Sari la conținut

Matura Rafinată Iza 0767031247

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Matura Rafinată Iza 0767031247
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Acum 6 ore, niculetul a spus:

Salut

La numărul cu 726 mie.mi dă tot timpu  ocipat ,

la nou nr ce apare pe anunt intra robotu cum ca e nr nealocat

Asta e...

Comunica DOAR prin mesaje (wapp), am salvat doar numarul din titlu...restul le am sters toate.

• Like 1

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
6 minutes ago, ladrones said:

Mai e activa matura asta dublu rafinata? Mreci baieti

Da, săptămâna trecută am fost. Prima oară e mai greuț de ajuns, apoi e din ce în ce mai bine 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
11 hours ago, ladrones said:

Mai e activa matura asta dublu rafinata? Mreci baieti

Confirm, ... este activa si distilata ... scuze ... rafinata !! :)

Am vizitat si eu candva pe Izabella, …

Comunicare pe wapp, raspunde mai greu, si cere urmatoarele detalii, pe care daca nu I le oferi nu o vizitezi:

Varsta si ‘’dotare’’ :D

Varsta am spus o corect dar la lumgime, contrar obisnuintei bajetilor, am scazut 3cm in loc sa adaug, ….. 

Imi doream intalnire seara, incepand cu ora 21 …… dar mi a spus ca pana la 20 are program, asa ca au trecut vreo 2 … 3 saptamani pana am reusit sa ma intalnesc cu ea …. intr o sambata pe la amiaza.

Din ce am observat este destul de selectiva, si merge doar cu programare …. cica ea are loc de munca si asta e doar asa …. in timpul liber (o fi nu judec)

Locatia pe strada Marginii in Aradului, ajuns la numar imi cere sa vin la scara sa ma vada pe interfon …………….. mie treaba asta nu mi a placut, … ca daca I se pare ceva dubios practic te ai deplasat degeaba …… sincer nu stiu cum ar reactiona cineva cu mai putine tigle pe casa, daca ar fi refuzat asa … la interfon………. pe mine m a primit.

Apartamentul este modern, curat, spatios si gasesti tot ce ai nevoie la baie.

Dupa dusul din locatie, am fost intampinat de Iza, imbracata cu o tinuta sexi, neagra, (cred ca cea din pozele din anunt) care a inceput sa se desfasoare ….. vorbe, mangaieri, si-a scos la iveala sanii dar nu s a dezbracat complet ….. interesant este ca atunci cand am vrut sa o sarut pe sani, s a bagat cumva cu capul in fata si am ajuns sa o sarut pe buze, …. ciudat ca a venit de la ea aceasta initiativa, …. eu nu sunt fan FK si nu am avut deloc aceasta intentie …………

M a invitat apoi sa ma asez pe pat si dupa cateva mangaieri si ***vorbe dulci a trecut usor la ON cu mare atentie la vecini …. Cum incercam sa ma apropii de sanii ei, cum intervenea cu sarutul si desi imi doream sa o aduc usor cu sanii la gura mea se pare ca nu prea intelegea miscarea si tot la sarut ajungeam ……. dupa cateva minute I am cerut sa ma lase si pe mine la savarina …… dar ea a spus ca inca nu, ca eu sunt important, si a continuat cu oralul ……. intr un final I am cerut din nou savarina si am primit o …..

Cand m a intrebat daca trecem la normal I am zis ca vreau sa ma termine din oral, dar imediat m am razgandit si am zis sa incercam totusi si NP …….. oricum nu simt mare lucru prin prezervativ asa ca m am gandit ca nu strica sa lungesc putin momentul …….

Dupa ca a instalat guma am ramas pe spate iar ea a trecut deasupra ……. a potrivit-o si a inceput sa calareasca …….. de apreciat ca  Iza nu oboseste dupa 10 sec, …… a calarit ceva timp apoi s a aplecat din nou sa ma sarute, ….. s a ridicat si a calarit din nou, iar pt ca nu se opreste prea des ……. am simtit ca vine finalul si ma gandeam s o opresc pt ca imi doream CIM, apoi m am gandit ca demult nu am mai finalizat la normal, asa ca nu am spus nimic pana am terminat.

La final am fost servit cu o carbogazoasa, ciocolata, ramas la povesti, 5 .. 10 min …. dush si luat ramas bun.

Ar fi de remarcat urmatoarele:

Iza este MILF …. mi a spus ca are 38 de ani …. dar eu zic ca are putin mai mult , de aratat arata bine, este inaltuta, slaba, sanii sunt moi dar se simt fain cand ii cuprinzi in mana …..

Mie deobicei imi place sa stau de vorba cu fetele, ....dar Iza vorbeste prea mult si nu asculta, ….. nu prea apucam sa zic ceva ca prelua ea cuvantul si cumva repeta aceiasi placa …..

Vorbe dulci*** >>>>  astea nu mi au placut. Mult, mult, mult prea false …… ea incearca sa te stimuleze si verbal, doar ca pe mine felul in care o face mai mult ma inhiba …….. eu prefer o respiratie mai adanca, o contractie de abdomen, un suspin finut decat sa aud intrauna:

OOOOOOHHHHHH VAAAAAAIIIII CE BINE E …. DAAAAA …. TE PRICEPI … DAAA !!! ITI PLACE PISI ???? VREI S O FACI PE PISI SA SE SIMTA BINE ??? DAAA PISI SE SIMTE BINEEEEE …. OOOOOO DAAAAA … IMI PLACE !!!  … TIE ITI PLACE ????  …. DAAAAAAAAAAA CE BINE E …. am auzit chiar si un: ‘’O MY GOD’’ …….:foame:D

Acu io I am zis din prima decand am auzit o ‘’ca nu I nevoie de ….’’…. dar nu cred ca m a auzit …… din cauza la:

OOOOOOOO DAAAAAA VAAAAAIIIIII  …. CE BINE EEEE …. DAAAAAA … ACOLO ….. 

Una peste alta interesanta experienta:

Fata e curata, locatia la fel, arata ok pt varsta ei ….. halatul 250 juma de ora, si nu m a grabit ….

Au fost suspecti slapii marimea 47 din hol …. la bucatarie usa era inchisa … nu stiu daca era acolo cineva sau sunt doar pt intimidare …..

De recomandat da, … de revenit …. ma roade cumva gandul ca am finalizat la normal cu prezervativ, lucru care mie nu prea mi se intampla ….. o fi asa stramta ? o avea o anumita tehnica ?  …. sau toate vorbele alea exagerate de zic eu ca nu mi au placut, defapt m au ajutat ?? … hb nam 

• Like 7
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 21 ore, MrPit a spus:

Au fost suspecti slapii marimea 47 din hol …. la bucatarie usa era inchisa … nu stiu daca era acolo cineva sau sunt doar pt intimidare …..

Nu e nimeni in bucatarie, pot sa confirm eu asta. De fiecare data cand am fost la ea, ne-am retras in bucatarie pentru ...tigarile (mele) de dupa (fata nu fumeaza).

Link spre comentariu
1 hour ago, nellu2012 said:

Nu e nimeni in bucatarie, pot sa confirm eu asta. De fiecare data cand am fost la ea, ne-am retras in bucatarie pentru ...tigarile (mele) de dupa (fata nu fumeaza).

Mersi de info :rever ...m-am linistit  :P .....  .... 

• Haha 1
Link spre comentariu
54 minutes ago, gts said:

Care este nr bun ? Cel de pe Publi sau de pe forum cel din titlu ?

Cel de pe Publi, ăsta din titlu nu mai este valabil. A rămas fără credit și și-a schimbat cartela. 

Nu fac mișto (în caz de unii așa vor crede...) la última vizită la ea, mi-a dat un mesaj cu numărul nou pe care să păstrăm legătura de acum înainte. N-am telefonul ăla la mine acuma, dar zicea că o să actualizeze numărul cel nou și în anunț... Deci dacă numărul de pe Publi diferă față de cel de aici din titlu, ăla de pe Publi e cel bun și actual. 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Pentru cei interesati: de astazi a revenit Iza ...la munca. Noul numar pe care poate fi contactata e 0767031247 (cel putin pe asta am comunicat eu cu ea). Despre intalnire nu pot spune decat atat: a fost cea mai ...exploziva dintre toate. Poate si datorita faptului ca nu ne-am vazut de ceva vreme. Dar, cumva, asa am convenit cu Iza: sa ne vedem "suficient" de rar incat sa mi se faca dor de ea. Iar in ultimele zile chiar mi-a fost. Pana azi cand ....mi-a trecut. De maine o iau de la capat....cu dorul....tic-tac, tic-tac.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Acum 5 ore, nellu2012 a spus:

Pentru cei interesati: de astazi a revenit Iza ...la munca. Noul numar pe care poate fi contactata e 0767031247 (cel putin pe asta am comunicat eu cu ea). Despre intalnire nu pot spune decat atat: a fost cea mai ...exploziva dintre toate. Poate si datorita faptului ca nu ne-am vazut de ceva vreme. Dar, cumva, asa am convenit cu Iza: sa ne vedem "suficient" de rar incat sa mi se faca dor de ea. Iar in ultimele zile chiar mi-a fost. Pana azi cand ....mi-a trecut. De maine o iau de la capat....cu dorul....tic-tac, tic-tac.

Merci Nelu stii ca-ti datorez o gramada de beri este?

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Acum 16 ore, nellu2012 a spus:

Are cumva și anunt pe publi24?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 13 ore, sergiu31p a spus:

Mie nu îmi răspunde la nici un mesaj pe wattsap. Aveți idee cum pot lua legătura cu ea? 

Daca ai incercat pe numarul din titlu, nu iti raspunde pentru ca nu il mai are. Incearca pe 0767031247 .

Link spre comentariu
1 minute ago, sergiu31p said:

Am încercat pe numărul 076703127, a răspuns aseară și a rămas să vorbim astăzi, dar astazi nu îmi răspunde la nici un mesaj. 

Considera-te norocos, eu primesc doar doua sageti albastre. 

Saptamana asta a fost ceva incredibil...fetele care raspundeau ziceau ca sunt ocupate, iar majoritatea nu raspund deloc...

Link spre comentariu

Reputație: 11
  • Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu
La 28.03.2024 la 18:24, ladrones a spus:

Mai e activa Iza?

Hello guys ! Mai stie cineva de Iza mai  activează ? Sau și-a făcut circuit închis doar cu clienții fideli, contactat pe wts up mesajele intra dar nu răspunde. ceva detali poate oferi cineva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...