Sari la conținut

Raluca 0747780732 cuplu lesbi

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Raluca pare a fi Ralucu. :)) Pleci cu supapa sparta de la ea

Postat

Dacă le mai prind mâine, revin eu cu o recenzie. Ideea e de un show lesbi real cu de toate, sunt iubite deci.... ar trebui sa fie ok

Postat
La 15.06.2022 la 16:34, Razvi88 a spus:

A fost cineva? Sunt reale fotografiile?

Sunt reale fotografiile, 300 ora cu amândouă, masaj erotic, show lesbi real, fara posibilitate de sex. Eu nu le-am mai prins dar vor reveni saptamana viitoare, nu le mai ratez de data asta.

• Oras:European Union
Postat
Acum 41 minute, claudiu2510 a spus:

Cică mâine o sa vina, vedem

Sunt deja in Bacau .Am sunat si mi-a spus ca la 10.30 incep programul .

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, thumbzilla a spus:

Sunt deja in Bacau .Am sunat si mi-a spus ca la 10.30 incep programul .

Sorry...am crezut ca te referi la Bacau .

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună fetele cer 800 lei pe ora spun ca fac dominare chirurgicala sa duci bisturiu.. Seringi xilina îți taie pe..nisul îți coase după aia fac injectii și durează minim 3 ore adică 2400 lei. Se tot deplasează în tara 

Postat
Acum 9 ore, ivcivc a spus:

Bună fetele cer 800 lei pe ora spun ca fac dominare chirurgicala sa duci bisturiu.. Seringi xilina îți taie pe..nisul îți coase după aia fac injectii și durează minim 3 ore adică 2400 lei. Se tot deplasează în tara 

😲😲😲, Daca e asa cum spui trebuie internate de urgenta la spitalul de nebuni atat ele cat si clientii care cer asa ceva. 

• Haha 1
Vizitator
Postat

Bună. Eu leam întrebat ce fac la dominare și pana unde is limitele au zis ca fac absolut orice eu am fost curios nu mas duce sa îmi taie p... Și sa ma coase... Se tot plimba prin tara au fost la București acum ele sunt la Brașov va pot arata în privat ce miau spus. Doamne ferește cică lea tăiat penisu și la cusut la peste 20 persoane. E un risc sa mergi la ele ca nu știi ce le poate capul 

Vizitator
Postat

Trebuie făcut ceva pt ca am văzut ca sunt clienți sadici care cer asa ceva miau trimis ele poze. Se pot ajunge la probleme F grave pt cei care merg la ele. Nu am mai postat pe site-uri commuri dar trebuie avuta grija eventual luate ceva masuri în legatura cu cele 2 fete 

Vizitator
Postat

Damian88 nu is dubios da într-adevăr știu cine ce a pățit și am vb și eu cu ele sa știu dacă e adevărat nu am nimic de câștigat sau de pierdut da sunale și întreabă-le ce practica sau îți dau nr meu de telefon sa îți trimit poze și conversații 

Postat

La telefon mie mi-au comunicat prețul de 300 lei/ora cu amândouă doar pentru masaj erotic, exclus orice fel de contact sexual. Acum ca alții au și alte fantezii mai neobișnuite.... ce sa mai. Totuși, a avut cineva o întâlnire cu ele?  

• Like 1

Postat
Acum 21 minute, damian88 a spus:

Interesant ar fi sa scrie aia care au plecat operati 😂😂😂 si cusuti 

Tocmai asta e ideea 😂, la comentatori cu "am auzit", "cred", "știu de la cineva" etc.. nu aplec urechea. Știm în ce lume ne învârtim 😉

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...