Sari la conținut

Alexandra 0774987297

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alexandra 0774987297
Postat
1 oră în urmă, simgav a spus:

Salut fellow nimfomani.

I-aș face o vizita domnișoarei dar m-am cam saturat de tzepe.

A fost cineva cumva pe la ea?

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/alexandra-la-veneno-shemale/5588i6g019567eif21fhd12f29e13i09.html

Thanks 

Mbăă...la cum a scris nu pare tzeapa..incearca sa ceri confirmare video de cateva secunde.

Bafta 

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 12 ore, simgav a spus:

Salut fellow nimfomani.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/alexandra-la-veneno-shemale/5588i6g019567eif21fhd12f29e13i09.html

Thanks 

O cunosc eu, are o arsura pe piept de care e putin complexata si ii place pasiva. Nu e genul meu.

• Oras:București
Postat
Acum 17 ore, simgav a spus:

Salut fellow nimfomani.

Thanks 

Este reala iubire eu o cunosc personal e hormonata restul te las pe tine sa afli mai multe 

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am fost eu acum un an de zile. Era prin Calea Mosilor daca tin minte. Nu s-a pregatit, deci igiena 0, cand am descoperit a inceput sa tremure. Cel mai ingrijorator este ca dupa ce ii dai la o parte maieul vei descoperi ceva ca o arsura chimica pe piept sau o necroza vindecata partial. Cine stie ce o fi. Nu este trans, ci un TV destul de feminin. Nu recomand sa va stricati sanatatea pe asa ceva. Impartea apartamentul aparent (din pozele de pe mobila) cu alt tv supraponderal cu peruca neagra, cel mai porbabil era in dormitor de unde veneau zgomote. Actiunea a avut loc pe canapeaua din living.

Postat

Am fost recent la ea, o fata profesionista, stie sa poarte o conversatie placuta, am decis sa ofer o parere, deoarece nu este prima data cand am fost la ea, consider ca mi-am format o parere, am devenit si voi ramane client regulat. Servicii de calitate, m-a facut sa ma simt cum nu am mai avut parte de multa vreme, e o persoana speciala, sa va purtati frumos cu ea si sa ii oferiti respect, merita! Recomand! 😘 Alexandra

Postat

Am intalnito pe Alexandra a veni la locatie lo mine superba feminina , este excat cum se prezinta superba si senzuala exact ca in poze si dornica de distractie :) 

Postat
Acum 1 oră, cork0981 a spus:

Am intalnito pe Alexandra a veni la locatie lo mine superba feminina , este excat cum se prezinta superba si senzuala exact ca in poze si dornica de distractie :) 

Un număr de telefon al ei?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fata este foarte frumoasa, vorbeste cu tine , este draguta rau , nu te grabeste. Nu este activa din pacate.. doar la oral. Nu inteleg de ce.  Are o pula frumoasa, maricica , dreapta. Legat de igiena , este curata. Ghinion de colegul care a gasit o altfel. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai știe cineva ceva de ea?

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
Acum 10 ore, sabinmeeee a spus:

Mai știe cineva ceva de ea?

In ce sens ? Link-ul de mai sus e activ.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, catalin2015 a spus:

In ce sens ? Link-ul de mai sus e activ.

Dacă a mai vizitat-o cineva in ultima perioadă. De anul trecut nicio recenzie...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare