Sari la conținut

Incall/Outcall 💕 New

Postări Recomandate

Postat

Guys…din pacate am primit raport pe wapp din partea cuiva si momentan pana ce mi schimb numarul de telefon nu pot raspunde pe wapp, doar prin apel sau mesaj normal…maine revin cu modificari ale numarului. Seara frumoasa!❤️🤗

Postat
1 oră în urmă, inkaddict a spus:

Salut uite chiar acum am iesit iar de la ea, oralul se poate protejat sau neptotejat(50 lei) (daca igiena corespunde) actiunea a inceput un masaj body to body cu ulei, urmat de oral si normal protejat, fara nici o graba. Eu unu o sa mai revin de cate ori pot, pozele sunt ale ei, corp slim de adolescenta dupa care intorci capul pe strada. In general daca te potti ca un om si ea se poarta la fel. 

Mergi cu incredere linistit

Lasa mi un mesaj pe cartela te rog!😘

Postat
1 oră în urmă, inkaddict a spus:

Salut uite chiar acum am iesit iar de la ea, oralul se poate protejat sau neptotejat(50 lei) (daca igiena corespunde) actiunea a inceput un masaj body to body cu ulei, urmat de oral si normal protejat, fara nici o graba. Eu unu o sa mai revin de cate ori pot, pozele sunt ale ei, corp slim de adolescenta dupa care intorci capul pe strada. In general daca te potti ca un om si ea se poarta la fel. 

Lasa mi un mesaj pe cartela te rog!😘

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 8 ore, inkaddict a spus:

Eu nu ma omor cu masajul. Eram curios mai mult de actiune cum decurge. Dacă se fute bine si dacă o suge bine, dacă săruta si cum arata la fată? 

Mersi! 

• Oras:Bucuresti
Postat
9 hours ago, Subteranaa said:

Eu nu ma omor cu masajul. Eram curios mai mult de actiune cum decurge. Dacă se fute bine si dacă o suge bine, dacă săruta si cum arata la fată? 

Mersi! 

Daca am fost de 2 ori in 4 zile la ea iti dai seama ca face totul bine. Cat despre cum arata la fata e un lucru subiectiv, mie unu imi place. Dupa cum am zis mai sus . Daca o vezi in club sau pe strada sigur intorci capul dupa ea 

• Like 1
Postat

Am fost de 2 ori la ea. Trup slim adolescentin gen studenta, piele fina. Locatia la izvor.

Incall

200 finalizarea

300 ora ( 2 fin + masaj)

Outcall

450 ora (2 fin + oral nep)

ON (50 extra)

• Inimioara 1
  • Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat

Pe mine nu m ai lămurit de loc, adică o finalizare cu on este 250 ? Face cim ? Anal ? Este de etnie, ca așa pare din poze ? Pe mine nu ma interesează masajul, așa ca te întreb direct, se fute bine sa merite banii ăștia ?

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, Raducu0009 a spus:

Pe mine nu ma interesează masajul, așa ca te întreb direct, se fute bine sa merite banii ăștia ?

Asta l-am intrebat si eu pe topicul de la anunțuri unde a scris o “recenzie” si m-a aburit cu răspunsuri NU foarte concrete. Lucru care ma face sa fiu si mai suspicios cu privire la fata.

• Like 1
Postat
21 hours ago, Raducu0009 said:

Pe mine nu m ai lămurit de loc, adică o finalizare cu on este 250 ? Face cim ? Anal ? Este de etnie, ca așa pare din poze ? Pe mine nu ma interesează masajul, așa ca te întreb direct, se fute bine sa merite banii ăștia ?

Da frate 250 on, anal si cim nu cred ca face suna si intreaba, nu stiu daca e de etnie ca nu am fost sa fac recesamant , este bronzata si da se fute bine. 

Postat
7 minutes ago, SanSandra said:

Disponibila 💕 ‼️Dupa ora 20‼️ 
Pentru programari va astept cu mesaj la nr de telefon: 0723005963

Ai zis ca revii cu un set de poze.

Ne fierbi la foc mic ?

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, toxiq a spus:

Ai zis ca revii cu un set de poze.

Ne fierbi la foc mic ?

Bună ,am pus poze noi sunt pe prima pagină de comentarii !!

• Confuz 1
Postat
23 minutes ago, SanSandra said:

Bună ,am pus poze noi sunt pe prima pagină de comentarii !!

Prea timide, la fel ca primele doua, nimic nou, doar culoarea lenjeriei difera.

Hai curaj, ca nu suntem de la manastire, vrem ceva mai mult ca sa ne miscam din loc.

E8477640-A5A0-4BE5-B57E-16916D42501A.jpegF992888F-DEF7-4E6A-8AF2-D72840A4EB6B.jpeg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hello guys🤩💕

‼️Disponibila dupa ora 22 pana dimineata‼️ Pentru programari va astept cu un mesaj pe wapp 😘🥰🤗

Postat

Buna seara dragii mei!💕

In aceasta seara sunt disponibila doar pentru deplasari, pentru detalii va astept cu un mesaj pe wapp!🙏🤗🥳

Postat

Bună🤩💕
Disponibilă toată seara pentru incall dar si pentru outcall🔞🥵
Pentru mai multe detalii si programari astept mesaj pe wapp: 0723005963

• Oras:Titan
  • Oras:Titan
Postat
Acum 6 minute, SanSandra a spus:

0723005963

Buna am incercat sa dau de u si pe tel si pe wapp dar se pare ca ori nu iti merge wapp ori m-ai blocat fara sa fii vb macar  954 la final 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...