gladiato Reputație: 738 Postat August 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2023 Cred ca a dispărut
morometeion Reputație: 66 Postat August 28, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2023 Bună fata..... păcat că a dispărut
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10282 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 3, 2023 Nu ati pierdut nimic colegilor. Am fost la fata asta si dezamăgirea a fost uriașă. Nu pot sa inteleg ce filtre folosesc însă realitatea este foarte diferită de ce vedeți in poze si video, cu accent pe foarte diferită. 1 1
chrys17x Reputație: 10 Postat Septembrie 3, 2023 Postat Septembrie 3, 2023 Acum 1 oră, Subteranaa a spus: Nu ati pierdut nimic colegilor. Am fost la fata asta si dezamăgirea a fost uriașă. Nu pot sa inteleg ce filtre folosesc însă realitatea este foarte diferită de ce vedeți in poze si video, cu accent pe foarte diferită. Am foat și eu cu 1 an in urma … mie mi a plăcut foarte mult de ea și felul de a fii … pozele într-adevăr sufereau puțin … cand ai foat la ea colegu ? Acum recent ? Ce număr mai folosește ?
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10282 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 3, 2023 Acum 4 minute, chrys17x a spus: Am foat și eu cu 1 an in urma … mie mi a plăcut foarte mult de ea și felul de a fii … pozele într-adevăr sufereau puțin … cand ai foat la ea colegu ? Acum recent ? Ce număr mai folosește ? Nu am fost recent! Corpul e mult mai firav picioarele mai șchioape si mai putin proporționat ca in poze, nu stiu dacă e ea super fotogenică sau a folosit ceva softuri dar când a deschis usa am vrut sa plec. Plus ca avea destul de multe coșuri cu coaja pe fata. La fata e diferența cea mai mare intre poze si realitate. Colegii sa încerce ca pana la urma sunt gusturi si gusturi. Oricum vad ca nu mai lucrează.
ddydz Reputație: 23 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 4, 2023 18 hours ago, Subteranaa said: Nu am fost recent! Corpul e mult mai firav picioarele mai șchioape si mai putin proporționat ca in poze, nu stiu dacă e ea super fotogenică sau a folosit ceva softuri dar când a deschis usa am vrut sa plec. Plus ca avea destul de multe coșuri cu coaja pe fata. La fata e diferența cea mai mare intre poze si realitate. Colegii sa încerce ca pana la urma sunt gusturi si gusturi. Oricum vad ca nu mai lucrează. Daca te uiți atent la primele ei poze o sa vezi ditamai acneea pe moaca, deci nu ma mira ce, spui. Cu siguranță ai dreptate. Țâțele alea par mișto, par. A dispărut oricum. Ciocane tari!
toxiq Reputație: 1103 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 A avut multe topicuri, a incercat in toate felurile sa mearga pe prosteala, e pierdere de timp si bani. La un moment dat a fost acuzata si ca fiind purtatoare de BTS de catre o colega de-a ei, de acceasi calitate si colega. Din punctul meu de vedere nu e nici o pierdere cred ca mai sunt si alte topice dar nu merita efortul 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum