kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2014 O vizam pe don'soara de mai demult, dar nu am mai reusit sa ajung ... Acum, sincer sa fiu, are ceva vreme de cand i-am vazut anunturile, chiar ma mira ca nimeni nu a scris inca nimic despre ea, cred ca sunt unii care vor sa o tina doar pentru ei )) rushiniiiiiicaaa ))) ... Ieri dupa-amiaza insa eram prin zona si am hotarat sa dau atacul la caprioara ) Am sunat, a confirmat si explicat servicii/locatie/preturi, am ajuns la fata locului. A la regulament zice asa: Anuntul (AT): LAURA, blonda, draguta fara fite te astept intr-o locatie intima pentru a-ti oferi sex oral neprotejat cu finalizare si normal pasional fara graba. Poze reale din locatie. Te pupic dulce (caut colega), 100L 0734.814.722 / 0734814722 Locatie: pe Regina Elisabeta, reper Mac vis-a-vis de Cismigiu. Aparament cu 2 camere, din cate cred, mocheta, mobilat subtire, doar strict necesar dar cu mobilier ok (nu rapanaciuni dintr-alea vechi), destul de curat, baie si ea destul de ok. Camera de lucru cu pat mare si ceva comode prin jur, sumar. Don'soara: poze reale (am sa mai atasez imediat si un al doilea set de poze, pe care le-a folosit pana nu demult) si din locatie. Declarat 23 (sau 24, nu mai retin exact ?), real i-am dat 26-27, cca 1.68m, vreo cateva kile in plus dar in limita bunului simt, corp frumos, sani nr. 3, un pic lasati, par lung, frumos, blonda natural zice ea (cu niste suvite roscate, se vede in setul al doilea de poze). Draguta la fata, zambitoare, joviala, de discutat cu ea diverse fara probleme, nu e impiedicata la limba deloc, se amuza tot timpul si are un ras placut, o prezenta foarte agreabila, din punctul meu de vedere. Actiune: intrat, reconfirmat servicii/tarife, stabilit o ora. Eu mers la dus, si ea dupa. Apoi ne-am apucat de giugiuleala pe pat, ea pe spate, eu peste, cu mangaieri, alintaturi, saruturi (accepta si FK,desi nu neaparat si intretine, si nu stiu daca si cu orice client). Am trecut eu la un cunni prelungit pret de vreo 10min, o cam luase un pic valul, dar imi placea ca nu era genul sa se abtina, s-a abtinut doar sa termine (mi-a motivat ca ar fi scos-o din uz vreo cateva ore daca isi dadea drumul, nu o acuz, abia intrase in tura ...). A trecut ea apoi la oral, a acceptat neprotejat, apoi am pus preze si am trecut la normal ... misionar, lingurita, caprita ... si cam pe la pozitia aia mi s-a rupt filmul, dupa cca 15min normal, am scos repede preze si am finalizat oral, m-a simtit repede ca mi-e a termina si s-a intors imediat spre mine )). A dat apoi repede fuga la baie sa se igienizeze, a revenit, am mai stat sa ne tragem sufletul vreo 10 min tolaniti pe pat si cu giugiulelile de rigoare si apoi eu dusat si dus in treaba mea. Note:Locatie: 8.5 (usor de gasit, lipsa papuci, apa prin baie, nu extraordinar de curatenie, nu cearsaf schimbat)Aspect: 8.5 (sani lasati usor, desi frumosi, cele cateva kg in plus)Atitudine: 9GFE: 9Oral: 9Normal: 8 (e cam larguta, n-am de ce sa mint pe-acilea)Anal: nu faceTarif: 100ron/fin O+N, 150ron/ora O+N Pe ansamblu o experienta mult peste medie pentru mine, mi-a placut foarte mult ca e deschisa si ii place sa faca ceea ce face, se comporta mai mult decat decent, se poate purta o discutie. E un pic de pitzi asa, dar nu deranjeaza, dar probabil cu timpul ii va mai trece, e inca pustoaica la anii aia, mai are de dat cu capul in pereti prin viata M-a incantat in mod deosebit GFE bun, n-am mai avut parte demult de asa bun Nu stiu daca exista aspecte deranjante in legatura cu ea a.i. sa nu pot sa o recomand cu caldura celor prezenti pe-aici. Acum depinde si de gusturi, din nou, poate unii din noi prefera la aceiasi bani o don'soara care face total, ca se gasesc pe toate gusturile. Pentru mine GFE conteaza mai mult, si de asta si aprecierea buna a don'soarei de fata. Si, ca si atitudine, in general, mi s-a parut foarte faina tipa. Nu e genul eleganta/classy/chic, dar e ok, eu cred ca am investit bine Bafta ! 5
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Februarie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 12, 2014 ... si al doilea set de poze, astea sunt cele pe care le-a folosit pana nu demult, si, exceptand-o pe cea cu veioza in sus, sunt din alta locatie, dar sunt sigur ale ei, si cele cu parul cret (natural) si cele cu parul lins cu arzatorul de par ))))) 1
arm1n Reputație: 210 Postat Februarie 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2014 ca si in topicul mirelei (fotomodel cu 202 la sf ) nu pot vedea pozele ... imi spune cineva o solutie ms !
Feliciano Reputație: 216 Postat Februarie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2014 Azi am vizitat-o si eu pe domnisoara blonda si simpatica de langa Mc Donaldul de pe Bd Regina Elisabeta. Am ucat in bloc, undeva la etaj si mi a deschis in intuneric total o fata draguta si blonda. Se arsese becul pe scara, de aceea era ca noaptea. Apartament confotbail, baie mare, cel putin 3 feluri de gel de dus, f curat. Ea frumusica, blonduta, par lung, fina si usor plinuta dar absolut nederanjant. Foarte atractiva pe gustul meu - cam 1.70 si vreo 60 kg, sper sa nu ma insel prea mult. A fost f bine, am luat-o la un numar misionar dupa ce imi linsese vreo 5 minute morcovul apoi al doilea numar din lateral, cu ea stand pe o parte si eu in genunchi intre picioarele ei. Ce sa zic, m am simtit f bine, a fost excelelnt, am ejaculat si la al doilea numar dupa maxim 10 minute de pompat...rar mi se intampla asa ceva in mai putin de o ora! Ii place mult sa i se dea limbi la pussy, gemea profund si imi mangaia parul, clar i a placut. Si ea da limbi bine, cu placere, si din propria initiativa (doar la gigel, nu le are cu ouale linse), e f placuta. Deci in cam 50 de min (eram grabit, din pacate) de 2 ori finalizat, fara graba, mai revin clar.NoteLocatie: 9 (central, usor de gasit, nu am avut papuci, dar nu m a deranjat, perdele trase bine pt intimitate)Aspect: 9 (sani marisori, cam 3, placuti, putina burtica dar asa imi place, e usor plinuta dar arata f bine pe gustul meu)Atitudine: 9 (f amabila, te linge si te suge in stil f romantic, suspina si inchide ochii)GFE: 9 (accepta si sarut usor pe buze, fara limbi interior dar oricum f placut)Oral: 9 (nu am cerut CIM, m am multumit sa mi o linga de sus in jos si pe lateral, f placut)Normal: 8,5 (are un pussy primitor si nu foarte stramt, cald si bine>>>)Anal: nu am intrebat dar cred ca nu faceAmbient: muzica placuta, in surdina, atmosfera foarte OK, semiobscuritateTarif: 100ron/fin si150 pt 2 nr, daca nu ma insel.Eu revin sigur, ca e placuta ca om si ca femeie. 2
inspector g Reputație: 864 Postat Februarie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2014 http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/8/18669181.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/8/18669184.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/8/18669180.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/2/8/18669183.jpg 2
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 6, 2014 AT: LAURA, 1.70, 23 ani, blonda senzuala, cu chef de nebunii, ofer ceea ce multi barbati cauta insa nu stiu cum s-o ceara. Daca doresti o experienta pe care nu o vei uita probabil niciodata, caut colega, 60L . 0762.993.857 / 0762993857 Are numar nou, locatie noua. Am vizitat-o eu in seara aceasta. Rog un moderator sa modifice si titlul topicului. Confirmat de ea, numarul vechi "a ramas la vechea locatie", era al "angajatorului" ) Si numarul actual are acelasi regim, din cate am inteles. Fara prea multe comentarii, locatia e pe Decebal, vis a vis de Ruby Tuesday, locatia e de tip pepiniera si scoate de obicei puiet proaspat Ma rezum doar la note: Locatie: 5 (eu nu m-as incumeta sa fac dus acolo; fata de o alta vizita in aceeasi locatie, am avut parte de un cearsaf cat de cat curat si cam asta a fost singura diferenta)Aspect: 8 (sani lasati usor, desi frumosi, si mi se pare ca a mai luat un pic in greutate peste ce am recenzat ultima data)Atitudine: 8.5GFE: 9.5Oral: 7.5 (aici am fost dezamagit de prestatie)Normal: 8 Anal: nu faceTarif: 60ron/fin O+N, 150ron/ora O+N Cred ca mi-am schimbat un pic gandurile dupa aceasta a doua intalnire. Fata mai are de invatat. Desi se poarta ok, e zambitoare si rade mereu, e o prezenta placuta, e totusi orientata destul de bine pe parale, din cate imi dau seama. Nu cauta neaparat clienti pe termen mai lung si nu o preocupa prea mult partea asta. E frageda, are timp sa-si mai schimbe optica. 5
kerosen Reputație: 169 Postat Martie 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2014 BLONDA, siliconata, 1.70 m, ofer sex oral si normal in orice poz. si fin. oral, anilingus, uro si alte fantezii, poze reale din locatie. Te astept, pupic, 26 Mar 11:00 BLONDA, siliconata, 1.70 m, ofer sex oral si normal in orice poz., anilingus, uro si alte fantezii, poze reale din locatie. Te astept, pupic, 26 Mar 11:00 100 lei0734.814.722 Am sunat, mi-a raspuns o fata cu o voce placuta, care m-a anuntat de la inceput ca tipa din poze nu este in locatie, ca are ceva probleme personale, dar sa nu imi fac griji, ca ele sunt mai multe fete, toate mai frumoase decat cea din poze. Locatia undeva pe B-dul Regina Elisabeta, uro doar activ. 2
kristi2222 Reputație: 453 Postat Martie 26, 2014 Postat Martie 26, 2014 este aceeasi cu andreea brezoianu, se vede clar din poze
kerosen Reputație: 169 Postat Martie 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2014 Hmm, scuze, iar mi-a jucat feste cautarea, se pot sterge astea ultimele 3 posturi...
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2014 Atentie ! Nu e aceeasi persoana, am pus acel numar de telefon si am si precizat acest lucru, e telefonul "din locatie" !! Dar Laura nu mai e la Brezoianu, iar pozele atasate de @kreosen sunt ale Andreei ! Si fetele sunt tooooootaaaal diferite, credeti-ma ca le-am vizitat si recenzat pe ambele ...
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Aprilie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 17, 2014 Don'soara se pare ca iar a schimbat locatia si numarul de telefon, are si poze noi ... Nu mai rog niciun admin sa modifice titlul, ca fata asta si-a schimbat de 2 ori telefonul si locatia in ultimele doua luni, poate se linisteste si ea la un moment dat si sta intr-un loc, si facem atunci modificarea si in titlul topicului AT: SUNT noua in locatie, blonda reala 100%, inalta, sanii mari nr.4, 23 ani, 1.75 m, 60 kg, te astept la mine sa petrecem cele mai frumoase clipe din viata ta, oral deep, nep., cu finalizare orala, sex normal in ce pozitie vrei, 100L fin. 0735.960.538 / 0735960538 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum