alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 9 minute, Ruxi1990 a spus: Te invit la o gustarică😂 Aduc si frisca😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 23 minute, alexandru gabriel a spus: Aduc si frisca😘😘 Frișcă? să aduci 😂 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Aprilie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 1 oră, Ruxi1990 a spus: Frișcă? să aduci 😂 Păi merge 🤪 Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 36 minute, alexandru gabriel a spus: Păi merge 🤪 Se potrivesc 😘 Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 ➡️Programări Waths App sau Telefonic Link spre comentariu
Vizitator Ruxi1990 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 Buna! Ruxy a voastra a revenit, iar pentru cei care nu mi-ati calcat pragul, abia astept sa ne cunoastem! ❤❤❤ Cei ce ma cunoasteti , stiti ca sunt o persoana primitoare, sensibila si cu bun simt. ⏰ Timpul este pretios pentru toata lumea, de aceea respect si apreciez persoanele ce isi respecta programarile ✅ 🏡Locatia mea se afla pe Calea Victoriei 44 🔴 Program :11-23 🔴 Servicii: ⚜Sex oral op/on ⚜ sex normal(protejat) ⚜69 ⚜ fk- depinde de igiena ⚜ finalizare corporala ⚜ CIM ,COF ⚜ Sex intre sani ⚜ dus impreuna ⚜ Anilingus (complet epilat) -50 ron extra ‼ ⚜ Masaj erotic/relaxare (timp de 1h ) - 200 Ron 🎁 Cadoul trebuie inmanat din primele minute de la intrarea in locatie! ❕30min - 150 ron ❕60 min -250 ron ⛔Nu primesc persoane in stare de ebrietate si pe cei cu bile sau alte accesorii ‼ Ma puteti contacta telefonic sau pe whatssapp ⏩ 0726829112 ⏩0763414009 Multumesc ! Va astept cu drag A voastra , Ruxi 💋💋💋 Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Imediat după revenire a și dispărut? Ce s-a întâmplat? Link spre comentariu
dorincobra Reputație: -14 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Ducă-se! 1 2 Link spre comentariu
galaxy1234 Reputație: 14 Postat Iulie 16, 2023 Oras:bucurești Oras:bucurești Partajează Postat Iulie 16, 2023 Mai se stie ceva de ea ? Link spre comentariu
Misteriosul1 Reputație: -7 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 Mai traieste? Nu mai da si ea un semn de viata? 🙈 Link spre comentariu
intunecare Reputație: 14 Postat August 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2023 Sunt si eu curios, oare mai activează? Cu mine a fost foarte ok fata. Poate reapare 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Salutare! Ruxi încă activează,dar nu în capitală. Fiind cu munca pe meleaguri străine și având ceva timp liber pe acolo am testat piata din zona pe forum si nimic interesant,doar certuri,discuții inutile..bla bla bla..văzând asa zic intru pe publi sa dau o muie rapida..caut,caut,caut prin sutele de anunturi false și dau de pozele lui Ruxi..o secundă am ramas șocat dar repede mi-am revenit si am sunat-o. Ruxi a răspuns destul de repede unde am lasat-o pe ea sa imi prezinte serviciile pana sa o interoghez eu sa vad daca chiar este ea...a trecut testul cu brio si am spus că într-o oră sunt la ea,partea plăcută a fost ca pe finalul conversației am reusit sa o las " muta"...am întrebat ce vrea să primească dulce si am primit un asemenea raspuns: " de mult nu am mai auzit asa ceva" Să trecem peste introducere! Ajuns la Ruxi,deschide si chiar ea era in toata splendoarea ei,pur si simplu nu îmi venea să cred ca dupa atăția ani în care tot am încercat să fac un "accident" cu ea mi sa oferit ocazia sa ne tamponam timp de 1 ora. Tamponarea a fost plătită 250 ron pentru 1 ora dar nu stiu cat am stat,nici eu nu m-am uitat la ceas dar nici ea nu mă tras de urechi. Partea accidentală si alunecoasa a fost după o țigare,o cola,un dus,câteva minute de chat( ai cu cine si ce discuta). Partea accidentala: un oral neprotejat,dat cu ulei,ceva sărutări corporale de îmi lua sfracurile in gura si un oral foarte susținut,cu atentie la vecini. Un 69,miros placut,intens si de la ea si de la mine...a permis si introducere de degete in vagin..super Partea aluneacoasa: montat prezervativul,si am simtit o pizda fierbinte cum se penetrează si incerca sa ia orice cm din scula mea. Schimbat câteva pozitii sa ne fie noua favorabile si terminat în CIM eu in genunchi in pat si ea supt pana la ultima picătură. După tot derapajul si alunecarea cu Ruxi,spun clar ca e o tipa super ok,se vad ani de experienta,este o tipa foarte asumată si asta ma face sa mai încerc,macar o data! Si să nu uit discuția cu ea pe final: daca aveți 7 ani de acasa,îi va avea si ea,asa va fi o întâlnire memorabilă... Poate multi o cunoașteți,eu de ceva ani ma chinui sa o întâlnesc si azi am reusit... Toate cele bune! Clipe frumoase,lângă tipe periculoase(sa nu se înțeleagă gresit..cu pofta de viata cu a fost Roxi azi) Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 36 minute, LoRDofMud a spus: Salutare! Ruxi încă activează,dar nu în capitală. Fiind cu munca pe meleaguri străine și având ceva timp liber pe acolo am testat piata din zona pe forum si nimic interesant,doar certuri,discuții inutile..bla bla bla..văzând asa zic intru pe publi sa dau o muie rapida..caut,caut,caut prin sutele de anunturi false și dau de pozele lui Ruxi..o secundă am ramas șocat dar repede mi-am revenit si am sunat-o. Ruxi a răspuns destul de repede unde am lasat-o pe ea sa imi prezinte serviciile pana sa o interoghez eu sa vad daca chiar este ea...a trecut testul cu brio si am spus că într-o oră sunt la ea,partea plăcută a fost ca pe finalul conversației am reusit sa o las " muta"...am întrebat ce vrea să primească dulce si am primit un asemenea raspuns: " de mult nu am mai auzit asa ceva" Să trecem peste introducere! Ajuns la Ruxi,deschide si chiar ea era in toata splendoarea ei,pur si simplu nu îmi venea să cred ca dupa atăția ani în care tot am încercat să fac un "accident" cu ea mi sa oferit ocazia sa ne tamponam timp de 1 ora. Tamponarea a fost plătită 250 ron pentru 1 ora dar nu stiu cat am stat,nici eu nu m-am uitat la ceas dar nici ea nu mă tras de urechi. Partea accidentală si alunecoasa a fost după o țigare,o cola,un dus,câteva minute de chat( ai cu cine si ce discuta). Partea accidentala: un oral neprotejat,dat cu ulei,ceva sărutări corporale de îmi lua sfracurile in gura si un oral foarte susținut,cu atentie la vecini. Un 69,miros placut,intens si de la ea si de la mine...a permis si introducere de degete in vagin..super Partea aluneacoasa: montat prezervativul,si am simtit o pizda fierbinte cum se penetrează si incerca sa ia orice cm din scula mea. Schimbat câteva pozitii sa ne fie noua favorabile si terminat în CIM eu in genunchi in pat si ea supt pana la ultima picătură. După tot derapajul si alunecarea cu Ruxi,spun clar ca e o tipa super ok,se vad ani de experienta,este o tipa foarte asumată si asta ma face sa mai încerc,macar o data! Si să nu uit discuția cu ea pe final: daca aveți 7 ani de acasa,îi va avea si ea,asa va fi o întâlnire memorabilă... Poate multi o cunoașteți,eu de ceva ani ma chinui sa o întâlnesc si azi am reusit... Toate cele bune! Clipe frumoase,lângă tipe periculoase(sa nu se înțeleagă gresit..cu pofta de viata cu a fost Roxi azi) Frumoasă recenzia și captivantă. In ce județ, oraș activează acum dacă vrei să ne oferi și acest detaliu. 1 Link spre comentariu
mikiteata Reputație: 394 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 4 minute, unuloarecare2 a spus: Frumoasă recenzia și captivantă. In ce județ, oraș activează acum dacă vrei să ne oferi și acest detaliu. Interesanta recenzie de la cineva înregistrat in mai care o urmărește de câțiva ani 😂😂😂 1 Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 12 minute, mikiteata a spus: Interesanta recenzie de la cineva înregistrat in mai care o urmărește de câțiva ani 😂😂😂 Well, tind să îți dau dreptate, însă, până la a epuiza toate variantele de răspuns, ar putea să mai existe și posibilitatea sau probabilitatea ca înainte să o fi urmărit ca "user neînregistrat". Dar cu alte cuvinte pare ca o poveste care vrea să readucă la viață sau pregătește reintrarea în scenă a unei "fantome" 1 1 Link spre comentariu
mikiteata Reputație: 394 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 18 minute, unuloarecare2 a spus: Well, tind să îți dau dreptate, însă, până la a epuiza toate variantele de răspuns, ar putea să mai existe și posibilitatea sau probabilitatea ca înainte să o fi urmărit ca "user neînregistrat". Dar cu alte cuvinte pare ca o poveste care vrea să readucă la viață sau pregătește reintrarea în scenă a unei "fantome" Ai dreptate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Acum 21 minute, unuloarecare2 a spus: Well, tind să îți dau dreptate, însă, până la a epuiza toate variantele de răspuns, ar putea să mai existe și posibilitatea sau probabilitatea ca înainte să o fi urmărit ca "user neînregistrat". Dar cu alte cuvinte pare ca o poveste care vrea să readucă la viață sau pregătește reintrarea în scenă a unei "fantome" În mare parte ai dreptate,sunt un user foarte, foarte vechi...poate tu chiar la acea dată cand am descoperit eu acest forum tu poate nu erai nascut. Nu vreau eu sa readuc la viata ceea ce ea nu vrea. Eu doar am exprimat o întâlnire cu ea,am spus foarte clar ca am gasit anuntul pe publi...am fost surprins de poze,am sunat si a demonstrat că e chiar Ruxi...cred ca orice user care urmărește acest site,a avut macar o data o fantezie cu Ruxi. Eu am incercat pe propria mea puterea si sa demonstrat că a fost o reușită. Ai recenzia mai sus...asta a fost experiență mea cu Ruxi...dacă ești băiat deștept,nu astepti mura-in-gura. Eu cand am văzut anuntul am acționat...era posibil sa iau ditamai țeapă...dar ghinion,chiar era ea...si am stat si 1 ora cu ea.. Referitor la cont: cred ca erai puștan cand eu eram pe acest forum.....ar fi bine sa fi mai realist. Fără supărare..fi calm. Respect,si toate cele bune...fute inteligent! Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 5 minute, LoRDofMud a spus: În mare parte ai dreptate,sunt un user foarte, foarte vechi...poate tu chiar la acea dată cand am descoperit eu acest forum tu poate nu erai nascut. Nu vreau eu sa readuc la viata ceea ce ea nu vrea. Eu doar am exprimat o întâlnire cu ea,am spus foarte clar ca am gasit anuntul pe publi...am fost surprins de poze,am sunat si a demonstrat că e chiar Ruxi...cred ca orice user care urmărește acest site,a avut macar o data o fantezie cu Ruxi. Eu am incercat pe propria mea puterea si sa demonstrat că a fost o reușită. Ai recenzia mai sus...asta a fost experiență mea cu Ruxi...dacă ești băiat deștept,nu astepti mura-in-gura. Eu cand am văzut anuntul am acționat...era posibil sa iau ditamai țeapă...dar ghinion,chiar era ea...si am stat si 1 ora cu ea.. Referitor la cont: cred ca erai puștan cand eu eram pe acest forum.....ar fi bine sa fi mai realist. Fără supărare..fi calm. Respect,si toate cele bune...fute inteligent! Dude! Ce ai luat? Sunt născut înainte de apariția WWW... Așa că nu înțeleg cum ți-ai imaginat că înainte eram puștan și acum am descoperit acest forum... Doar nu datează din perioada Republicii Romane Din câte îmi amintesc, Ruxy a apărut după perioada în care m-am înregistrat aici... Oricum, pari cuprins de melancolie, de pe vremurile "... când eu eram puștan..." și tu activai pe acest forum 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Acum 7 minute, unuloarecare2 a spus: Dude! Ce ai luat? Sunt născut înainte de apariția WWW... Așa că nu înțeleg cum ți-ai imaginat că înainte eram puștan și acum am descoperit acest forum... Doar nu datează din perioada Republicii Romane Din câte îmi amintesc, Ruxy a apărut după perioada în care m-am înregistrat aici... Oricum, pari cuprins de melancolie, de pe vremurile "... când eu eram puștan..." și tu activai pe acest forum 😂😂 Să fi sănătos "pustane"..fute cu pula,nu cu scrisul. Toate cele bune! Nu cred ca iesti nascut înainte de " cheia la gat" Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 3 minute, LoRDofMud a spus: Să fi sănătos "pustane"..fute cu pula,nu cu scrisul. Toate cele bune! Nu cred ca iesti nascut înainte de " cheia la gat" Crezi ce vrei, nu stau să îți demonstrez ție ceva. Dacă ție îți puneau cheia la gât ai tăi, ai mei mi-o puneau în portchei și o țineam în buzunar 😂🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Partajează Postat August 9, 2023 Acum 20 minute, unuloarecare2 a spus: Crezi ce vrei, nu stau să îți demonstrez ție ceva. Dacă ție îți puneau cheia la gât ai tăi, ai mei mi-o puneau în portchei și o țineam în buzunar 😂🤣🤣 🤣🤣..e clar ca esti un "ciutan"( să asimileze termenul de "ciutan". Hai sa lăsăm invidia si hate. Nu vreau sa vina d.na Cleopatra sa dea cu " biciul" in noi. Eu am relatat aici o întâlnire cu Ruxi,dacă ție nu ti se pare realistă,atunci cauta tu ce vrei... Pentru cei interesati pe Ruxi o găsiți în Ploiesti. Din "urmariile mele,dai mult din " clanța" si întâlniri cam puține. Succes prietene! Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat August 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2023 Acum 7 minute, LoRDofMud a spus: 🤣🤣..e clar ca esti un "ciutan"( să asimileze termenul de "ciutan". Hai sa lăsăm invidia si hate. Nu vreau sa vina d.na Cleopatra sa dea cu " biciul" in noi. Eu am relatat aici o întâlnire cu Ruxi,dacă ție nu ti se pare realistă,atunci cauta tu ce vrei... Pentru cei interesati pe Ruxi o găsiți în Ploiesti. Din "urmariile mele,dai mult din " clanța" si întâlniri cam puține. Succes prietene! Nu știu ce e ăla un "ciutan" că nu folosesc asemenea termeni... Apoi, spor la scris și la bătut câmpii! Și trăiască nostalgiile cu vremurile când stăteai tu aici pe forum cu cheia la gât 😂🤣🤣🤣 Link spre comentariu
silviu0109 Reputație: 19 Postat Februarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4 On 4/26/2023 at 10:34 PM, unuloarecare2 said: Imediat după revenire a și dispărut? Ce s-a întâmplat? Probabil că domnul proxenet a dus o la export Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum