g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 23, 2022 1 hour ago, danycernat said: Bravoosi, nea Mircea! Ai ajuns la casierie? Nicivorba, a ajuns la un prieten căruia ia promis un var care e coleg de școală cu vecinul unui partener de afaceri care ar putea sa o cunoască. 😂 1 Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Iunie 23, 2022 Partajează Postat Iunie 23, 2022 2 hours ago, mircea38 said: Not yet, dar cica-mi trebuie card platinium pentru toata experienta😀 "Dai un bann, da' stii ca nu-l mai ai!"💰💲💰💸🗝 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 24, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 24, 2022 10 hours ago, mircea38 said: Not yet, dar cica-mi trebuie card platinium pentru toata experienta😀 Merge și cu platinium de la Cora sau Catena. 😂😂 Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 On 6/24/2022 at 1:01 AM, danycernat said: "Dai un bann, da' stii ca nu-l mai ai!"💰💲💰💸🗝 Cred ca sub 1000de cocarri💸 nu ia pentru doua-trei ore de gâfâială!😎 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum