😋😋😋 Extinde Heiii 🤗 da sunt prietena cu Rebeca! Comportamentul și calitatea serviciilor mele te astept sa le descoperi tu . 💋💋💋 1
poing159 Reputație: 116 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 10, 2022 Pfoaiii fututi curul tău prezent azi te vizitez 😜 2
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2022 Autor Postat Iunie 11, 2022 La 11.06.2022 la 11:30, Brunetaa_XXX a spus: 💌💌💌 Extinde 🤗🤗🤗
Flx01 Reputație: 7476 Postat Iunie 11, 2022 Postat Iunie 11, 2022 La 11.06.2022 la 11:30, Brunetaa_XXX a spus: 💌💌💌 Extinde Ce floricele roz ți-ai montat pe piept😆😆🤪😘 1
shadow0123 Reputație: 1069 Postat Iunie 11, 2022 Postat Iunie 11, 2022 M’am simtit bine cu Beatrice .. amabila, calma si in pat se fute bine de tot.. Un sex oral bun cu atentie la oute, sunete si mereu isi misca asa intr’un fel capul .. o suge cu pofta. Am incercat 4 pozitii si finalizare in gurita. Se implica, o simti prezenta .. te calareste bine de tot pana cand ii spui tu sa se opreasca ... nu un minut cum fac unele si dupa aia iti zic ca au obosit. Punctul ei forte ... m’am dus la ea special pentru asta.. este fundul .. de nota 10 .. mi’a adus aminte de o latina pe care am futut’o in Timisoara... mare, bombat ... extrem de excitant. Este o placere s’o futi pe la spate ... are contrele la ea. Nu’i o bomba sexy dar la capitolul atitudine si in pat este ce trebuie. Raport calitate/pret foarte bun. La 150 lei cu CIM inclus si cu fundul ala de nota 10 a meritat timpul petrecut cu ea. La plecare am salutat’o si pe Rebeca ... ce micuta frumusica si finuta .. poate poate o sa trec vreodata si pe la ea. 6 2
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 11, 2022 Autor Postat Iunie 11, 2022 La 11.06.2022 la 18:15, shadow0123 a spus: M’am simtit bine cu Beatrice .. amabila, calma si in pat se fute bine de tot.. Un sex oral bun cu atentie la oute, sunete si mereu isi misca asa intr’un fel capul .. o suge cu pofta. Am incercat 4 pozitii si finalizare in gurita. Se implica, o simti prezenta .. te calareste bine de tot pana cand ii spui tu sa se opreasca ... nu un minut cum fac unele si dupa aia iti zic ca au obosit. Punctul ei forte ... m’am dus la ea special pentru asta.. este fundul .. de nota 10 .. mi’a adus aminte de o latina pe care am futut’o in Timisoara... mare, bombat ... extrem de excitant. Este o placere s’o futi pe la spate ... are contrele la ea. Nu’i o bomba sexy dar la capitolul atitudine si in pat este ce trebuie. Raport calitate/pret foarte bun. La 150 lei cu CIM inclus si cu fundul ala de nota 10 a meritat timpul petrecut cu ea. La plecare am salutat’o si pe Rebeca ... ce micuta frumusica si finuta .. poate poate o sa trec vreodata si pe la ea. Extinde Mulțumesc pentru minunata vizită și pentru cele scrise! A fost o plăcere să te cunosc și te mai astept cu drag .💋💋💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 15, 2022 Autor Postat Iunie 15, 2022 ultima zi în orașul vostru dragilor, mă găsiți disponibilă până la ora 22.00💟
petrolafgan Reputație: 101 Postat Iunie 15, 2022 Oras:127.0.0.1 Oras:127.0.0.1 Postat Iunie 15, 2022 Zilele trecute am ajuns la domnișoara care declara 23 de ani, deși i-aș fi dat mai puțin. La corp arata bine, formă de clepsidra cu talia mai subțire și solduri evidențiate, însă sânii sunt lăsați, moi, fundul mare și carnea moale dar fină. La față este luminoasă, buze cărnoase și pirce in limbă. Atitudinea a fost vesela, ascultătoare, dar cu nimic ieșit din comun. Oral ne 8 - bunicel, atenție și la zone, umed și soft, fără deep dar cam scurt Normal p 7 - mai da câte o contră, când preia controlul este energică, dar nu are o mare implicare Depunctarea vine și de la prezervative care în timpul utilizării se lungesc și nu se mai simte mare lucru. Fk 7 - De sărutat sărută ok, nu pasional, cam evita, nu este susținut. Totuși compensează buzele. Igiena 8 - a făcut duș, parfumată, a folosit apă de gură dar jos am simțit un miros specific prezervativelor. Gfe - nu acord notă, fiindcă nu am simțit că oferă așa ceva. Locația la Arad Plaza, intrare prin spate, oameni în zonă. Concluzia, atitudine ok, nimic special, de incercat pentru cei care doresc o fată tânără cu forme. Cadoul 200 pentru 1 finalizare 1 2
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iunie 15, 2022 Autor Postat Iunie 15, 2022 La 15.06.2022 la 10:49, petrolafgan a spus: Zilele trecute am ajuns la domnișoara care declara 23 de ani, deși i-aș fi dat mai puțin. La corp arata bine, formă de clepsidra cu talia mai subțire și solduri evidențiate, însă sânii sunt lăsați, moi, fundul mare și carnea moale dar fină. La față este luminoasă, buze cărnoase și pirce in limbă. Atitudinea a fost vesela, ascultătoare, dar cu nimic ieșit din comun. Oral ne 8 - bunicel, atenție și la zone, umed și soft, fără deep dar cam scurt Normal p 7 - mai da câte o contră, când preia controlul este energică, dar nu are o mare implicare Depunctarea vine și de la prezervative care în timpul utilizării se lungesc și nu se mai simte mare lucru. Fk 7 - De sărutat sărută ok, nu pasional, cam evita, nu este susținut. Totuși compensează buzele. Igiena 8 - a făcut duș, parfumată, a folosit apă de gură dar jos am simțit un miros specific prezervativelor. Gfe - nu acord notă, fiindcă nu am simțit că oferă așa ceva. Locația la Arad Plaza, intrare prin spate, oameni în zonă. Concluzia, atitudine ok, nimic special, de incercat pentru cei care doresc o fată tânără cu forme. Cadoul 200 pentru 1 finalizare Extinde Bunaaa , mulțumesc frumos pentru vizita și pentru cele scrise. Legat de faza cu prezervativul , mai toate au un gust și un miros al lor 😬 nu cred că pot face ceva in legătură cu asta ... Am încercat mai multe feluri și știu ce zic . Te pup 😘😘😘
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iulie 7, 2022 Autor Postat Iulie 7, 2022 Bună dragilor, de mâine începând cu ora 10.00 voi fi disponibilă în orașul vostru pentru câteva zile!🤗 pentru mai multe detalii îmi puteți scrie pe whatsapp! Vă pupăcesc!💋
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iulie 8, 2022 Autor Postat Iulie 8, 2022 Bună dimineața dragilor, disponibilă până la ora 22.00🤗 Locație Ared Kaufland 💗
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Iulie 9, 2022 Autor Postat Iulie 9, 2022 disponibilă până la ora 22.00💎💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum