Sari la conținut

O transexuala activa la Timisoara

Postări Recomandate

1 hour ago, Magnificul0 said:

Tu ai pula, nu pizda!

Și ești futut și in cur, deci mai bine te ai gândi la întrebările pe care le am pus (că tu ești afectat) și ai zice niste păreri

Sa inteleg ca tie ciuda ca nu esti tu futut in cur si iti doresti enorm  de mult acest lucru si nu sti cum sa o spui.Invidios mic ce esti ! :)))))

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 minute, Zzz456zzz a spus:

Ce îmi place mie alianța curvelor și poponarilor (transexualilor). Dar cel mai trist e ca majoritatea nu înțeleg ironia și bătaia de joc la adresa lor. 😂😂😂

Ți sa repetat mai sus te faci singur de râs 🤣🤣🤣🤣noi decât încercam sa te aducem și pe tine in TOP 🤣🤣🤣🤣deci pana la urma ce preț vrei sa îți pui 80 de lei 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
Reputație: 0
8 minutes ago, Zzz456zzz said:

Ce îmi place mie alianța curvelor și poponarilor (transexualilor). Dar cel mai trist e ca majoritatea nu înțeleg ironia și bătaia de joc la adresa lor. 😂😂😂

Acum te vezi si conducatorul mentalitatii societatii intregi. 

tu tare cumintel mai esti ca ai cont pe nimfomane. Nebunaticule.

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
3 minutes ago, Magnificul0 said:

Nu, că nu sunt poponar și bluangiu. Întrebam doar asa

Si atunci ce cauti la sectiunea asta ? Du-te si tu la straight sau hetero. 
te-ai ratacit, vezi doamne . Si nu stii cum sa mai iesi...

Link spre comentariu
Acum 3 minute, KimInLove a spus:

Acum te vezi si conducatorul mentalitatii societatii intregi. 

tu tare cumintel mai esti ca ai cont pe nimfomane. Nebunaticule.

Nu știu de ce am impresia ca tipul este ZOOFIL 🤣🤣🤣🤣ca jignește și femei și Trans și gay 🤣🤣🤣🤣DECI CA CONCLUZIE ESTE ZOOFIL NU 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Megadeth74 a spus:

Vedeate-as si pe tine si pe celalalt facuti hamburgheri de fetele de aici.

Sa va tina la mijloc ca pe carne pina va iese fum pe nas.

Ii pot ajuta și repet chem ajutoare ♥️🔞👅dar repet săi țină și pula și fundulețul 🤣🤣🤣🤣🤣și gurița 😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Acum 25 minute, Zzz456zzz a spus:

Dar tu ce morții tăi esti bai lake? 😂😂😂 

Daca erai cineva și tu in lumea asta, nu stăteai să-ți pierzi timpul pe aici 😂 dar cum esti o mizerie umană, nu ai altceva de făcut 🙄🤦🏽‍♀️

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Megadeth74 a spus:

Vedeate-as si pe tine si pe celalalt facuti hamburgheri de fetele de aici.

Nuuuu ne spurcam bunătate de pula și bunătate de laptic pe genul ăștia de lake 

Link spre comentariu
Vizitator KimInLove
22 minutes ago, BlondyTs said:

Nu știu de ce am impresia ca tipul este ZOOFIL 🤣🤣🤣🤣ca jignește și femei și Trans și gay 🤣🤣🤣🤣DECI CA CONCLUZIE ESTE ZOOFIL NU 😂😂😂😂

Daca-l arunc la pești , in Anglia 

Mai merge acasa doar repatriat :))))

Link spre comentariu
Acum 39 minute, KimInLove a spus:

Daca-l arunc la pești , in Anglia 

Mai merge acasa doar repatriat :))))

Te rog Lasă-l sa mai trăiască 🤣🤣🤣🤣mai vrea și el atenție 😂😂😂😂să-l promovam unpic 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
50 minutes ago, isabellets said:

Nuuuu ne spurcam bunătate de pula și bunătate de laptic pe genul ăștia de lake 

Bă lake, tu te dai de gol când tot zici de pula ta. Nu ești femeie, ești un băiețel (nici bărbat nu ești dacă te lași futut in cur de alți bărbați și vrei sa fii o femeie a bărbaților din lumea asta. Pe scurt, un homosexual/gay)

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Magnificul0 a spus:

Bă lake, tu te dai de gol când tot zici de pula ta. Nu ești femeie, ești un băiețel (nici bărbat nu ești dacă te lași futut in cur de alți bărbați și vrei sa fii o femeie a bărbaților din lumea asta. Pe scurt, un homosexual/gay)

Hai marș in morții tai de bulangiu frustrat neasumat, ca daca te-aș vedea in fata ochilor nici un scuipat nu ți-aș da! Observ ca sunt o fantezie de a ta pe care nu ți-o poți asuma, ca văd ca numele meu este mereu pe buzele tale…😡💋 marș 

• Haha 1
Link spre comentariu
Just now, isabellets said:

Hai marș in morții tai de bulangiu frustrat neasumat, ca daca te-aș vedea in fata ochilor nici un scuipat nu ți-aș da! Observ ca sunt o fantezie de a ta pe care nu ți-o poți asuma, ca văd ca numele meu este mereu pe buzele tale…😡💋 marș 

Vezi că te-am futut in cur și ți-am dat muie. Ai fost femeia mea 😂

Link spre comentariu

Concluzie finala: repet, faceți ce vreți. Ma doare în pula de activitatea voastră! Cum spuneam și înainte. Sunt curios cum explicați ca sunteți femei când ajunge războiul la noi (speram sa nu pentru ca is prea mult pizdificati pe aici). Erați rastigniti în comunism futa va dzo de arătări. Nu ma mai citați, nu vrea sa va mai spun de bine. Când apelez eu la voi sa ma discutam! Mars la ghenă spurcați împuțiți asumați (Cristi. Antonio, izi și lara) plus sa ii dau muie cu cacat lui pagubitul (deși cred ca ii place gustul de cacat stătut). Și pentru Kim! Curând ne vom întâlni. Îmi voi lua 2 ore sa iti dau muie continuu. Pace prieteni și futa va dzo. 

PS: cred ca in viata reala ne am amuza și poate ne am împrieteni 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Telefon: 0720609047
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Telefon: 0720609047
  • Oras:București
  • Disponibila
Acum 33 minute, Zzz456zzz a spus:

Concluzie finala: repet, faceți ce vreți. Ma doare în pula de activitatea voastră! Cum spuneam și înainte. Sunt curios cum explicați ca sunteți femei când ajunge războiul la noi (speram sa nu pentru ca is prea mult pizdificati pe aici). Erați rastigniti în comunism futa va dzo de arătări. Nu ma mai citați, nu vrea sa va mai spun de bine. Când apelez eu la voi sa ma discutam! Mars la ghenă spurcați împuțiți asumați (Cristi. Antonio, izi și lara) plus sa ii dau muie cu cacat lui pagubitul (deși cred ca ii place gustul de cacat stătut). Și pentru Kim! Curând ne vom întâlni. Îmi voi lua 2 ore sa iti dau muie continuu. Pace prieteni și futa va dzo. 

Adminul e vedeta cum sa sterga el injuriile și toate mizeriile adresate de toți ratați la cele care ii baga bănuți în buzunar (el sta si rade )de asta prefer sa dau foc la una de 50 decât sa plătesc unui persoane ce rade de mine și de munca mea 

PS același sfat va sfătuiesc și pe voi sa faceți și după se va schimba atmosfera 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști
Acum 35 minute, Zzz456zzz a spus:

Dacă nu apărea un rebut ca tine, nu se motiva Isabellets să pună filmulețul acela superb 😍

Eu m-am amuzat și m-am împrietenit cu unele domnișoare deosebite, tu ești insuficient pregătit. 

Link spre comentariu
Acum 57 minute, BlondyTs a spus:

@pisicuts SE POATE TE ROG SA ÎNCHIZI ACEST TOPIC 😘😘MULȚUMESC 

Și noi unde mai împărtășim scenarii? 

Acum 2 ore, Megadeth74 a spus:

facuti hamburgheri de fetele de aici.

Deci ăsta e următorul party tematic, să mă pună la "frigare" 2 din domnișoarele de aici  și cu un măr în gură 😅. Sau cu gumă în gură, să o simtă mentolată la pulile alea superbe 😘

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Pagubitul a spus:

Și noi unde mai împărtășim scenarii? 

Deci ăsta e următorul party tematic, să mă pună la "frigare" 2 din domnișoarele de aici  și cu un măr în gură 😅. Sau cu gumă în gură, să o simtă mentolată la pulile alea superbe 😘

Coaieeee....😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂...deja ai 2 labe date la activ în ultimele 50 de minute 

Link spre comentariu

Vizitator Un_Nimeni

Mda...

M-am convins ce inseamna transexual. Sa-mi bag pwla in toti influencerii gen Gigi Gorgeous, Julie van Wu, Laverne Cox si alti descreierati, ca numai datorita activismului lor de kko "transgender women are women !" 💩💩💩💩💩 s-a ajuns sa li se dea importanta incat acum considera ca toata planeta este a lor !

Mi-e scarba si rusine mie de faptul ca i-am sustinut. Asa se intampla cand esti prost, recunosc ! 

Sa se duca la drqu'n praznic cu tot LGBT-ul lor si sa ne lase-n pace ! 🤮

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...