de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2014 La Amsterdam si nu numai, alaturi de o suportera sexy! - M-as combina cu o suportera a echipei Ajax... as merge cu ea la derby-urile cu PSV Eindhoven si cu Feyenoord Rotterdam.... - As face sex cu ea (de la A la Z) intr-o camera de hotel din Alkmaar, - I-as transmite "...tigara aia, AD-O (den Haag), mai repede, caci nu mai are farmec sa beau doar berea Amstel) - I-as RODA (Kerkrade) bucile alea rotunde pana mi-ar zice: Nu E Corect sa pierdem meciul cu cei de la Nijmegen. - NA, Ca ti-am dres-o, la Breda! Credeai ca te mint ? - Ai prins ceva Vitesse la Arhnem ? Mai degraba as scrie un Ca(la)mbuur Leeuwarden!! Si daca ma superi, go ahead eagle(s) ce esti, catre Amsterdam!! Buna asta!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2014 Am petrecut extraordinar de frumos, o calatorie super ce s-a incheiat intr-un mod spectaculos, pe aeroportul din Bruxelles. Am petrecut o ora desfacand TOATE bagajele. Mai desfaceam, iar baga rucsacul pe banda. Iar mai desfaceam, iar pe banda. Pana cand s-a ajuns la ....vibratoare. Deci, in viata mea, nu am trait rusine mai mare .Se facuse o coada imensa in spatele nostru si toata lumea se uita la vibratoarele mele... .pfffff, minunata senzatie ..... de rusine. Oricum, ma felicitam in gand ca am ales totusi niste marimi rezonabile 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 17, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 17, 2014 Am petrecut extraordinar de frumos, o calatorie super ce s-a incheiat intr-un mod spectaculos, pe aeroportul din Bruxelles. Am petrecut o ora desfacand TOATE bagajele. Mai desfaceam, iar baga rucsacul pe banda. Iar mai desfaceam, iar pe banda. Pana cand s-a ajuns la ....vibratoare. Deci, in viata mea, nu am trait rusine mai mare .Se facuse o coada imensa in spatele nostru si toata lumea se uita la vibratoarele mele... .pfffff, minunata senzatie ..... de rusine. Oricum, ma felicitam in gand ca am ales totusi niste marimi rezonabile ioi Sorino draga macar a vazut lumea ca ce marimi de vibratoare folosesti draga mea,vezi tu ca e cam curioasa lumea.dar ala sau aia care viza dezpachetatu si inpachetatu ce a zis? era un el sau o ea??
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2014 Erau 3 "ele" si, in jurul meu, o droaie de turisti....romani. O parte din ei, i-am revazut...in avion )
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2014 Nu te-a abordat nici unul?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2014 Nu eram singura, eram insotita de niste prieteni, deci nu, nu m-a abordat nimeni. In schimb, priviri asupra mea am simtit tot drumul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum