oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 25, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 25, 2022 Disponibila pentru programari ❤️ poze reale 100% confirm cu tatuajul 0733838553 ! 😈🥳 1 Link spre comentariu
17honda17 Reputație: 155 Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 19 minutes ago, oanaaminiona said: Probabil după 15-20 Septembrie ❤️ Multumesc! Apreciez ca ai raspuns 😘 Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 25, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 25, 2022 Disponibila ❤️😈 1 Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 25, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 25, 2022 😈😈😈 1 3 Link spre comentariu
MaxCorre Reputație: 57 Postat August 25, 2022 Telefon: 0759806851 Oras:Brașov Telefon: 0759806851 Oras:Brașov Partajează Postat August 25, 2022 Am vizitat și eu pe domnișoară, deși eram deja obosit de la muncă, timpul cu ea a fost ok. Oana este o tipă mică de înălțime și sâni mici, drăguță la față, dar nu ceva ieșit din comun de drăguță. A fost puțin ciudat, că eu sunt tăcut de fel, și ea vorbește foarte puțin, și am trecut direct la acțiune. (Eu am venit dușat de acasă și nu am cerut să merg la reîmprospătare). OP: Nu știu ce prezervativ folosește dar este bun. Fata are tehnică bună, dar poate îmbunătăți. NP: Aici a fost grozavă își dă interesul și are o păsărică strâmtă. Note de aprox. 8 la toate. Eu revin la ea cel puțin încă o dată când sunt mai odihnit. Succes! 1 1 Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 26, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 26, 2022 Acum 9 ore, MaxCorre a spus: Am vizitat și eu pe domnișoară, deși eram deja obosit de la muncă, timpul cu ea a fost ok. Oana este o tipă mică de înălțime și sâni mici, drăguță la față, dar nu ceva ieșit din comun de drăguță. A fost puțin ciudat, că eu sunt tăcut de fel, și ea vorbește foarte puțin, și am trecut direct la acțiune. (Eu am venit dușat de acasă și nu am cerut să merg la reîmprospătare). OP: Nu știu ce prezervativ folosește dar este bun. Fata are tehnică bună, dar poate îmbunătăți. NP: Aici a fost grozavă își dă interesul și are o păsărică strâmtă. Note de aprox. 8 la toate. Eu revin la ea cel puțin încă o dată când sunt mai odihnit. Succes! Multumesc ❤️ Link spre comentariu
Tomasss Reputație: -18 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 O tipa mini , draguta si frumoasa , ms pt ce mi ai oferit , nota 10 din partea mea , fantezii indeplinite , voi reveni cu drag , sper sa vii mai des pe la noi 😘🤗 1 1 Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 26, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 26, 2022 Acum 7 minute, Tomasss a spus: O tipa mini , draguta si frumoasa , ms pt ce mi ai oferit , nota 10 din partea mea , fantezii indeplinite , voi reveni cu drag , sper sa vii mai des pe la noi 😘🤗 Pup ❤️ Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 26, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 26, 2022 Disponibila 0733838553 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Sa va zic ce am patit cu fatuca asta. Programat cu o ora inainte, imi deschide usa alta fata (o pitica de etnie). Titulara era pe pat si imi zice ca o doare burta si ca daca nu vreau cu pitica. Fac stanga imprejur si plec. Dupa, mesaje ca de ce m-am suparat :)). Ii explic ca nu e ok sa faca cacaturi din astea si ea imi raspunde ca se pisa pe mine. Cine nu e convis sa-mi dea pm sa-i dau ss cu conversatia ca deja am pierdut prea mult timp pentru ea. Ah si cand i-am raspuns ca ne vedem pe forum a dat-o la intoarsa, facea pe fata buna. Comic rau 2 1 Link spre comentariu
CounterS Reputație: 7 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 1 hour ago, crisss89 said: Sa va zic ce am patit cu fatuca asta. Programat cu o ora inainte, imi deschide usa alta fata (o pitica de etnie). Titulara era pe pat si imi zice ca o doare burta si ca daca nu vreau cu pitica. Fac stanga imprejur si plec. Dupa, mesaje ca de ce m-am suparat :)). Ii explic ca nu e ok sa faca cacaturi din astea si ea imi raspunde ca se pisa pe mine. Cine nu e convis sa-mi dea pm sa-i dau ss cu conversatia ca deja am pierdut prea mult timp pentru ea. Ah si cand i-am raspuns ca ne vedem pe forum a dat-o la intoarsa, facea pe fata buna. Comic rau Oare cand va veti opri cu rautatea voastra? Etnie =explica caci poate insemna si rasism sau discriminare 🤔 Mai terminati in pula mea cu conturi noi si like tot cu conturi platite Cam ce in creier avem unii in coaie 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 6 minute, CounterS a spus: Oare cand va veti opri cu rautatea voastra? Etnie =explica caci poate insemna si rasism sau discriminare 🤔 Mai terminati in pula mea cu conturi noi si like tot cu conturi platite Cam ce in creier avem unii in coaie Stai jos, ai 4 la toate materiile 1 Link spre comentariu
CounterS Reputație: 7 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 1 hour ago, crisss89 said: Sa va zic ce am patit cu fatuca asta. Programat cu o ora inainte, imi deschide usa alta fata (o pitica de etnie). Titulara era pe pat si imi zice ca o doare burta si ca daca nu vreau cu pitica. Fac stanga imprejur si plec. Dupa, mesaje ca de ce m-am suparat :)). Ii explic ca nu e ok sa faca cacaturi din astea si ea imi raspunde ca se pisa pe mine. Cine nu e convis sa-mi dea pm sa-i dau ss cu conversatia ca deja am pierdut prea mult timp pentru ea. Ah si cand i-am raspuns ca ne vedem pe forum a dat-o la intoarsa, facea pe fata buna. Comic rau Voi futacii pamantului nu aveti pula pt laba da apoi sa mai futeti 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 4 minute, CounterS a spus: Voi futacii pamantului nu aveti pula pt laba da apoi sa mai futeti 😂😂😂😂 Explica coerent ce informatie vrei sa transmiti. Te-ai suparat pe mine pentru ce a facut titulara topicului? Vezi ca ai inceput sa scrii inainte sa-ti folosesti materia cenusie, daca ai asa ceva. 1 1 Link spre comentariu
CounterS Reputație: 7 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 4 minutes ago, crisss89 said: Stai jos, ai 4 la toate materiile Asa a zis ma-ta?🤔 Daca asa a zis atunci fute-o pe ea 🤷♂️ Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 26, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 26, 2022 Hei nu va mai certați ! Nu are rost ! El nu a vrut sa înțeleagă ca ma durea efectiv burta in momentul acela ! Dacă ma durea de când îmi scria refuzam și facem alta programare ori mâine ori mai târziu! Dar mi a spus ca nu are cum sa ma doare burta așa instant . Probabil .. ( nu are mama soție sau iubita ) cine știe . Foarte antipatic . Și obraznic . Recunosc ca i am vorbit urat 🙂 înainte de toate i am dat mesaj frumos și mi a spus ca sunt “cacat” ! L am rugat sa nu mai vorbească urat ca eu l am respectat si mi am cerut si scuze ! Am văzut ca continuaa si deja îmi făcuse nervi . o seara frumoasa tuturor nu mai dau explicații nimănui. cine dorește sa ma viziteze va aștept cu drag . Am prelungit pana duminica seara sau luni . 2 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 4 minute, CounterS a spus: Asa a zis ma-ta?🤔 Daca asa a zis atunci fute-o pe ea 🤷♂️ Hai ca poti mai mult! Pui si cratime... am incredere in tine. O sa mai citez recenzia mea mai tarziu daca scopul era dilutia 1 Link spre comentariu
CounterS Reputație: 7 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 4 minutes ago, crisss89 said: Explica coerent ce informatie vrei sa transmiti. Te-ai suparat pe mine pentru ce a facut titulara topicului? Vezi ca ai inceput sa scrii inainte sa-ti folosesti materia cenusie, daca ai asa ceva. Eu folosesc pula materia cenusie o las la relax in acele momente Iar eu traiesc pt a spune lucrurilor pe nume nu a fi pupincurist sau sclav al societatii 🖕🏻 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 2 minute, CounterS a spus: Eu folosesc pula materia cenusie o las la relax in acele momente Iar eu traiesc pt a spune lucrurilor pe nume nu a fi pupincurist sau sclav al societatii 🖕🏻 :)) Coelho ar fi invidios Acum 5 minute, oanaaminiona a spus: Hei nu va mai certați ! Nu are rost ! El nu a vrut sa înțeleagă ca ma durea efectiv burta in momentul acela ! Dacă ma durea de când îmi scria refuzam și facem alta programare ori mâine ori mai târziu! Dar mi a spus ca nu are cum sa ma doare burta așa instant . Probabil .. ( nu are mama soție sau iubita ) cine știe . Foarte antipatic . Și obraznic . Recunosc ca i am vorbit urat 🙂 înainte de toate i am dat mesaj frumos și mi a spus ca sunt “cacat” ! L am rugat sa nu mai vorbească urat ca eu l am respectat si mi am cerut si scuze ! Am văzut ca continuaa si deja îmi făcuse nervi . o seara frumoasa tuturor nu mai dau explicații nimănui. cine dorește sa ma viziteze va aștept cu drag . Am prelungit pana duminica seara sau luni . Draga mea, am ss cu ce am vorbit :)). Am zis ca faci "cacaturi" nu te-am facut "cacat" . Vezi diferenta? 1 Link spre comentariu
oanaaminiona Reputație: 757 Postat August 26, 2022 Oras:Bucursti Oras:Bucursti Autor Partajează Postat August 26, 2022 Acum 3 minute, crisss89 a spus: :)) Coelho ar fi invidios Draga mea, am ss cu ce am vorbit :)). Am zis ca faci "cacaturi" nu te-am facut "cacat" . Vezi diferenta? Ok Ok cum spui tu! O seara frumoasa ! Link spre comentariu
CounterS Reputație: 7 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 4 minutes ago, crisss89 said: :)) Coelho ar fi invidios Draga mea, am ss cu ce am vorbit :)). Am zis ca faci "cacaturi" nu te-am facut "cacat" . Vezi diferenta? Ai screenshot adica urmareai ceva intentionat 😉 Prietene sunt admin pe Telegram si am peste 150GB de ss-uri si stiu cu ce se mananca 🤝 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Chiar acum, CounterS a spus: Ai screenshot adica urmareai ceva intentionat 😉 Prietene sunt admin pe Telegram si am peste 150GB de ss-uri si stiu cu ce se mananca 🤝 :))) ce fumezi mai omule? 1 Link spre comentariu
CounterS Reputație: 7 Postat August 26, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 26, 2022 4 minutes ago, crisss89 said: :))) ce fumezi mai omule? Winston blue sau albastru lung 😂😂😂 1 Link spre comentariu
crisss89 Reputație: 21 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Chiar acum, CounterS a spus: Winston blue sau albastru lung 😂😂😂 Hai sa-ti explic CounterS cum sta treaba cu logica, ca vad ca te-ai avantat sa scrii chestii fara sa bagi logica in seama si simt cum imi mor neuronii citind ce scrii. Daca esti pestisorul ei, te felicit pentru dedicare, dar daca nu esti, e si mai rau. Esti doar un tristut pe internet care vorbeste fara noima 1 Link spre comentariu
damian88 Reputație: -56 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Acum 16 minute, crisss89 a spus: :))) ce fumezi mai omule? Asta fumeaza carpati scis de la naftalina, ingalbenit de trecerea timpului 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum