Sari la conținut

cum v-ati petrece o zi ... la amsterdam?... valentine?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

La Amsterdam si nu numai, alaturi de o suportera sexy!

- M-as combina cu o suportera a echipei Ajax... as merge cu ea la derby-urile cu PSV Eindhoven si cu Feyenoord Rotterdam....

- As face sex cu ea (de la A la Z) intr-o camera de hotel din Alkmaar,

- I-as transmite "...tigara aia, AD-O (den Haag), mai repede, caci nu mai are farmec sa beau doar berea Amstel)

- I-as RODA (Kerkrade) bucile alea rotunde pana mi-ar zice: Nu E Corect sa pierdem meciul cu cei de la Nijmegen.

- NA, Ca ti-am dres-o, la Breda! Credeai ca te mint ?

- Ai prins ceva Vitesse la Arhnem ? Mai degraba as scrie un Ca(la)mbuur Leeuwarden!! Si daca ma superi, go ahead eagle(s) ce esti, catre Amsterdam!!

Buna asta! :)

Postat

Am petrecut extraordinar de frumos, o calatorie super ce s-a incheiat intr-un mod spectaculos, pe aeroportul din Bruxelles. :laugh2  Am petrecut o ora desfacand TOATE bagajele. :no2  Mai desfaceam, iar baga rucsacul pe banda. :bow Iar mai desfaceam, iar pe banda. Pana cand s-a ajuns la ....vibratoare. :laugh2 Deci, in viata mea, nu am trait rusine mai mare :blushing2 .Se facuse o coada imensa in spatele nostru si toata lumea se uita la vibratoarele mele... :laugh2 .pfffff, minunata senzatie ..... de rusine. :girly  Oricum, ma felicitam in gand ca am ales totusi niste marimi rezonabile  :laugh2

• Like 3
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Am petrecut extraordinar de frumos, o calatorie super ce s-a incheiat intr-un mod spectaculos, pe aeroportul din Bruxelles. :laugh2 Am petrecut o ora desfacand TOATE bagajele. :no2 Mai desfaceam, iar baga rucsacul pe banda. :bow Iar mai desfaceam, iar pe banda. Pana cand s-a ajuns la ....vibratoare. :laugh2 Deci, in viata mea, nu am trait rusine mai mare :blushing2 .Se facuse o coada imensa in spatele nostru si toata lumea se uita la vibratoarele mele... :laugh2 .pfffff, minunata senzatie ..... de rusine. :girly Oricum, ma felicitam in gand ca am ales totusi niste marimi rezonabile :laugh2

ioi Sorino draga macar a vazut lumea ca ce marimi de vibratoare folosesti draga mea,vezi tu ca e cam curioasa lumea.

dar ala sau aia care viza dezpachetatu si inpachetatu ce a zis? era un el sau o ea??

Postat

Erau 3 "ele" si, in jurul meu, o droaie de turisti....romani. O parte din ei, i-am revazut...in avion :))

Postat

Nu eram singura, eram insotita de niste prieteni, deci nu, nu m-a abordat nimeni. In schimb, priviri asupra mea am simtit tot drumul  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...