Sami99 Reputație: 555 Postat Iulie 2, 2022 Partajează Postat Iulie 2, 2022 Daca aia de sus e lista cu serviciile ...cam slabut...la banii aia m-as astepta la mai mult. Io inteleg ca de atatia bani atatea caramele, da-s cam putine caramele aici...hic parerea mea 1 Link spre comentariu
Realboss Reputație: 692 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 17 minute, Raisaaaa a spus: Disponibila 10.00-00.00 Cum de ai pus nr de tel vizibil?😱 1 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 1 minut, Realboss a spus: Cum de ai pus nr de tel vizibil?😱 Din greasealaaa, astept sa stearga administratorul. 🤦🏼♀️ 2 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 16 minute, Raisaaaa a spus: Din greasealaaa, astept sa stearga administratorul. 🤦🏼♀️ Acum sa il sune 100 de persoane pe respectivul 😂😂😂 si sa ceara detalii despre fata ... Eu acum....ma pun pe sunat 😅😅 3 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 6 minute, povestitorul a spus: Acum sa il sune 100 de persoane pe respectivul 😂😂😂 si sa ceara detalii despre fata ... Eu acum....ma pun pe sunat 😅😅 Nu te rog mult, punete in locul lui , sa nu ii facem probleme. 😩 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 5 minute, Raisaaaa a spus: Nu te rog mult, punete in locul lui , sa nu ii facem probleme. 😩 Deja are ( probleme ) ...ce mai conteaza una ...in plus . 😂😂😂 Pe viitor ...putina atentie 😉😉😉 Dar de ce ai postat acea convorbire . ?? Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 4 minute, povestitorul a spus: Deja are ( probleme ) ...ce mai conteaza una ...in plus . 😂😂😂 Pe viitor ...putina atentie 😉😉😉 Dar de ce ai postat acea convorbire . ?? Mi s au atasat mai multe poze fara sa vreau. Am vrut sa pun doar ultima poza. Si nu pot sterge. I am scris administratorului sa stearga. Astept… Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 1 minut, Raisaaaa a spus: Mi s au atasat mai multe poze fara sa vreau. Am vrut sa pun doar ultima poza. Si nu pot sterge. I am scris administratorului sa stearga. Astept… Am inteles ...ms Na pana la urma ii o greseala ... se mai intampla . Ce ma intereseaza ...am vazut o discutie despre CIM ...este un serviciu pe care il oferi ?? Link spre comentariu
Realboss Reputație: 692 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Acum sa il sune 100 de persoane pe respectivul 😂😂😂 si sa ceara detalii despre fata ... Eu acum....ma pun pe sunat 😅😅 Sa lasi o recenzie cu ce ti-a spus :)) Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Pana la urma, care sunt tarifele? Ea spune 250/450, clientul spune ca, a dat 350/1 ora. Unde-i adevarul? Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 3 minute, zoro905 a spus: Pana la urma, care sunt tarifele? Ea spune 250/450, clientul spune ca, a dat 350/1 ora. Unde-i adevarul? Clientul vorbea de colega mea. Era si alt oras si acum ceva vreme. Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Aha, ok. Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 29 minute, Realboss a spus: Sa lasi o recenzie cu ce ti-a spus :)) Ce sa mai zic ....omul a picat nevinovat in ...rahat 😂😂 Cat despre duduie ...refuza dialogul si ...eu refuz sa o mai deranjez 😉😉 Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Ce sa mai zic ....omul a picat nevinovat in ...rahat 😂😂 Cat despre duduie ...refuza dialogul si ...eu refuz sa o mai deranjez 😉😉 Nu refuz dialogul, doar ca nu pot raspunde imediat, am fost ocupata. CIM este un serviciu care il ofer, si este 100 extra, la fel ca si masajul prostatic cu jucarii 😘 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 24 minute, Raisaaaa a spus: Nu refuz dialogul, doar ca nu pot raspunde imediat, am fost ocupata. CIM este un serviciu care il ofer, si este 100 extra, la fel ca si masajul prostatic cu jucarii 😘 Aaa...bun ....si inghiti ?? Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 11 minute, povestitorul a spus: Aaa...bun ....si inghiti ?? Nup Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 6 minute, Raisaaaa a spus: Nup Pacat ... 😂😂 Link spre comentariu
pittysmen Reputație: 856 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 6, 2022 Salutare.Am facut putin reserch,din discutile de pe aici,si am spus sa las un link unde puteti studia putin din recenzile de pe Buc.,mai are pe Cluj,Pitesti,etc..va descurcati voi😅.Am tot sperat ca macar CIM sa il aiba in pretul de 450h,dar mi-au fost spulberate toate visele....as fi incercat poate o vizita🙂.Asa cu 550/h cu CIM inclus....e aproape pret de thresome😏,inteleg termenul de calitate,nu cantitate...dar nu vad sa o recomande recenzile ca si cum ar face spectacol pe banii acestia.Sunt sigur ca exista colegi care se duc cu ochii inchisi la acesti bani,in cautare de ceva nou. Mult noroc Anna,CandyAnna sau Raisa... 1 Link spre comentariu
add Reputație: 449 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 7, 2022 @Raisaaaa i.postimg.cc/q72x9wB5/01.jpg Asa arati tu?!! Te iau de nevasta, instant!!! 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 7, 2022 Acum 2 ore, add a spus: @Raisaaaa i.postimg.cc/q72x9wB5/01.jpg Asa arati tu?!! Te iau de nevasta, instant!!! Ii luata ...😂😂😂 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Iulie 12, 2022 1 hour ago, Raisaaaa said: Disponibila 18.00-00.00 Rămâi toată săptămâna? Inclusiv în weekend? Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Iulie 12, 2022 Chiar acum, Cozonac7 a spus: Rămâi toată săptămâna? Inclusiv în weekend? Nu stiu inca 🤷🏼♀️ Link spre comentariu
Raisaaaa Reputație: 33 Postat August 21, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat August 21, 2022 Am revenit 😈😜 Link spre comentariu
Sami99 Reputație: 555 Postat August 21, 2022 Partajează Postat August 21, 2022 Bravo... Link spre comentariu
rrrrrata Reputație: 15 Postat August 21, 2022 Partajează Postat August 21, 2022 Spor la treabă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum