schemale Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2022 https://ibb.co/gmShvFy
incepator3 Reputație: 107 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Așa, și ? îmtreabă-l/o pe cel/cea care zici că a fost !; sau pe cel/cea care ți-a dat poza!
schemale Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2022 Acum 3 ore, incepator3 a spus: Așa, și ? îmtreabă-l/o pe cel/cea care zici că a fost !; sau pe cel/cea care ți-a dat poza! Pai asta e ideea !caut un nr de contact anunt ceva, Specific fetele lucreza in buc dar nu stiu pe ce anunt!
incepator3 Reputație: 107 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Ca-n filmul ăla cu „,Mr Kevin și Trump” „-Nu vă supărați, caut baia. - Nu mă supăr, căutați-o !” Așa și eu, nu mă supăr, caută ! Poza de unde o ai ? Și de unde știi că-s din Buc ? Ai primit-o pe Facebook, sau unde ? 1
schemale Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 10, 2022 Acum 3 minute, incepator3 a spus: Ca-n filmul ăla cu „,Mr Kevin și Trump” „-Nu vă supărați, caut baia. - Nu mă supăr, căutați-o !” Așa și eu, nu mă supăr, caută ! Poza de unde o ai ? Și de unde știi că-s din Buc ? Ai primit-o pe Facebook, sau unde ? Acum 5 minute, schemale a spus: In special m am adresat la colegii care au trecut pe la ele ,si poate sa lase un nr de contact sau pe ce anunt lucreaza Tot ce stiu de fete ca lucreaza in buc ,dar nu stiu pe ce anunt! Si in legatura cu poza,da am primit o de la cineva ,de la o persoana care nu are cont pe ninfomane In fine nu are importanta asa mult de unde am poza Vroaim sa stiu daca a fost cineva la ele si daca poate sa ajute cu un nr de tel sau pe ce anunt lucreaza Fac cinste🍻
schemale Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2022 .
Membru Premium Subteranaa Reputație: 12082 Postat Iunie 11, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iunie 11, 2022 Acum 22 ore, schemale a spus: https://ibb.co/gmShvFy Persoana care ti-a dat fotografia o are de undeva… asta trebuie sa-l intrebi tu, de unde o are poate dai de anunț sau alte detalii. Fetele nu arata rau deloc, dacă afli ceva posteaza si aici. Bafta!
schemale Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2022 Acum 1 oră, Subteranaa a spus: Persoana care ti-a dat fotografia o are de undeva… asta trebuie sa-l intrebi tu, de unde o are poate dai de anunț sau alte detalii. Fetele nu arata rau deloc, dacă afli ceva posteaza si aici. Bafta! Dupa fb o are asa mi a zis,dar si el la fel nu are nr lor de anunt,dar fetele lucreaza sigur Asta caut sa aflu nr lor de anunt sa ajung si eu la ele Trebuie sa fii mers cineva la ele ,este imposibil ,si poate lasa un nr de contact sau anunt,ca banuiesc ca topic nu are
schemale Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2022 https://ibb.co/0920sSZ
_piticu_ Reputație: 613 Postat Iunie 11, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 11, 2022 Prietene, analfabetismul funcțional îți e familiar? 13 minutes ago, schemale said: Dupa fb o are asa mi a zis,dar si el la fel nu are nr lor de anunt,dar fetele lucreaza sigur Asta caut sa aflu nr lor de anunt sa ajung si eu la ele Trebuie sa fii mers cineva la ele ,este imposibil ,si poate lasa un nr de contact sau anunt,ca banuiesc ca topic nu are 1
schemale Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2022 Acum 10 minute, _piticu_ a spus: Prietene, analfabetismul funcțional îți e familiar? Prietene daca ai vreo informatie de fete bine daca nu o zi buna! Sanatate!
damianblack Reputație: 586 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Traveling Oras:Traveling Postat Iunie 11, 2022 29 minutes ago, schemale said: Dupa fb o are asa mi a zis,dar si el la fel nu are nr lor de anunt,dar fetele lucreaza sigur Asta caut sa aflu nr lor de anunt sa ajung si eu la ele Trebuie sa fii mers cineva la ele ,este imposibil ,si poate lasa un nr de contact sau anunt,ca banuiesc ca topic nu are Pai cere facebookul ca pe contul lor unde a gasit poza le ceri si numarul
_piticu_ Reputație: 613 Postat Iunie 11, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 11, 2022 Am o informație utilă: ce încerci tu nu are sens și nici șanse. Renunță. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum