Sari la conținut

Deea Skinny‼️THROATFUCK&THROATPIE💦 extreme hardcore 🍆 0725274262📞

Postări Recomandate

• Telefon: 0725274262
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna,sunt Andreea,am ajuns de cateva zile in oras,locatia Calarasi 4, slim,50 kilograme,1.65…atenta la detalii…dar probabil sunteti plictisiti de texte de genul,asa ca daca v-am atras atentia va las sa descoperiti :)

• Like 1
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si pentru ca ma “bate” forumul va atasez si cateva poze cu mine mai jos 

[url=https://postimg.cc/N9Xnrfjk][img]https://i.postimg.cc/N9Xnrfjk/2-DA292-E3-75-A3-4373-AE67-DB5794-DA9-A72.jpg[/img][/url]

[url=https://postimg.cc/qzHTwWf7][img]https://i.postimg.cc/qzHTwWf7/42196556-520-A-4-DE5-90-DE-83-C148913-B0-E.jpg[/img][/url]

[url=https://postimg.cc/064gwBdP][img]https://i.postimg.cc/064gwBdP/773-E9798-5118-4-AE5-ADF4-65421-B65-FCDC.jpg[/img][/url]

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Braila
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Andreea069 a spus:

Si pentru ca ma “bate” forumul va atasez si cateva poze cu mine mai jos 

[url=https://postimg.cc/N9Xnrfjk][img]https://i.postimg.cc/N9Xnrfjk/2-DA292-E3-75-A3-4373-AE67-DB5794-DA9-A72.jpg[/img][/url]

[url=https://postimg.cc/qzHTwWf7][img]https://i.postimg.cc/qzHTwWf7/42196556-520-A-4-DE5-90-DE-83-C148913-B0-E.jpg[/img][/url]

[url=https://postimg.cc/064gwBdP][img]https://i.postimg.cc/064gwBdP/773-E9798-5118-4-AE5-ADF4-65421-B65-FCDC.jpg[/img][/url]

O lista de servicii si tarif te rog

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

100 Finalizarea,30 extra daca se doreste finalizare orala. 
250 ora

diverse fantezii,pozitii,69,etc. din punctul asta de vedere sunt foarte flexibila. 
Oralul este neprotejat(evident in functie de igiena) 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Andreea069 a spus:

100 Finalizarea,30 extra daca se doreste finalizare orala. 
250 ora

diverse fantezii,pozitii,69,etc. din punctul asta de vedere sunt foarte flexibila. 
Oralul este neprotejat(evident in functie de igiena) 

Multumesc🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu cel mai mare drag de astazi 12-21 program 🥰 imi poti scrie si pe whatsapp

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, Andreea069 a spus:

Cu cel mai mare drag de astazi 12-21 program 🥰 imi poti scrie si pe whatsapp

Buna ,se pare ca tu nu ai whatsapp, cel putin mie asa imi apare.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Il am. Scuza ma. Imi poti scrie acum

Postat

Vb cu domnișoara și programat pt astăzi,urmează să revin cu o recenzie,sper sa fie una bună 😬😬

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 minute, JustMe112 a spus:

Vb cu domnișoara și programat pt astăzi,urmează să revin cu o recenzie,sper sa fie una bună 😬😬

👍

Postat

Încheiat întâlnirea cu domnișoara.Pare foarte promițătoare.Pt mn întâlnirea a fost ok se putea și mai bn dar per total a fost ok.

Metoda de contact: WhatsApp

Aspect:skynny dar aici depinde de gusturile fiecăruia,mie unul mi-a plăcut mult cum arată.

ON:se poate și mai bn dar are răbdare și ascultă indicațiile

NP:aici nu prea am incercat așa mult din cauza mea că nu a fost juniorul la standardele normale dar se implica in ceea ce face.La sfârșit am finalizat pe sâni,am înțeles că face și finalizare orala dar extra 30....adică tot ce este extra 30 de lei,nu am întrebat anal.Singurul extra a fost pt FK(Frechkiss) care îl susține așa cum trebuie.

Halat:100 cu 200 +extra 30 fiecare în parte finalizare orala, Frechkiss.....altceva extra nuj că nu am întrebat pt că nu m-a interesat.

De revenit:da pt că știu că poate mai mult,am fost și eu puțin reținut poate și ea dar cred că data viitoare va fi diferit.

Ciocane tari

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, JustMe112 a spus:

Încheiat întâlnirea cu domnișoara.Pare foarte promițătoare.Pt mn întâlnirea a fost ok se putea și mai bn dar per total a fost ok.

Aspect:skynny dar aici depinde de gusturile fiecăruia,mie unul mi-a plăcut mult cum arată.

NP:aici nu prea am incercat așa mult din cauza mea că nu a fost juniorul la standardele normale dar se implica in ceea ce face.La sfârșit am finalizat pe sâni,am înțeles că face și finalizare orala dar extra 30....adică tot ce este extra 30 de lei,nu am întrebat anal.Singurul extra a fost pt FK(Frechkiss) care îl susține așa cum trebuie.

Halat:100 cu 200 +extra 30 fiecare în parte finalizare orala, Frechkiss.....altceva extra nuj că nu am întrebat pt că nu m-a interesat.

De revenit:da pt că știu că poate mai mult,am fost și eu puțin reținut poate și ea dar cred că data viitoare va fi diferit.

Ciocane tari

100 nr cu 200 ora? Ea a scris 250 ora sau tarifeaza dupa ureche?e clar...

Postat

Eu parca așa am înțeles ,sincer nu prea am fost atent că eram axat pe ea 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aveam de gand sa o vizitez ,dar dupa recenzia asta nu e nimic woaw. Mai bine o revizitez pe Ana total cu oclari care la 250 lei ora face si anal  ca sa nu mai zic de ORALUL BESTIAL

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
33 minutes ago, JustMe112 said:

Ciocane tari

Multumesc pentru complimente cate si pentru critici,si voi incerca sa remediez aspectele mai putin placute. Ma bucur ca te-ai simtit bine 🥰🤗 sper sa ne revedem. Pupici

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 hours ago, FLORYYN said:

Aveam de gand sa o vizitez ,dar dupa recenzia asta nu e nimic woaw. Mai bine o revizitez pe Ana total cu oclari care la 250 lei ora face si anal  ca sa nu mai zic de ORALUL BESTIAL

De aia se numeste liberalizare si democratie,ca fiecare sa avem dreptul sa alegem ce dorim,unii preferand cantitatea,peste calitate. Dar 2022,era consumerismului. O zi placuta iti doresc 🥰 si succes pe toate planurile 🤗

Postat
La 11.06.2022 la 8:44, Andreea069 a spus:

Buna,sunt Andreea,am ajuns de cateva zile in oras,locatia Calarasi 4, slim,50 kilograme,1.65…atenta la detalii…dar probabil sunteti plictisiti de texte de genul,asa ca daca v-am atras atentia va las sa descoperiti :)

Stau in viziru,crezi ca ne-am putea vedea azi?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 42 minute, Andreea069 a spus:

De aia se numeste liberalizare si democratie,ca fiecare sa avem dreptul sa alegem ce dorim,unii preferand cantitatea,peste calitate. Dar 2022,era consumerismului. O zi placuta iti doresc 🥰 si succes pe toate planurile 🤗

Draga Andreea nu inteleg de ce te a deranjat recenzia mea?Nu te cunosc nu ma cunosti, nici nu am fost la tine, nu caut cearta  cu nimeni.Eu mi am spus parerea la recenzia facuta de colegul JustMe 112, recenzie facuta de el cu privire la calitatea serviciilor prestate de tine. Pana la urma acest forum este pentru NOI sa ne spenem parerile cu privire la serviciile prestate de voi.pe acest forum sunt  recenzii bune si proaste depinde de serviciile voastre pe care VOI le PRESTATI,fie ca va convine sau nu. Imi pare rau daca te ai suparat, cand am scris ca vroiam sa te vizitez dar m am razgandit datorita recenziei colegului din care   a reiesit calitatea serviciilor tale. Asa cum ai zis si tu calitate nu cantitate, nu te supara dar Ana este in top 3 Braila si asta poate sa o confirme si colegul JustMe 112, nu poti compara serviciile tale cu serviciile ei (niciodata)asta a reiesit din recenzia lui. Ea are servicii de nota 10 si poate sa confirme si colegul JustMe 112.o seara faina tie ,colegilor de pe forum si spor in toate😉

• Confuz 1
Postat
Acum 4 ore, FLORYYN a spus:

Aveam de gand sa o vizitez ,dar dupa recenzia asta nu e nimic woaw. Mai bine o revizitez pe Ana total cu oclari care la 250 lei ora face si anal  ca sa nu mai zic de ORALUL BESTIABEST

Nu contest cele spuse de tn despre Ana,dar aici este vorba de domnișoară acestui topic,și recenzia mea este buna ,ea fiind cumva la început de carieră și este genul de fata lipicioasă care promite multe asta daca vrea și ea bineînțeles.Ma repet când o să mai am șansa o sa o mai vizitez și nu o sa mai fiu reținut .aici contează mult și de client pt că eu fiind obișnuit cu domnișoarele noastre din top care mă cunosc si știu cum să mă ia,știu ce ador și ce nu....îți dai seama că e diferit dar toate au un început

Toate cele bune

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Andreea069 a spus:

Nu are de ce sa te supere recenzia mea , nu te am jignit sau sa ti fi adus injurii doar mi am scris o parere. Daca serviciile tale se imbunatatesc si apar aici pe forum recenzii bune cu privire la calitatea serviciilor tale si ma conving fii sigura ca o sa te vizitez si eu  si o sa iau1 ora ptr ca eu asa iau mereu 😘😚🤗.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, JustMe112 a spus:

Nu contest cele spuse de tn despre Ana,dar aici este vorba de domnișoară acestui topic,și recenzia mea este buna ,ea fiind cumva la început de carieră și este genul de fata lipicioasă care promite multe asta daca vrea și ea bineînțeles.Ma repet când o să mai am șansa o sa o mai vizitez și nu o sa mai fiu reținut .aici contează mult și de client pt că eu fiind obișnuit cu domnișoarele noastre din top care mă cunosc si știu cum să mă ia,știu ce ador și ce nu....îți dai seama că e diferit dar toate au un început

Toate cele bune

Corect colegul aici era vorba de calitatea serviciilor si nu cantitate asa cum a zis Andreea, eu doar mi am scris parerea. Nu trebuie sa se supere ci sa invete din criticile noastre si sa se  perfectioneze. Poate nici fetele noastre din top 3 nu au fost woau de la inceput dar au acceptat criticile si s au perfectionat. Nu treb sa se supere nimeni ca ne scriem parerile, si cu asta am incheiat subiectul ca nu caut cearta cu nimeni, o seara buna tuturor.

Postat

Daca tot m a rugat sa las o recenzie, atunci sa fie una sincera.
In ziua in care si a pus anuntul pe forum am contactat o, am stabilit sa ne vedem la 21.45 si ce sa vezi teapa :))).
In ziua urmatoare (azi) am stabilit pentru la 18 si am ajuns mai devreme la 17.31. Mi a comunicat ca nu pot sta decat 1 finalizare ca isi incheie programul. Totusi dupa ce am terminat, am mai ramas cat a fumat o tigara si am mai vorbit. Timp in care a primit un apel si i a comunicat ca poate veni in 3 min. Asa ca de aici trsgeti voi concluziile cu programarile.
Mie din tarif 100nr si 250 ora oricum imi reiesea ca e un fastfuck... asa ca m am dus cu gandul pt o finalizare...
Dupa ce s a dezbracat si mi a spus sa ma fac comod unde vreau, in pat, in fotoliu toate asta pe viteza... Mi a placut ideea si initiativa cu fotoliu asa ca m am asezat pe el si a inceput cu un oral unde o ia in gat toata, nu mi venea sa cred :D. M am ridicat in picioare si a continuat cu oralul m a apucat de buci si ma tragea in gatul ei..moment in care m a facut sa mi doresc sa raman o ora. Probabil cel mai bun oral agresiv pe braila si gl. A fost si umed. Nu am incercat pozitia cu capul jos la marginea patului. Voi reveni si o voi ptopune :)). M a prins cu acest oral, voi fi client fidel probabil. Dar s a oprit din oral pe motiv ca i am rupt gatul...
La normal am pus prezervativul si pozitia capra unde da contre, se infige in pl... aici am si finalizat. Este stramta.
M am simtit ok cu ea, vorbareata, zapacita. Ca aspect pe gustul meu skinny, sani micuti, curulet frumos(am si intrebat de anal, te provoaca :((( ). 25 ani zicea ca are.
Sper sa rezolve cu graba.
Locatia ciocarlia, usor de ajuns.
Daca mai e ceva de zis o sa revin asupra recenziei.
Are dreptate colegul Just, daca fata vrea sa se tina de treaba frumos si fara graba o sa bata tot din Braila.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...