Sari la conținut

O transexuala activa la Timisoara

Postări Recomandate

Postat
3 minutes ago, Zzz456zzz said:

Eu personal pot spune cu mana pe inima ca ma-ta e o zdreanta. A terminat scatofilul și a început fiul unei curve. Voi nu știți cum sa faceți sa îmi sugeti pula. Megadeth74, eu nu îți dau muie, nu mai cerși coaie. Și mai spala te ca puți coaie. Nu doar sâmbăta trebuie sa faci dus.

Avortonule,daca io nu io trageam la matatu azi tu nu erai pe lume si cind o vazut la eco ce boritura o sa iasa pe lume mi-o promis ca te avorteaza si te arunca in wc-u si trage apa dupa tine,da se pare ca o uitat sa faca asta si ii mare pacat ca acuma un sloboz ca tine polueaza si face degeaba umbra pamintrului.

Vezi sa nu uiti cind mai scrii la adresa mea sa incepi cu sarumina tata.

• Minus 1
Postat
57 minutes ago, Magnificul0 said:

Pai tu ieși afară și ai prieteni care ți-o dau la caca. De ce îți place sa fii futut in gura/cur? 

Nu,eu si prietenii mei le-o dam la caca si la muie la sclaveti si papagali ca tine.

• Minus 1
Postat
Acum 18 minute, Megadeth74 a spus:

Avortonule,daca io nu io trageam la matatu azi tu nu erai pe lume si cind o vazut la eco ce boritura o sa iasa pe lume mi-o promis ca te avorteaza si te arunca in wc-u si trage apa dupa tine,da se pare ca o uitat sa faca asta si ii mare pacat ca acuma un sloboz ca tine polueaza si face degeaba umbra pamintrului.

Vezi sa nu uiti cind mai scrii la adresa mea sa incepi cu sarumina tata.

Cum sa încep mai frumos decat: vierme nespălat. Copiezi si tu ce s a mai spus. Ba dar cum se face ca poponarii si homalaii ataca pe rand. Adevărul doare schizofrenic abuzat? A fost aiurea în copilărie sa te futa vecinul în gura pe tine și pe ma-ta cu rândul? Cum pizda masii de treaba toți bulangii se simt ofticați? Ar trebui sa iei exemplu de la Transexuali: dacă nu ii deranjez, nu ma deranjează (co-existam desi nu ne inghitim). Poi tu și scatofilul sunteți din alt film..a mai apărut ocazional si alt muist. Înțelegeți. Eu și magnificul si alți hetero nu vrem sa va futem în gura. V-am futut mamele cum am vrut. Voi sunteți erori ale naturii. Nu va fute nici pământul și nici moartea. 

• Oras:Cocorăști
Postat
Acum 33 minute, Zzz456zzz a spus:

Cum sa încep mai frumos decat: vierme nespălat. Copiezi si tu ce s a mai spus. Ba dar cum se face ca poponarii si homalaii ataca pe rand. Adevărul doare schizofrenic abuzat? A fost aiurea în copilărie sa te futa vecinul în gura pe tine și pe ma-ta cu rândul? Cum pizda masii de treaba toți bulangii se simt ofticați? Ar trebui sa iei exemplu de la Transexuali: dacă nu ii deranjez, nu ma deranjează (co-existam desi nu ne inghitim). Poi tu și scatofilul sunteți din alt film..a mai apărut ocazional si alt muist. Înțelegeți. Eu și magnificul si alți hetero nu vrem sa va futem în gura. V-am futut mamele cum am vrut. Voi sunteți erori ale naturii. Nu va fute nici pământul și nici moartea. 

Văd că tu insiști să ne amintim de tine și să remarcăm iar cât ești de imbecil. 

Postat
2 hours ago, Zzz456zzz said:

Tu nici n-ai pula mai pizda cu fata de barbat.Ca tu plingi aici dupa ceva ce iti doresti noi am observat deja asta.

Tu habar nu ai ce ii fututu ca nu ai futut si nici no sa futi nimic in viata ta,asta am inteles ca este un lucru pe care tu ti-l doresti dar nu il poti pune in practica,ca nu ai cu ce.

Singurul lucru pe care il ai e gura care la fiecare postare a ta plinge dupa pula noastra cu care ai vise erotice in fiecare zi cum ne-o zmotocesti cu buzitele alea de pizda cu fata umana.

am auzit ca la cit de prost si urit esti nu mai ai nici oglinzi in casa si inca sari pe loc ca pamintul inca nu so racit sub tine atita esti de arhaic.

Esti heterosexual pe dracu ca si acuma iti curge iaurtu din cur de la cit ai luato la ochiu maro si acuma nu sti cum sa te scoti.

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, Megadeth74 a spus:

Tu nici n-ai pula mai pizda cu fata de barbat.Ca tu plingi aici dupa ceva ce iti doresti noi am observat deja asta.

Tu habar nu ai ce ii fututu ca nu ai futut si nici no sa futi nimic in viata ta,asta am inteles ca este un lucru pe care tu ti-l doresti dar nu il poti pune in practica,ca nu ai cu ce.

Singurul lucru pe care il ai e gura care la fiecare postare a ta plinge dupa pula noastra cu care ai vise erotice in fiecare zi cum ne-o zmotocesti cu buzitele alea de pizda cu fata umana.

am auzit ca la cit de prost si urit esti nu mai ai nici oglinzi in casa si inca sari pe loc ca pamintul inca nu so racit sub tine atita esti de arhaic.

Esti heterosexual pe dracu ca si acuma iti curge iaurtu din cur de la cit ai luato la ochiu maro si acuma nu sti cum sa te scoti.

Ba, înțelege. Muie nu îți dau. Esti prost? Ce ai coaie? NU ITI DAU MUIE! Îmi scrie și asta și pagubitul în privat sa le dau muie și sa scriem cat mai mult, poate se baga iar o transexuala în seama se le da o muie gratis. Bai poponarilor, plătiți dacă vreți sa sugeti pula. Eu nu dau muie dar "fetele" de aici va cam rup glandele

Postat
1 minute ago, Zzz456zzz said:

Ba, înțelege. Muie nu îți dau. Esti prost? Ce ai coaie? NU ITI DAU MUIE! Îmi scrie și asta și pagubitul în privat sa le dau muie și sa scriem cat mai mult, poate se baga iar o transexuala în seama se le da o muie gratis. Bai poponarilor, plătiți dacă vreți sa sugeti pula. Eu nu dau muie dar "fetele" de aici va cam rup glandele

Tu esti prostul pamintului,prostu nostru de care ne batem pula si prostu forumului care suge pula toata ziua si care am vazut si inteles ca ai vrea sa ai cit mai multa de supt si pt ca nu sti cum sa mai faci rost incerci sa ne spui subtil aici ca ne-ai face un susu musu la toti de aici de pe forum ca asa faceti voi toata familia ta de sclavi si lacheti.

Deja te si vad cum salivezi de placere ca mi-ai da o frunte sub buric.

• Minus 1
Postat
Acum 12 minute, Zzz456zzz a spus:

Ideea e că noi plătim, iar pe fete le contactăm direct și fără inhibiții că nu avem de ce să ne ferim, spre deosebire de tine. 

• Like 2
Postat
Acum 23 minute, Megadeth74 a spus:

Tu esti prostul pamintului,prostu nostru de care ne batem pula si prostu forumului care suge pula toata ziua si care am vazut si inteles ca ai vrea sa ai cit mai multa de supt si pt ca nu sti cum sa mai faci rost incerci sa ne spui subtil aici ca ne-ai face un susu musu la toti de aici de pe forum ca asa faceti voi toata familia ta de sclavi si lacheti.

Deja te si vad cum salivezi de placere ca mi-ai da o frunte sub buric.

Ala scatofil, tu ești doar sclav băutor de pisat 😂😂😂. Chiar asa pasiune ai făcut pentru mine și tu? Dacă nu îmi scrie ala, apari tu..ai dracu boșorogi pensionari. Pe pariu ca ati fost și bugetari. Lepre și mizerii ale societății. Voi sunteți aia de ați mâncat lebede în Viena și cerșit prin Suedia. Futa va dzo de boraturi. Și veniți în tara, Mari domni. Poponari îngâmfați. 

• Like 1
Postat
15 minutes ago, Zzz456zzz said:

Ala scatofil, tu ești doar sclav băutor de pisat 😂😂😂. Chiar asa pasiune ai făcut pentru mine și tu? Dacă nu îmi scrie ala, apari tu..ai dracu boșorogi pensionari. Pe pariu ca ati fost și bugetari. Lepre și mizerii ale societății. Voi sunteți aia de ați mâncat lebede în Viena și cerșit prin Suedia. Futa va dzo de boraturi. Și veniți în tara, Mari domni. Poponari îngâmfați. 

Noapte buna si sa dormi cu toate pulele noastre in gura in loc de suzeta.

Plingacios mic ce esti ca te stiu io ca ne-ai suge pina ai face cocoasa in spate de cocosatul de la Notre Dame ar fi minciuna pe linga tine.

Somn usor si sa mi-o pupi pe a mica cu foc si dor cum sti tu pina adormi.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Zzz456zzz a spus:

Din întâmplare, eu vizitam Viena, Londra, Praga, Geneva, Amsterdam, Leipzig, Atena ca turist mic când nu ajungeau romunculii pe acolo 😉. Unii prieteni au amintiri din vremurile acelea când stăteau în lagărele de refugiați și puneau cehii câinii pe ei, după ce degerau prin păduri să treacă granița 😪. Și aveam bani să cumpăr să hrănesc pasăretul acvatic. 

Dacă nu aș fi unul din cei mai vehemenți opozanți ai ideii de stat social, poate aș înțelege impulsul tău către insinuări stupide. 

Dobitocule. 

• Oras:Reșița
  • Oras:Reșița
Postat
La 29.06.2022 la 7:49, ts_karla a spus:

Iti multumesc frumos dragule 😘❤️😘

Este și o trans frumoasa 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...