Sari la conținut

_piticu_

Serious Contributor
  • Număr conținut

    442
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _piticu_

  1. Am fost eu în weekend și mi-am confirmat pozitiv așteptările. E o minionă drăguță tare, carne tare peste tot, se întreține foarte bine. Sigur toți clienții ei recenți vor confirma performanțele ei orale, și eu m-am bucurat de canto de la ea din plin. Mai mult decât atât este foarte activă și la NP, ne-am încins destul de bine. Are inițiativă și participă cu tine tot parcursul aventurii. Tot ce am făcut împreună a fost plăcut, și finalizat glorios „de toți banii”. Nu este o variantă foarte ieftină însă se prezintă foarte bine și asta îi justifică oferta. Arată și face bine și nu regreți 500 pentru o oră cu ea. Suplimentar este și o companie plăcută, m-a oprit după ce am terminat să mai stăm puțin să mai vorbim, așa că pentru mine este clar una din fetele cele mai bune pe care le putem găsi aici.
  2. Am avut succes azi cu o vizită la Laura și pot rezuma totul într-un cuvânt: Minunat Sunt destul de convins că nu a fost o întâmplare că ne-am înțeles așa de bine pentru timpul petrecut în afara acțiunii propriu zise, este o fată inteligentă și frumoasă. De la programare până la plecare a fost o companie extraordinar de plăcută. Iar acțiunea a fost pentru mine superbă, oral de vis, adânc și susținut, np și ap executate ideal. I-am și spus că mă învinovățesc că nu m-am străduit suficient să o vizitez mai de mult. A urcat la mine în top 3 ever. Clar o să mai revin, mi-a spus că mai stă o vreme în București.
  3. eu pun o fisă în aparat pentru fată, am fost de două ori și ambele dăți a fost bine și atitudinea ei a fost foarte potrivită pentru scopul întâlnirii. asta cu atitudine falsă și forțat e o interpretare subiectivă, nicio fată nu e real încântată să o sugă „la băeți” însă cu bryanna în cazul meu nu a fost nimic care să fie forțat negativ
  4. Le știi cu suptul dar nu le ai cu judecat oamenii probabil.
  5. Conturile nu se sparg. Se fură. Ai lăsat accesul cuiva sau ai accesat contul dintr-un dispozitiv compromis.
  6. Nu ai avut experiențe bune cu fostele tale colege, aduse de tine. Acum crezi că va fi diferit?
  7. Sau poate să încerce aia cu discount că e pe forum că recenzie bună...
  8. 1. Să știe fata cine e el pe forum 2. Să știm și noi că are programare.
  9. Și acum tot 150 este pentru 30minute
  10. _piticu_

    .

    Probabil anunță aici doar când cineva anulează, căci eu am reușit de mai multe ori să discut cu ea pe whatsapp dar nu era niciodată loc liber în proximitate. Dar nu am zărit dificultăți de comunicare, chiar îmi pare o persoană foarte mișto din chat până acum.
  11. Probabil acum fata primește un torent de mesaje. I-am scris pe whatsapp și a răspuns rapid la primul text dar pe următoarele nu le-a mai citit, așa că mai lăsați-o oleacă să se dumirească. Probabil nu e încă organizată cu toate.
  12. Am vizitat zilele trecute mândrețea asta de fată. De mai mult îmi plănuisem să încerc să mă programez dar nu s-a ivit timpul potrivit. La apel a fost foarte pozitivă experiența și m-am încărcat deci cu speranță pentru a doua zi. Este de găsit cum a spus la InCity, în una din clădirile mai din spate. Cine le-a numerotat mă-sa e orc. Dar cu ajutoul ghidajului telefonic am ajuns cu bine. Garsoniera e bine aranjată pentru destinație, iar baia e bună cu de toate, doar cam înghesuită cabina de duș pentru unul așa ca mine. Am discutat puțin, atmosfera foarte plăcută, timp în care am putut admira o fată chiar frumoasă, chip și corp, mamă mamă. Plus o pereche de sâni extrem de fericiți (inițial am crezut că erau aranjați) și niște fese cât se poate de corespunzătoare. Am spus că rămân pentru o oră dar nu facem 2 numere, avem timp de unul fără grabă. Așa mai pe bătrânește. ON la început foarte bine, se duce destul de bine pe adâncime și se simte tare bine. Fără grabă, se poziționează bine ca să ofere și mișcarea și priveliștea superbă. Am continuat cu prezervativul pus cu gura și trecut la NP. A venit ea deasupra și m-am bucurat din nou de chipul și pieptul ei. FK era din belșug, cred că ne-am potrivit bine că nu am simțit nicio reținere. Și singură a sugerat trecerea la AP întorcându-se cu spatele. Bă nene, fata asta e super pro aici. Am făcut restul partidei în marșarier așa, superb. Am schimbat apoi poziția ca să o pot vedea, era mare păcat să stea tot timpul cu spatele la mine. Zicea cineva de treaba cu trasul de sfârcuri. Așa face și îi place și reciprocitatea. Am zis FK? Este mult și bine. Pentru final am revenit la oral, s-a pus ea în genunchi și nene, știe fata meserie cum să stea cu privirea în expectativă, extrem de stimulentă treaba, cu ochii de căprioară și limba scoasă. Finalizarea a fost CIM, operă de artă. Igienizare, puțină conversație care s-a lăsat cu promisiunea că revin, că merită. Mulțumesc pentru clipele superbe.
  13. bă băeți aveam o bănuială că e adevărat că e probabil cea mai frumoasă fată de pe forum dar tot nu reușeam să mă nimeresc cu ea. azi a fost însă cu noroc. așa că e corect, e frumoasă în draci. e frumoasă ca o femeie care e foarte frumoasă. nu mai e puștioaică, lungă și întinsă. e o femeie completă, cu forme pe care le aștepți să fie fine și să îți întâmpine mângăierea cât se poate de corespunzător. sânii sunt foarte bine nimeriți, marca Mentor și după ce te lămurești cum stă treaba cu aspectul poți să descoperi și caracterul/personajul din spate. zice gfe dar e așa mai spre horny girl, cu vocabular potrivit și gesturi/atingeri nimerite. ne-am înțeles foarte bine. detalii concrete legate de acțiune - oralul este neașteptat de bun, destul de adânc însă făcut mai în forță, nu prea soft. e și un pierce în limbă acolo, foarte mișto. la NP acceptă să stea și deasupra (e divin aspectul ei deasupra ta) și doar aici personal eu am sesizat gemetele oleacă teatrale, dar fiind făcute clar să mă impresioneze pe mine, nu am ce comenta. pentru finalizarea orală s-a așezat singură pe vine în fața mea și a tras de gogu cu buzele și mâna până a ieșit spectacol de film pe limba ei scoasă afară. superb. bonus - se uită la tine cu ochii superbi tot timpul. e clar o destinație foarte recomandabilă, va reveni curând mi-a spus și clar am să încerc să revin.
  14. link-ul pus în titlu... după aia mai zicem că ctp e nebun că face spume cu anaflabeții funcționali https://ecopolitic.ro/ctp-in-romania-se-coace-o-bomba-nucleara-cu-explozie-intarziata-facuta-sa-distruga-tara-din-temelii-generatia-actualilor-si-viitorilor-fani-ai-gibonilor-tate-o-generatie-salbatica-nu-doar-ne/
  15. io zic să pună poza aia lunar, să sară toți cu ho neprotejat, să arate unu că a zis că e poza cu bărbaxu, și să repetăm asta mereu
  16. cred că începe un nou sezon de scheme de astea
  17. Am fost (revenit) și eu acum câteva zile intrigat și de recenta hate-reală de aici. Știm toți că nu e garantată mereu compatibilitatea între client și „muncitoare”, însă la fiecare dată la mine s-a nimerit pozitiv. Chiar dacă nu erau condiții optime (se oprise apa caldă subit) ne-am descurcat și am parcurs scenariul foarte satisfăcător. Dacă reușești să comunici bine Daniela răspunde pe măsură și în pat și pe lângă devine un timp plăcut. Și la recenziile trecute am spus și îmi mențin evaluarea că serviciile sunt bune, ea se străduie să iasă bine, oralul merge bine, se poziționează cum dorești ca să contribuie și stimularea vizuală, se descurcă destul de bine și pe adâncime dar nesusținut. La normal se mai rupe filmul cu ea pentru că ori îi place (cu mine vai ce bun oi fi) sau vânează un oscar că bine se manifestă. În tot cazul avantajul clar e și la client. De data asta însă cu multă îngăduință (a ei) și răbdare (a mea) am încercat și rozeta (până acum ea mă refuzase pe motiv de dimensiune) și a ieșit ceva acceptabil însă clar nu e de anduranță sau oricum activitatea asta nu e ceva facil pentru ea cu mărimile peste medie. Am finalizat oral ca de obicei și aici din nou a fost bine. Nu e nevoie să ia nimeni apărarea fetelor, însă un sfat pentru tovarăși: dacă nu e așa cum ați vrut, nu vă răzbunați aici. Aici scriem concret, mărturii relevante pentru ceilalți, nu supărări și ranchiune personale. Vă face să arătați mai rău decât e cazul. Nu a ieșit bine, nu mai vii la fată. Povestești fără să treci totul în registrul frustrării personale și nu mai mergi acolo. Sigur toți de aici am nimerit (de prea multe ori) la tipe care nu meritau și nu am început scrisoarea a III-a cu suferințele personale.
  18. Numai mie îmi miroase a promovare? Băgați și voi niște reformulare în ChatGPT mă...
  19. era o vorbă mai veche... Popa nu bate toaca de două ori pentru baba surdă doar că eu nu sunt religios și tu ești prost
  20. mă băeț, și la fetele „lucrătoare” și la „civile” un principiu e comun: dacă arăți că ești disperat să ajungi între cracii ei, nu dă semnale bune. dacă nu reușești să finalizezi o comunicare cu rezervare, mergi mai departe, încearcă altceva, revino altă dată. ce plm cu toate obsesiile astea? cu alecsa am încercat câte odată la fiecare anunț al ei de disponibilitate, și nu s-a nimerit decât cred după v-o 2 luni. it is what it is, am ajuns când s-a nimerit și a fost foarte bine.
×
×
  • Creează nouă...