Sari la conținut

Laura.82 0722847441

Postări Recomandate

• Telefon: 0722847441
  • Oras:Sector 4, București
Postat

Bună dimineața motaneilor! 😻😻

Disponibila: 10.00- 18.00

Postat

Bună dimineața motaneilor!! Va doresc un inceput de week-end minunat! 😘😘😘

• Oras:Hunedoara
Postat
La 03.09.2022 la 22:53, Laura.82 a spus:

Bună seara motanica! Din păcate nu lucrez duminica...dacă spui și sper ca ești sincer as putea face o excepție.  Dar nu mâine pt ca am un eveniment în familie.  Ne auzim în urm.zile. Pup

Regret să spun dar o scuza mai penibilă nu puteai găsi ( cea cu pisica)

Pe scurt, am contactat astăzi pe whatsapp titulara acestui topic, îmi spune că nu lucrează duminica, menționez mica noastră discuție de aici și faptul că a spus că totuși ar fi posibila o întâlnire duminica și am primit cea mai penibilă scuza " nu pot  pentru ca tocmai mi-a murit pisica în brațe"

Concluzia este doar una: NESERIOASĂ!!!

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
1 hour ago, cristi curvar said:

Pe scurt, am contactat astăzi pe whatsapp titulara acestui topic, îmi spune că nu lucrează duminica, menționez mica noastră discuție de aici și faptul că a spus că totuși ar fi posibila o întâlnire duminica și am primit cea mai penibilă scuza " nu pot  pentru ca tocmai mi-a murit pisica în brațe"

Poate chiar o fi murit...pisica!😂😂😂

Postat
Acum 19 ore, cristi curvar a spus:

Prietene înseamnă că nu ești om!! Doar cine își iubește animalul știe ce înseamnă asta! Dacă aveai programare și eu am anulat-o dintr-o cauza penibila te rog sa vii sa îți plătesc deplasarea ! CONCLUZIA MEA : ESTI UN MARE NESIMTIT! Dar voi când va faceți programare și nu mai ajungeți din diverse motive????????

Postat
Acum 18 ore, papura voda a spus:

Acum 18 ore, papura voda a spus:

Razi că......cum am comentat mai devreme habar aveți ce înseamnă să te uiți în  ochii animalului pe care îl aveai și sa nu știi ce sa faci. 

• Trist 1
Postat

Bună dimineața motaneilor! Va doresc un inceput de săptămână minunat!!!😘

DISPONIBILA incepand cu ora 10.00

• Oras:here,there,everywhere
Postat
Acum 16 ore, Laura.82 a spus:

Prietene înseamnă că nu ești om!! Doar cine își iubește animalul știe ce înseamnă asta! Dacă aveai programare și eu am anulat-o dintr-o cauza penibila te rog sa vii sa îți plătesc deplasarea ! CONCLUZIA MEA : ESTI UN MARE NESIMTIT! Dar voi când va faceți programare și nu mai ajungeți din diverse motive????????

Dragă Laura, tuturor ni se întâmplă lucruri nefericite.

Ți-aș recomanda,când se întâmplă,să anunți in cel mai scurt timp,măcar aici pe forum,că ai avut o problemă,ca sa știe lumea de ce nu ți-ai putut respecta programările.

Stan Pățitul.

Mulțumesc 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
La 18.09.2022 la 17:18, Laura.82 a spus:

Eu nu te-am jignit, cât despre faptul că spui "voi" înseamnă că ne incluzi pe toți în aceeași categorie. 

Dacă noi te includem în categoria curvelor proaste și nespălate este ok pentru tine? 

Postat
La 20.09.2022 la 12:37, cristi curvar a spus:

Eu nu te-am jignit, cât despre faptul că spui "voi" înseamnă că ne incluzi pe toți în aceeași categorie. 

Dacă noi te includem în categoria curvelor proaste și nespălate este ok pentru tine? 

Normal ca nu mi se pare ok! Dar nesimțit l-am făcut doar pe el! Eram prea bulversata încât sa îmi dau seama ce scriu. Știu, ai dreptate,nu trebuie sa fiți în aceeași oala. Îmi pare rău!

Postat
La 19.09.2022 la 10:16, the_big_man a spus:

Dragă Laura, tuturor ni se întâmplă lucruri nefericite.

Ți-aș recomanda,când se întâmplă,să anunți in cel mai scurt timp,măcar aici pe forum,că ai avut o problemă,ca sa știe lumea de ce nu ți-ai putut respecta programările.

Stan Pățitul.

Mulțumesc 

Dragul meu nu am anunțat imediat! Am anunțat cam la o ora după ce se întâmplase..  dar a venit ,,domnul'' papura voda sau cum l-o chema și m-a luat la mișto și a ras de mine ca am murit cu pisoiul în brate.

Postat
Acum 2 ore, Laura.82 a spus:

Dragul meu nu am anunțat imediat! Am anunțat cam la o ora după ce se întâmplase..  dar a venit ,,domnul'' papura voda sau cum l-o chema și m-a luat la mișto și a ras de mine ca am murit cu pisoiul în brate.

Okay,no problemo.

Mesajul tău,in caz de ceva, trebuie sa fie simplu.

"Îmi pare rău că n-am putut respecta programările de azi,a intervenit ceva,s-a ivit o problema,am avut un eveniment nefericit etc"

Nu trebuie sa intri in detali.

• Like 1
Postat

Bună dimineața motaneilor! Sa doresc un week-end superb si poate imi faceti si mie ziua frumoasa,!!!😘

Disponibila : 10.00 - 18.00

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna Doamna Laura vam lasat un mesaj pe wapp si ieri si astati in legatura cu o programare pentru marti nr meu cu 627 la sfarsit multumesc si ma scuzati da deranj 

Postat
Acum 22 ore, makaveli123 a spus:

Raspunzi la sms sau wapp?

La amandoua

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
2 minutes ago, Laura.82 said:

Bună dimineața motaneilor! Sa aveți o zi superba!😘🥰😜😙💞❤️

...ca să fie pe topicul corect.

Postat
Acum 22 minute, eturit a spus:

...ca să fie pe topicul corect.

Și poze când pot pune?

Vizitator Gigel4562
Reputație: 0
Postat

Salut baieti, am si eu pe la Laura in urma cu cateva săptămâni, fiind in trecere prin București.

Nu prea pot scrie asa de multe si detaliat, dar...Laura e o femeie care arata super la corp, sani mari, fund mare, picioare mari...milf, cum ne place noua. 

La aspect ii dau nota 9.

Am fost la dus, am primit si prosop si dupa am trecut in dormitor unde a trecut la oral (on). O suge super bine, pff deja imi e dor de ea, pe bune. Adang. Si are grija si de 00 . Ca parte negativa la oral e...putin cam agresiv, ti-as recomanda sa l faci putin mai slow. Agresiv atunci cand faci deep. Dau nota 9.

Am trecut si la sex normal protejat, am inceput cu ea deasupra, se misca bine, are o pasarica misto, mi-a plăcut maxim cu ea deasupra, dupa am schimbat in doggy si apoi eu deasupra, unde am si finalizat, dau nota 9 aici. Am avut parte si de sarutari cu ea, a fost dragut, saruta bine.

Gfe 10

Locatie 10...mna..nu sunt din B, nu stiu zona.

Era cineva care postase pe topic atunci ca a incercat sa dea de ea..si cand a ajuns la locatie nu a mai răspuns...mi a spus si de ce ...ea ia niste pastile de cap...si atunci a luat prea multe parca, sau deloc...si s a simtit rau. Si când am fost eu era prima zi de cand se reintorsese. Nu stiu daca asa este ea de fel, dar era cam ciudata..era asa moale...fix ca atunci cand fumezi maria...ori in continuare era de la pastile...ori a tras ceva pe nas, ca de fumat nu se simtea miros :)

achitat 100 lei, bine cheltuiti. Merita.

Personal nu cred ca mai trec pe la ea daca vin prin București, asta pentru ca vrea sa mai incerc si alte milf uri..doar din acest motiv...ca daca as fi din București, as merge sigur de cateva ori pe luna la ea.

Multumesc de primire Laura, in continuare esti o femeie super, buna in draci si in craci :)

Postat
Acum 5 ore, Gigel4562 a spus:

Salut baieti, am si eu pe la Laura in urma cu cateva săptămâni, fiind in trecere prin București.

Nu prea pot scrie asa de multe si detaliat, dar...Laura e o femeie care arata super la corp, sani mari, fund mare, picioare mari...milf, cum ne place noua. 

La aspect ii dau nota 9.

Am fost la dus, am primit si prosop si dupa am trecut in dormitor unde a trecut la oral (on). O suge super bine, pff deja imi e dor de ea, pe bune. Adang. Si are grija si de 00 . Ca parte negativa la oral e...putin cam agresiv, ti-as recomanda sa l faci putin mai slow. Agresiv atunci cand faci deep. Dau nota 9.

Am trecut si la sex normal protejat, am inceput cu ea deasupra, se misca bine, are o pasarica misto, mi-a plăcut maxim cu ea deasupra, dupa am schimbat in doggy si apoi eu deasupra, unde am si finalizat, dau nota 9 aici. Am avut parte si de sarutari cu ea, a fost dragut, saruta bine.

Gfe 10

Locatie 10...mna..nu sunt din B, nu stiu zona.

Era cineva care postase pe topic atunci ca a incercat sa dea de ea..si cand a ajuns la locatie nu a mai răspuns...mi a spus si de ce ...ea ia niste pastile de cap...si atunci a luat prea multe parca, sau deloc...si s a simtit rau. Si când am fost eu era prima zi de cand se reintorsese. Nu stiu daca asa este ea de fel, dar era cam ciudata..era asa moale...fix ca atunci cand fumezi maria...ori in continuare era de la pastile...ori a tras ceva pe nas, ca de fumat nu se simtea miros :)

achitat 100 lei, bine cheltuiti. Merita.

Personal nu cred ca mai trec pe la ea daca vin prin București, asta pentru ca vrea sa mai incerc si alte milf uri..doar din acest motiv...ca daca as fi din București, as merge sigur de cateva ori pe luna la ea.

Multumesc de primire Laura, in continuare esti o femeie super, buna in draci si in craci :)

Îți mulțumesc mult!

Postat
Acum 20 ore, Draym a spus:

Poti atasa aici  https://imgbb.com/  si postezi link-ul

Încă nu pot pune. Trebuie sa nu mai fiu cu verde ci cu rosu

Chiar aseară am întrebat ce abonament sa iau sa pot pune iar poze

Postat

Bună dimineata motaneilor! Incepem si noi în forță săptămâna aceasta? Va pup pe botic!😻

Disponibila ;10.00 - 19.00

Postat
Acum 39 minute, Laura.82 a spus:

Îți mulțumesc mult!

Dar țin sa precizez ca în viata mea nu am fumat de nici un fel,darămite altele    Am Pastile de cap pe care le iau de vreo 15 ani atunci când apare durerea.

• Oras:România
  • Oras:România
Postat
1 oră în urmă, Laura.82 a spus:

Încă nu pot pune. Trebuie sa nu mai fiu cu verde ci cu rosu

Chiar aseară am întrebat ce abonament sa iau sa pot pune iar poze

Link-ul respectiv nu are treaba cu tipul de abonament. Este un site ce nu are legatura cu platforma nimfomane. Incarci poza acolo dupa care copiezi Link-ul si il atasezi aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...