Sari la conținut

O transexuala activa la Timisoara

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 2 ore, Mihai89xxx a spus:

O transexuala activa la Timisoara gasim si noi?

Este Cristina acasă în Timișoara  și v o recomand cu încredere.Este reala și foarte activa.

• Oras:mai la deal
  • Oras:mai la deal
Postat

Karla de obicei e în Timișoara, și pentru mine e #1 la orice capitol.

• Inimioara 1
  • Oras:Cocorăști
  • Oras:Cocorăști
Postat
Acum 51 minute, Magnificul0 a spus:

Da vrei sa fii futut in cur și in gura de către transexuale?

Da, mai ales dacă au puli mari. 🥳 Și în grup! 

Postat
31 minutes ago, Pagubitul said:

Da, mai ales dacă au puli mari. 🥳 Și în grup! 

Pai nu pe tine te-am întrebat (că știu că ție îți place și tu și faci, nu stai pe ganduri), ci pe băiatul ăsta gypsydanger...că el întreba...

• Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Postat
Acum 4 ore, Magnificul0 a spus:

Deja esti penibil sa mor 😂😂😂 cauți anturaje cu japca cu oamenii, ce pizda mea tot intrebi daca vor aia și vor aia? Fa-ti filmele tale in cap, ca de satisfăcut observ ca încă nu esti atât de asumat și capabil sa ti le faci si doar freci pula aiurea pe aici. 

Daca esti atât de curios, du-te sa te futa una in cur si sa o Futi si mai lasă-ne ca ne-ai terorizat!!!!! 

@pisicuts deja nu crezi ca suntem prea multe care ne plângem sa i se închidă contul acestui om?  Pe bune? La ce plm plătim abonamente si îți facem reclama când se permite asemenea lucru? 🤦🏽‍♀️ Ia atitudine daca vrei ca acest forum sa fie cât de cât ok! Are reputația cu “- “ si degeaba. Ce circ!!! 

@pisicuts

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Secret
Postat
Acum 7 ore, isabellets a spus:

Deja esti penibil sa mor 😂😂😂 cauți anturaje cu japca cu oamenii, ce pizda mea tot intrebi daca vor aia și vor aia? Fa-ti filmele tale in cap, ca de satisfăcut observ ca încă nu esti atât de asumat și capabil sa ti le faci si doar freci pula aiurea pe aici. 

Daca esti atât de curios, du-te sa te futa una in cur si sa o Futi si mai lasă-ne ca ne-ai terorizat!!!!! 

@pisicuts deja nu crezi ca suntem prea multe care ne plângem sa i se închidă contul acestui om?  Pe bune? La ce plm plătim abonamente si îți facem reclama când se permite asemenea lucru? 🤦🏽‍♀️ Ia atitudine daca vrei ca acest forum sa fie cât de cât ok! Are reputația cu “- “ si degeaba. Ce circ!!! 

@pisicuts

Corect...mereu ai fost corecta,nici eu nu-i puteam spune mai bine😁

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, tomushh a spus:

Corect...mereu ai fost corecta,nici eu nu-i puteam spune mai bine😁

Te pupacesc de la distanță! 💋❤️

Postat
Acum 6 ore, isabellets a spus:

Te pupacesc de la distanță! 💋❤️

🥰😇

Postat
On 6/29/2022 at 6:41 PM, Magnificul0 said:

Eu intrebam daca astea 2 sunt variantele si daca nu mai sunt si altele? :))

Postat
14 minutes ago, gipsydanger said:

Eu intrebam daca astea 2 sunt variantele si daca nu mai sunt si altele? :))

Da ți-ar place sa fii futut in cur și in gura de către o transexuala? Spune simplu, da sau nu

Postat
Acum 19 minute, Magnificul0 a spus:

Da ți-ar place sa fii futut in cur și in gura de către o transexuala? Spune simplu, da sau nu

Normal că i ar placea. Ce poate să se întâmple daca mergi la o transexuala? Una din alea doua variante se întâmplă sigur.

Postat
10 minutes ago, JoeRW said:

Normal că i ar placea. Ce poate să se întâmple daca mergi la o transexuala? Una din alea doua variante se întâmplă sigur.

Pai da mă, dar unii merg la transexuale doar sa le fută, nu și să fie fututi. Și asta întrebam, dacă el merge la transexuale doar sa le fută, sau și să fie futut de către ele, dacă ii place ca transexualele sa ii bage lui pula in cur și in gura...

Postat
Acum 1 minut, Magnificul0 a spus:

Pai da mă, dar unii merg la transexuale doar sa le fută, nu și să fie fututi. Și asta întrebam, dacă el merge la transexuale doar sa le fută, sau și să fie futut de către ele, dacă ii place ca transexualele sa ii bage lui pula in cur și in gura...

Vroiai sa te convingi daca face ce faci tu?😂😂😂 

• Haha 3
Postat
3 minutes ago, JoeRW said:

Vroiai sa te convingi daca face ce faci tu?😂😂😂 

Nu, voiam să văd dacă el vrea sa fie futut de către transexuale sau doar sa le fută

Vizitator Un_Nimeni
Reputație: 0
Postat
2 minutes ago, Magnificul0 said:

Nu, voiam să văd dacă el vrea sa fie futut de către transexuale sau doar sa le fută

Indiferent daca esti activ sau pasiv cu o TS, nu esti hetero, mai las-o plm. de treaba. Cine crede ca esti hetero cand faci sex cu o ts ar face bine sa nu mai caute femei apoi, ca nu mai are de ce. In cel mai bun caz esti bisex., in cel mai naspa caz esti full gay !

Nu o mai dati cotita cu "femeile trans sunt tot femei" !!!

• Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 15 minute, Un_Nimeni a spus:

Indiferent daca esti activ sau pasiv cu o TS, nu esti hetero, mai las-o plm. de treaba. Cine crede ca esti hetero cand faci sex cu o ts ar face bine sa nu mai caute femei apoi, ca nu mai are de ce. In cel mai bun caz esti bisex., in cel mai naspa caz esti full gay !

Nu o mai dati cotita cu "femeile trans sunt tot femei" !!!

Nu pot crede așa ceva ce ai scris 🤣🤣🤣🤣🤣deci dacă futi cu o transexuala ești gay 🤣🤣🤣🤣și Marmota învelea ciocolata in staniol 🤣🤣🤣🤣deci transexualele sunt gay nu sunt femei Trans 🤣🤣🤣🤣WTF MAI INFORMEAZĂ-TE 😉😉😉

Postat
1 oră în urmă, Magnificul0 a spus:

Marș in plm de mizerie umană ca esti penibil!!!!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...