SanSandra Reputație: 10 Postat Iunie 29, 2022 Autor Postat Iunie 29, 2022 Acum 3 ore, SanSandra a spus: Bună🤩💕 Disponibilă toată seara pentru incall dar si pentru outcall🔞🥵 Pentru mai multe detalii si programari astept mesaj pe wapp: 0723005963 Pana la 4 dimineata disponibila 🤗
nikoskmt Reputație: 6 Postat Iunie 30, 2022 Postat Iunie 30, 2022 2 hours ago, SanSandra said: Disponibila 😘🥰🔞 cim faci?
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2022 Autor Postat Iulie 1, 2022 Acum 22 ore, nikoskmt a spus: cim faci? Nu😘
nikoskmt Reputație: 6 Postat Iulie 2, 2022 Postat Iulie 2, 2022 6 hours ago, SanSandra said: Nu😘 Te platesc extra😂
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 2, 2022 Autor Postat Iulie 2, 2022 Disponibila incall/outcall 💕🤭
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 4, 2022 Autor Postat Iulie 4, 2022 Dragilor in seara asta doar outcall❤️
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 5, 2022 Autor Postat Iulie 5, 2022 Disponibila incall/outcall pentru programari astept mesaj pe wapp😘❤️🔞
alexandruapostiu Reputație: -2 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Nu prea fac recenzii dar ma simt dator sa va spun parerea mea pentru ca este prima data cand plec atat de nemultumit dintrun anunt pe acest forum. Am cautat mereu mai bine inainte sa incerc ceva nou dar aici am riscat si nu o sa mai fac asta. Am ramas din start socat pentru ca aspectul nu este deloc genul meu nu are forme, de fata nu mai zic.. foarte probabil de etnie nu sunt sigur .. dar am zis ca 30 de min nu strica sa incerc daca tot am ajuns. Baia era plina cu apa zici ca era o piscina, sper eu ca era doar apa.. nu mi sa oferit prosop, papuci nu are .. pur si simplu imi era scarba de tot.. Primul oral la care efectiv nu mi se trezea! foarte slab iar daca impingeam putin ca sa simt ceva ma ruga sa nu mai imping deloc deci sa ma limitez la miscarea ei usoara Tot speram sa termin din oral ca sa nu ajung mai departe dar cum era clar ca nu se poate acest lucru am ales sa termin cu un np capra Toata vizita a durat 15 minute, ea afost foarte politcoasa, nu ma grabit deloc, ma intrebat daca sunt ok, etc dar nu m-am simtit deloc bine poate ca este chiar la inceput si mai are de invatat insa eu clar nu revin 3
nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2022 Nașpa experiență...
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11161 Postat Iulie 6, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iulie 6, 2022 Acum 12 ore, alexandruapostiu a spus: Am ramas din start socat pentru ca aspectul nu este deloc genul meu nu are forme, de fata nu mai zic.. Salut colegu, este cea din poze? Pt ca se vede clar ca este slaba si fara forme. In rest experienta dacă spui ca nu te-a grăbit si ca a fost politicoasa… probabil ca a ieșit naspa si din lipsa de chimie a ta fata de ea. De lipsa prosopului nu zic nimic pt ca e vina ei, trebuie sa aibe prosoape curate pt fiecare client mai ales pe canicula asta. Bafta! 1
ionxxx1 Reputație: 358 Postat Iulie 6, 2022 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 6, 2022 Intrucat tot ieri am vizitat si eu aceasta fata si vazand recenzia colegului de mai sus m-am hotarat sa va impartasesc si eu experienta mea care cumva este la polul opus fata de a lui. Intrucat am petrecut ceva mai mult de o ora cu ea pot sa lamuresc cateva din detaliile care ridica semne de intrebare. Am contactat-o pe whatsapp, raspunde foarte prompt, dar nu am ajuns la ea pana nu a avut locatie, ceea ce s-a intamplat ieri. Desi ramasese sa ajung la ea intr-o ora si i-am si spus ca am plecat spre ea practic am ramas in contact tot drumul, probabil din teama ei de a nu lua vreo teapa sau ceva iar cand am ajuns mi-a trimis poze cu intrarea in bloc. Locatia si zona cred ca este irelevant sa o descriu, o inchiriase in regim hotelier doar pentru ieri, astazi nu cred ca mai este acolo, in orice caz undeva pe langa Maternitatea Bucur. M-a primit doar in chiloti si practic nemachiata dar este destul de draguta la fata, slim, inalta, aproape 1,70 cred, intr-adevar cam fara forme, fundul ar avea ceva potential, sanii destul de micuti si un pic lasati si in general nu prea este fit deloc, pacat, ca are doar 21 de ani. Aici o sa fac si observatia pentru cei care vor merge ca nu vor vedea tatuajele din poze, dar pozele sunt 100% ale ei, acelea erau tatuaje temporare, intre timp si-a facut de cateva zile un tatuaj permanent pe piciorul drept. Ei acum contrar a ceea ce a spus colegul de mai sus eu am primit prosop curat si uscat, intr-adevar in baie era ud pe jos insa am observat ca apa din cabina de dus mai mult ajungea pe podeaua din baie decat in scurgere deci asta era sursa „inundatiei”. Probabil colegul a ajuns mai spre sfarsitul programului cand deja fata terminase prosoapele, nu e prima data cand aud sau vad ca o fata care inchiriaza in regim hotelier o locatie si e prima zi acolo nu are prosoape, de la cei cu regimul hotelier primesti maxim 3 prosoape, e normal sa se termine si putine sunt fetele care vin dupa ele cu un troller plin cu prosoape, lenjerie de pat si geluri de dus. Dupa ce am terminat eu dusul a mers si ea pentru igienizare iar apoi a inceput actiunea cu OP la alegerea mea, nimic spectaculos, dar si-a facut treaba si a pregatit „soldatul” de actiune, cu destul de multa saliva. La normal nu a folosit lubrifiant, s-a excitat si s-a udat natural, este stramta si se simte bine, cu greu am rezistat schimband 3 pozitii, misionar, capra si LOT unde am si finalizat. Este atenta si vrea sa-ti faca pe plac, te mangaie si accepta orice propunere in ce priveste pozitiile sau alte cerinte in timpul „actiunii”. Apoi pentru ca eu unul nu pot face 2 finalizari intr-o ora am rugat-o sa-mi faca un masaj de relaxare, bun, are experienta, a lucrat la 2 saloane de masaj destul de cunoscute din Bucuresti. Probabil unii deja o cunosc de acolo. Pe parcursul intalnirii au mai sunat telefoanele dar nu a raspuns, s-a ocupat de mine 100%. Am facut si ceva conversatie pe diferite subiecte. In concluzie clar este o fata la inceput pe drumul asta, mai are de invatat si de cizelat multe aspecte dar si asa overall m-am simtit bine cu ea si cred ca voi reveni peste un timp sa vad cum a evoluat. Notele nu sunt mari, mai are multe de imbunatatit: Aspect 8,5 Locatie 8,5 Oral 8 Normal 8,5 Igiena 9 Cadoul a fost 300 de lei pentru o ora si un pic, totul protejat, lasat la inceput. 2 1
alexandruapostiu Reputație: -2 Postat Iulie 6, 2022 Postat Iulie 6, 2022 7 minutes ago, Subteranaa said: Salut colegu, este cea din poze? Pt ca se vede clar ca este slaba si fara forme. In rest experienta dacă spui ca nu te-a grăbit si ca a fost politicoasa… probabil ca a ieșit naspa si din lipsa de chimie a ta fata de ea. De lipsa prosopului nu zic nimic pt ca e vina ei, trebuie sa aibe prosoape curate pt fiecare client mai ales pe canicula asta. Bafta! Salut, Ai dreptate, da este cea din poze in realitate mi s-a parut si mai slaba mai ales la fund, oricum de acum incolo nu mai merg fara sa vad mai multe pareri. Corect a iesit naspa din lipsa chimiei din partea mea, dar si de faptul ca ma deranjat starea apartamentului si lipsa de curatenie plus ca trebuia sa stau statuie in timpul oralului fara sa imping deloc. 1
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 6, 2022 Autor Postat Iulie 6, 2022 Buna❤️ Disponibila incall/outcall 🤗
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 6, 2022 Autor Postat Iulie 6, 2022 Acum 21 minute, SanSandra a spus: Buna❤️ Disponibila incall/outcall 🤗 Permiteti mi sa rectific, doar outcall. Au aparut ceva probleme cu locatia🤭(rezolv maine) 🙏😊
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 11, 2022 Autor Postat Iulie 11, 2022 Hei☺️ Pentru astazi doar outcall astept mesajele voastre pe wapp🥰🤗
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 12, 2022 Autor Postat Iulie 12, 2022 Buna😘 astazi am locatie, pentru programari va astept cu un mesaj pe wapp ❤️🤗
inkaddict Reputație: 156 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2022 On 7/6/2022 at 12:17 AM, alexandruapostiu said: Nu prea fac recenzii dar ma simt dator sa va spun parerea mea pentru ca este prima data cand plec atat de nemultumit dintrun anunt pe acest forum. Am cautat mereu mai bine inainte sa incerc ceva nou dar aici am riscat si nu o sa mai fac asta. Am ramas din start socat pentru ca aspectul nu este deloc genul meu nu are forme, de fata nu mai zic.. foarte probabil de etnie nu sunt sigur .. dar am zis ca 30 de min nu strica sa incerc daca tot am ajuns. Baia era plina cu apa zici ca era o piscina, sper eu ca era doar apa.. nu mi sa oferit prosop, papuci nu are .. pur si simplu imi era scarba de tot.. Primul oral la care efectiv nu mi se trezea! foarte slab iar daca impingeam putin ca sa simt ceva ma ruga sa nu mai imping deloc deci sa ma limitez la miscarea ei usoara Tot speram sa termin din oral ca sa nu ajung mai departe dar cum era clar ca nu se poate acest lucru am ales sa termin cu un np capra Toata vizita a durat 15 minute, ea afost foarte politcoasa, nu ma grabit deloc, ma intrebat daca sunt ok, etc dar nu m-am simtit deloc bine poate ca este chiar la inceput si mai are de invatat insa eu clar nu revin E putin cam in contradictoriu recenzia ta .. la sfarsit spui ca nu e genul tau ca e urata ca nu stiu ce .. de ce nu ai plecat pur si simplu?? eu unu daca nu-mi place din usa nu raman nici mort . .indiferect ca am ajuns .. si la sfarsit spui ca a fost politicoasa ca nu te-a grabit etc .. i mean .. nu se prea pupa ... eu am fost de 4 ori pana acum si nu am patit ceea ce ai spus tu.
alexandruapostiu Reputație: -2 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 On 7/12/2022 at 9:09 PM, inkaddict said: E putin cam in contradictoriu recenzia ta .. la sfarsit spui ca nu e genul tau ca e urata ca nu stiu ce .. de ce nu ai plecat pur si simplu?? eu unu daca nu-mi place din usa nu raman nici mort . .indiferect ca am ajuns .. si la sfarsit spui ca a fost politicoasa ca nu te-a grabit etc .. i mean .. nu se prea pupa ... eu am fost de 4 ori pana acum si nu am patit ceea ce ai spus tu. Nu este deloc in contradictoriu, de la inceput am zis ca nu este genul meu, ma tot intrebat si ea daca sunt ok tocmai pentru ca sa vazut pe fata mea din prima acest lucru si de asta spun ca este politicoasa, dar in multe cazuri cu o "experta" poti si asa sa te simti bine, speranta pentru care am ramas. Ce nu se prea pupa? Sa nu imi placa experienta dar totusi sa fie si politcoasa ?! Ce treaba are una cu alta am descris exact ce ma deranjat oralul slab controlat DOAR de miscarea ei deci trebuia sa stau nemiscat pentru ca altfel nu ma lasa, plus ca era baia plina de apa pe jos la modul ca nu ai pe unde sa calci si bineinteles lipsa de prosop. Una e sa nu fie pregatita alta sa nu fie politicoasa. Am scris opinia mea nu am dat-o in judecata asa ca nu are nevoie de avocati 1
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 15, 2022 Autor Postat Iulie 15, 2022 Hei😘disponibila incepand cu ora 00:00, incall/outcall 💕😋
SanSandra Reputație: 10 Postat Iulie 16, 2022 Autor Postat Iulie 16, 2022 Hello guys ❤️🤗 disponibila incall/outcall
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum