Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Noiembrie 11, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Postat Noiembrie 11, 2023 Din cauza userului s3f eu nu o să mai activez niciodată în Constanța, se răzbună pe mine că i-am deschis topic în toamnă pentru că îmi oferea droguri. A venit la mine și s-a rugat, încercând să-mi ofere bani să editez comentariile. Am fost fată bună și am editat iar acum că am plecat în alt oraș se răzbună. ======================== ÎNCHIS DEFINITV 1 1
Darkkkk Reputație: 191 Postat Noiembrie 11, 2023 Oras:World Oras:World Postat Noiembrie 11, 2023 8 hours ago, Aspasia817 said: Din cauza userului s3f eu nu o să mai activez niciodată în Constanța, se răzbună pe mine că i-am deschis topic în toamnă pentru că îmi oferea droguri. A venit la mine și s-a rugat, încercând să-mi ofere bani să editez comentariile. Am fost fată bună și am editat iar acum că am plecat în alt oraș se răzbună. ======================== ÎNCHIS DEFINITV Mare pierde nu este si nu or sa planga m ulti dupa tine. Or sa vina altele si tot asa.Nmeni nu este neinlocuit 1
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 12, 2023 Eu am avut 2 conturi inchise ptr ca am spus adevarul deapre ea,ptr mine esti la categoria d3 evitat,chiar ma bucur ca nu mai apari in peisajul Constănțean.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum