inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2022 Salutare! Dupa o groaza de timp de absenta sau abstinenta de forum, am revenit cu pofta de pizdulici, insa, cum nu mai sunt la zi cu noutatile cum eram odata, am rugămintea sa imi spuneti voi ce fete skinny sau slim stiti ca merita vizitate. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
parambambam Reputație: 47 Postat Iunie 17, 2022 Partajează Postat Iunie 17, 2022 De meritat mai greu, din ce am observat cam toate devin profitoare pe fata daca le vizitezi mai mult de 2 ori. Incep cu dinalea: azi nu pot anal ( dar nu iti da inapoi banii dati extra pentru serviciu), maine ma doare capu, nu vrei sa stam o ora de vorba ca am nevoie de un prieten sa ma asculte, etc. Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 18, 2022 Nu neaparat vizitate de N ori, ci chiar si cele la care ati fost o singura data dar a fost placuta atmosfera, prezența ei, actiunile, etc. Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2022 Salut! Ne bucuram sa te revedem :)) Ia vezi, domnișoara te coafează? https://nimfomane.com/forum/topic/193066-🤍💥rebeca-💥🤍/page/9/?tab=comments#comment-7358946 1 Link spre comentariu
inspector g Reputație: 864 Postat Iunie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 18, 2022 Nu arata rau. Am uitat sa spun ca as vrea ceva cat mai fresh, nu de varsta mea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum