simgav Reputație: 4 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 Salut fellow nimfomani. I-aș face o vizita domnișoarei dar m-am cam saturat de tzepe. A fost cineva cumva pe la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/alexandra-la-veneno-shemale/5588i6g019567eif21fhd12f29e13i09.html Thanks
tttpttt Reputație: 700 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 1 oră în urmă, simgav a spus: Salut fellow nimfomani. I-aș face o vizita domnișoarei dar m-am cam saturat de tzepe. A fost cineva cumva pe la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/alexandra-la-veneno-shemale/5588i6g019567eif21fhd12f29e13i09.html Thanks Mbăă...la cum a scris nu pare tzeapa..incearca sa ceri confirmare video de cateva secunde. Bafta
zabielo Reputație: 239 Postat Iunie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2022 Acum 12 ore, simgav a spus: Salut fellow nimfomani. I-aș face o vizita domnișoarei dar m-am cam saturat de tzepe. A fost cineva cumva pe la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/alexandra-la-veneno-shemale/5588i6g019567eif21fhd12f29e13i09.html Thanks O cunosc eu, are o arsura pe piept de care e putin complexata si ii place pasiva. Nu e genul meu.
SIMINA12 Reputație: 14 Postat Iunie 20, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2022 Acum 17 ore, simgav a spus: Salut fellow nimfomani. I-aș face o vizita domnișoarei dar m-am cam saturat de tzepe. A fost cineva cumva pe la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/alexandra-la-veneno-shemale/5588i6g019567eif21fhd12f29e13i09.html Thanks Este reala iubire eu o cunosc personal e hormonata restul te las pe tine sa afli mai multe
craftsmann Reputație: 5 Postat Iulie 9, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 9, 2023 Am fost eu acum un an de zile. Era prin Calea Mosilor daca tin minte. Nu s-a pregatit, deci igiena 0, cand am descoperit a inceput sa tremure. Cel mai ingrijorator este ca dupa ce ii dai la o parte maieul vei descoperi ceva ca o arsura chimica pe piept sau o necroza vindecata partial. Cine stie ce o fi. Nu este trans, ci un TV destul de feminin. Nu recomand sa va stricati sanatatea pe asa ceva. Impartea apartamentul aparent (din pozele de pe mobila) cu alt tv supraponderal cu peruca neagra, cel mai porbabil era in dormitor de unde veneau zgomote. Actiunea a avut loc pe canapeaua din living.
khaledor Reputație: 1 Postat August 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2023 Am fost recent la ea, o fata profesionista, stie sa poarte o conversatie placuta, am decis sa ofer o parere, deoarece nu este prima data cand am fost la ea, consider ca mi-am format o parere, am devenit si voi ramane client regulat. Servicii de calitate, m-a facut sa ma simt cum nu am mai avut parte de multa vreme, e o persoana speciala, sa va purtati frumos cu ea si sa ii oferiti respect, merita! Recomand! 😘 Alexandra
cork0981 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2024 Postat Septembrie 12, 2024 Am intalnito pe Alexandra a veni la locatie lo mine superba feminina , este excat cum se prezinta superba si senzuala exact ca in poze si dornica de distractie
claudion Reputație: 87 Postat Septembrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2024 Acum 1 oră, cork0981 a spus: Am intalnito pe Alexandra a veni la locatie lo mine superba feminina , este excat cum se prezinta superba si senzuala exact ca in poze si dornica de distractie Un număr de telefon al ei?
manivela Reputație: 14 Postat Octombrie 22, 2025 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 22, 2025 are anunt pe Brasov, poate a vizitat-o cineva recent https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/shemale-veneno-el-secreto-de-la-veneno-ofer-si-show-web-content-cu-mine/f44928334h967h2ie31h396fg6gi9e83.html
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2025 Postat Decembrie 26, 2025 Fata este foarte frumoasa, vorbeste cu tine , este draguta rau , nu te grabeste. Nu este activa din pacate.. doar la oral. Nu inteleg de ce. Are o pula frumoasa, maricica , dreapta. Legat de igiena , este curata. Ghinion de colegul care a gasit o altfel.
sabinmeeee Reputație: 472 Postat August 5 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat August 5 Mai știe cineva ceva de ea?
catalin2015 Reputație: 1751 Postat August 5 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 5 Acum 10 ore, sabinmeeee a spus: Mai știe cineva ceva de ea? In ce sens ? Link-ul de mai sus e activ.
sabinmeeee Reputație: 472 Postat August 5 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat August 5 Acum 2 ore, catalin2015 a spus: In ce sens ? Link-ul de mai sus e activ. Dacă a mai vizitat-o cineva in ultima perioadă. De anul trecut nicio recenzie...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum