Sari la conținut

Dominatoare Bucuresti


Postări Recomandate

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 17.06.2022 la 20:58, yellow_raven a spus:

Pe Siana 🙂

      Vad, insa, ca numai tu ai fost disponibil sambata...si esti cam in orice zi, la orice ora... un travestit care incearca sa faca concurenta femeilor.    

  • Confuz 1
Link spre comentariu
Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 16.06.2022 la 19:50, bond00007 a spus:

M-ar interesa o recomandare pentru o sedinta de dominare in Bucuresti, sambata, daca este disponibila o fata?

   Cum doresti sa fii dominat ?

      Comandanta ta, suprema, Sanziana, face cu tine instructaj, disciplina, militarie, iti ordona si iti da pedepse, te umileste si te dreseaza, te leaga, te tortureaza si abuzeaza de tine. Am sa te bat la talpi, ca sa nu mai poti merge decat in patru labe sau taras, in fata mea, potaie !l Stai, in patru labe, legat de pat si linge-ma in fund, Labus ! Am sa sterg cu tine podelele si am sa fac din gura ta, pisoarul meu ! Stai, capra, sa te iau tare, cu straponul, daca ai mancarici in fund si iesi din randul lumii ! Intinde-te, sa imi sterg picioarele pe tine, cand ies din dus, presule ! Am sa te storcesc ca pe o lamaie sub talpile mele, pana scot toata zeama din tine ! Urca-te pe tocuri si imbraca-te in fustita si in ciorapi cu portjartier, fetito si defileaza in fata mea ! Am sa scriu pe tine : FETITA CU PENIS. POLIGON DE TRAGERI. MUISTA LINGATOARE DE SPERMA. Adora-mi fundul, lingaule, daca vrei o promovare ! Treci, in camera de tortura, dezertorule, sa te ceruiesc, sa iti atarn greutati de extremitati si testicule, sa te biciuiesc, sa te bat cu cureaua, sa te gadil si ciupesc, sa te palmuiesc si trag de par, sa te strang de sfarcuri, penis si testicule ! Pe tine, naparca de care se sperie oglinda, o sa te umilesc public, pe plaja, pe cheltuiala ta ! Fa-mi masaj ! Fa-mi cumparaturile si cara-mi-le ! Fa-mi cadouri, daca vrei sa imi cumperi bunavointa ! 

Link spre comentariu
Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

    

 
 
 
Telefon : 0790546873 / Bucuresti

       Hai, cu mine, la plaja, sa imi dai cu ulei peste tot ! Hai, sub dus, cu mine, sa te iau de pompita si sa te joci cu scoica mea ! Vino, sa te racoresc cu un body masaj cu inghetata ! Inscrie-te la scoala mea, de vara, de fetisuri si fantezii ! Vino, la scoala de corectie, sa te disciplinez, Masochila ! Du-te, sa imi cumperi fresh de portocale si prajituri, sclavule ! Vino, la scoala de dresaj, Gudurache, sa te bag in lesa ! Vino, sa iti iei portia de umilinta, de care ai nevoie, de la sefa ta, sa te bag cu capul in veceu si sa fac pipi pe tine, Umilache ! Suna-ma, daca ai nevoie de o doctorita, care sa iti acorde prim ajutor, sa iti faca o clisma sau un control la prostata ! Cauta-ma, daca ai nevoie de o mama vitrega ! Suna-ma, daca ii doresti compania mea la cina, in vacanta sau intr-un tur al orasului ! Relaxeaza-te si descarca-te de emotiile negative, la o sedinta de psihomasaj ! Vino, sa scriu pe fruntea ta BANCOMAT, daca vrei sa imi fii financial slave ! Sunt Sanziana, o companie selecta, maseuza terapeut si ominatoare si iti ofer servicii de calitatea superioara : masaj profesional, fetisuri diverse, stimulare cu strapon si cu alte jucarii, dominare soft si hard, feminizare, bdsm, kinks meet, role play si multe alte jocuri si fantezii, age play, sugar date. Eu sunt confidenta de incredere, careia ii poti destainui dorintele tale ascunse si alaturi de care ti le poti indeplini. La telefon ofer fantezii fara limita . Central, select, discret, parcare. / 
  • Like 1
Link spre comentariu

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 01.07.2022 la 18:39, cocos75 a spus:

Eu vreau sa ma pedepsesti sa stau in genunchi la colț cu mainile sus, sa fi o profesoara severă care isi pedepseste elevul leneș! 

Ce zici?

      Perfect ! Suna-ma !

  0790546873

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...