Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 15, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 15, 2022 Acum 22 minute, cerculetu a spus: Bun asa. Au venit și bănuții. Luați un makidon in lot va rog eu frumos. Sa crape oierul. Veți vedea în istorie ca atunci când a fost unul în lot în prima echipa chiar, a fost bine. Asta e pt Tache Macri machidon sadea și Duce Coe, fensu lu Dan Coe, cu mama româncă, sinucix de comuniști ca și când a plecat nu a vrut blat sa facă. Va pup. Luări de la gican. Are câțiva. Și pt Zicu. Mie personal îmi plăceau exteriorele sale. Și doar sunt regele. Zic. Și mie mi-a plăcut Zicu, da' jucătorul care mi-a plăcut cel mai mult a fost Dănuț Lupu. Toată lumea știe Lupu-i meserie ! Eu nu am prins echipa din '67, nu i-am văzut jucând, nu eram născut și nici măcar în proiect 🤷🏻. Ce am mai prins așa, fragmente pă la TV și pă YouTube.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Acum 41 minute, Beton_Armat a spus: Și mie mi-a plăcut Zicu, da' jucătorul care mi-a plăcut cel mai mult a fost Dănuț Lupu. Toată lumea știe Lupu-i meserie ! Eu nu am prins echipa din '67, nu i-am văzut jucând, nu eram născut și nici măcar în proiect 🤷🏻. Ce am mai prins așa, fragmente pă la TV și pă YouTube. Lupu e meserie clar, dar eu vreau un machidon
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 1 oră în urmă, cerculetu a spus: Bun asa. Au venit și bănuții. Luați un makidon in lot va rog eu frumos. Sa crape oierul. Veți vedea în istorie ca atunci când a fost unul în lot în prima echipa chiar, a fost bine. Asta e pt Tache Macri machidon sadea și Duce Coe, fensu lu Dan Coe, cu mama româncă, sinucix de comuniști ca și când a plecat nu a vrut blat sa facă. Va pup. Luări de la gican. Are câțiva. Și pt Zicu. Mie personal îmi plăceau exteriorele sale. Și doar sunt regele. Zic. Pt faima lui DAN COE... E asa fake sau pe bune? Întreb?, mergem în balconul lui când au venit securiștii? Eu pot, voi? Asta este pt căpitanul Rapidului oricine ar fi el... Va pup
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 Chiar acum, cerculetu a spus: Pt faima lui DAN COE... E asa fake sau pe bune? Întreb?, mergem în balconul lui când au venit securiștii? Eu pot, voi? Asta este pt căpitanul Rapidului oricine ar fi el... Va pup Avem o treaba cu tine... Ziseră... Împingeți, eu sunt San Coe... Nu zic... Și la u împins aviz celor care se întreba ce este Rapid...plus a fi căpitan la Rapid Pup again...
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2022 Postat Iulie 16, 2022 La 26.06.2022 la 23:43, cerculetu a spus: Dacă voi suporteri rapidisti credeți în fakeuiala asta cu mutu care va reesapa el nu știu ce jucători tineri ca să facă băieții ăștia bani, înseamnă că nu sunteți rapidisti. Eu prefer un meci pe bune în B dar în căcatul asta nu cred. Nu transferi tu un fundaș ca lumea când joci cu tancurile astea obosite (scuze Săpun dar pe tine te trec la mijloc sau la legende), înseamnă că îți meriți soarta. Un atacant nimic ceva de creație zero, un exterior decisiv ca la bauza (sic mutu dar te fut în gura ca ești faker și la Rapid vrem caractere iar tu o). Eu nu cred, ma rog pt voi sa va treziți înainte de etapa în care veți fii prea jos. Pup A înnebunit timpu... Asa e la Rapid... Cred ca prin 2016. Opresc la un lukoil pe deneu sa merg în Otopeni, hopa înaintea mea alimentasera Săpunaru și Ioniță. Ioniță era la astra, Săpunaru pe afara. Cum îl sorbea din ochi pustiu... Mama ce bine l a crescut Săpun, ma uitam și ma bucuram în sinea mea. mutulene, sa joci cu chefereu în piuneze și nu-l bagi pe Ioniță titular, îți meriți soarta. Asta e copil crescut pe maidanele giulestiului tati. Avea ceva de demonstrat azi. Tu vi cu Costache... Nu-l făcură om bursucu și Șumi, te ai trezit tu. Rest my case again and again. Sfaturi manageriale. Dani Coman, Maldarasanu...rapidisti... Cu mana de lucesti pe ei. Eventual un tandem Pancone Motroc de ce nu. Pt sine eventual. Daniel, pt tine o sa pregătesc ceva special. Pauza. Așteptăm provincia.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 17, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 17, 2022 Acum 12 ore, cerculetu a spus: A înnebunit timpu... Asa e la Rapid... Cred ca prin 2016. Opresc la un lukoil pe deneu sa merg în Otopeni, hopa înaintea mea alimentasera Săpunaru și Ioniță. Ioniță era la astra, Săpunaru pe afara. Cum îl sorbea din ochi pustiu... Mama ce bine l a crescut Săpun, ma uitam și ma bucuram în sinea mea. mutulene, sa joci cu chefereu în piuneze și nu-l bagi pe Ioniță titular, îți meriți soarta. Asta e copil crescut pe maidanele giulestiului tati. Avea ceva de demonstrat azi. Tu vi cu Costache... Nu-l făcură om bursucu și Șumi, te ai trezit tu. Rest my case again and again. Sfaturi manageriale. Dani Coman, Maldarasanu...rapidisti... Cu mana de lucesti pe ei. Eventual un tandem Pancone Motroc de ce nu. Pt sine eventual. Daniel, pt tine o sa pregătesc ceva special. Pauza. Așteptăm provincia. Ai pus punctul pe i cu Costache. A fost prafao. Ăsta e Rapidu dîn Giulești Iubește-l și ai să înnebunești ! 🙆🏻
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 La 17.07.2022 la 13:35, Beton_Armat a spus: Ai pus punctul pe i cu Costache. A fost prafao. Ăsta e Rapidu dîn Giulești Iubește-l și ai să înnebunești ! 🙆🏻 Nu trebuie sa înnebunim. Trebuie sa ne păstrăm sângele rece și sa evaluam situația unde altora le a luat dzeu mințile. Eu cel puțin asta încerc sa fac.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 La 28.06.2022 la 22:42, cerculetu a spus: Bai deci vreau sa stau adormit ca un shiva adormit și cacatii ăștia nu ma lasă în pace... Deci eu nu s ca pizdele cand vad un bărbat în ananghie ma scol și umblu cu gura sloboda :))) if u know what I need deci bai Narcis Drejan eu te consider aproapele meu după 7 ore de condus prin căcatul asta de buc unde îți rupi mașina ca să iasă banu la știți voi cine, la ora 18 era fun (ești lively asa ca și comentator dar Tea făcut pizda e clar). Încep cu recomandarea și apoi îți scriu și rețeta pt mintea ta :))) bai băiatule ca ziarist ai nr de telef la futbolisti ii numesc din respect pt fenomen, dar te asigur ca fiecare are un nr de bunaciune pt zile fripte... Apelează la ei și dute și tu sa dai o muie și sa futi de sa îți iasă sarea din ciorapi. Lasă bariere mentale acasă ca aceleași barierie te au adus în brate la proaste cu care puneai castraveți toamna și când venii toamna (Mititelu hai Craiova Roma în romanica cam pe la Tg Jiu avea castrele :)) Drejane te a lăsat la greu proasta... Du te fute și sa vezi ce bine e... Proasta te va suna când ala de te lasă nu va corespunde paternului nebuniei ei... Dar tu atunci tre sa dau cu exteriorul în nebunie și o pui sa suga plua și porma sa i dadusi cu borcanu de castraveți în cap. Dacă mai trăiește, după, e ea... Citește Bulgakov, într-o mantie alba..., ca să vezi ce a putut produce spiritul rus, fake asaa... Adagio for friend în dance. Gabitza când tu te chinuiai cu viatza, vita s a întâlnit cu un fost iubit. Ca ele cred în semne, vezi doamne s a îmbolnăvit fix când ne am mutat,daca nu e el Adagio for strings: vreau sa fiu deranjat pt cazuri din alea de ghilotina, acolo ma bag pt futai. Pt astea pufarina asa nu merita,dar, de omu asta vorbi la radio eu obosit în trafic... Drejane, Buhnici încerca și el sa trloeze pt trafic pe blogul lui, făcea niște bănuți. Și te rog nu mai confunda inteligenta emoțională cu empatia. E ca și cum ai compara sula cu pula. Cat despre principat de Andora singura entitate statala din lume care vorbește oficial catalana ( limba sora cu romana și rămână), aici e de cautat comitatul de foix în apanajulncaruia era. Între timp urgell a trecut la o episcopie și comitatul de foix la navara și apoi Franța. De asta miterand amis de lasasins a fost presidinte al andorei la un moment dat. Pup. Trebuie sa le scrii din suflet. Asta e singurul ce nu îți poate fi luat.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 Acum 51 minute, cerculetu a spus: Drejane, Buhnici încerca și el sa trloeze pt trafic pe blogul lui, făcea niște bănuți. Și te rog nu mai confunda inteligenta emoțională cu empatia. E ca și cum ai compara sula cu pula. Cat despre principat de Andora singura entitate statala din lume care vorbește oficial catalana ( limba sora cu romana și rămână), aici e de cautat comitatul de foix în apanajulncaruia era. Între timp urgell a trecut la o episcopie și comitatul de foix la navara și apoi Franța. De asta miterand amis de lasasins a fost presidinte al andorei la un moment dat. Pup. Trebuie sa le scrii din suflet. Asta e singurul ce nu îți poate fi luat. Am citit de curând un comentariu despre Rapid pe hotnews scris de un anume E Istodor numele mie cunoscut din Cațavencu. Înțeleg acum ca e rapidist. Omu pare deștept, dar eu voi vorbi simbolic. Pare deștept sper sa urmărească: N Ionescu mafiot Eliade Cioran N Ionescu Noica Păltiniș Pleșu sarmale și piftie Licean editura blat sefutzu tău fost grătarele la corabia pe teveul plătit și de tine. Revin. Tutea interviu m Munteanu rev 90 blat peneleu primărie plicushor ban nu merge teveu var și pierdu wcsb. Și tu plângi ca rata albu penalty. Și faci și o discuție filozofica aiurea, când discuția filozofica reala este următoarea: are sens sacrificiului unui erou într-o turma sau mai bine turma își merita soarta sub dictate? Pt Dan Coe again, albu a ratat ca e mutu praf... O sa revin cu mutu... Prea vrea toată media sa îl scoată. O sa ii sexplic. Cum e.
Beton_Armat Reputație: 280 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Băneasa Oras:Băneasa Postat Iulie 19, 2022 Acum 21 ore, cerculetu a spus: Nu trebuie sa înnebunim. Trebuie sa ne păstrăm sângele rece și sa evaluam situația unde altora le a luat dzeu mințile. Eu cel puțin asta încerc sa fac. Era o metaforă bre, un refren al galeriei. Istoria și tradiția noastră cam despre asta e... că dacă avem sânge rece, ne lăsăm dă Rapid 😅🙆🏻
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 La 19.07.2022 la 20:05, Beton_Armat a spus: Era o metaforă bre, un refren al galeriei. Istoria și tradiția noastră cam despre asta e... că dacă avem sânge rece, ne lăsăm dă Rapid 😅🙆🏻 Nu avem cum sa ne lăsăm de Rapid niciodată. Eventual îl uitam sa nu prea ii dam importanta ca ne păcălește iluzia și cotidianul, dar altfel cam asa trebuie sa hie: Hai Rapid y nada mas! Pt ca real în romanica futbolul e o fakuiala generala de la vladuca la opunca. Trebuie închis câțiva ani. Se uita toți la digigi la premier își revin și se reia de la zero. Includ aici și comentatorii care au întreținut fakeul pe bani unii grei. PS. Sfat antrenoricesc pt Gicutzlu. Sunt încă blând cu tine ca armonicele când crăpau ipincile cipaneilor din sunt încă vii în al nouălea cer... Hehe... Câți ai vândut și au performant fraticule? Bai întreb nu dau cu paru. Au venit toți înapoi sunteți cu capu. Antrenoreala în ziua de azi e psihologie tati. Degeaba le vorbiți voi de pe soclul carierei voastre și sperați sa va urmeze. Când voi nu mai sunteți lângă, se duse și transferu. Gicane vreau paiduska în giulesti. Sau ceamcu. Its up to you. Ia Yeovil Town și duo în championship. Poți? mutuleanu la fel îl crede pe Ioniță ca el. Bai tata Ioniță e emotiv omu tre sa îl iei cu binishoru cu istorie și emoție. Tu știi meniul la nuba bine bine. Când s a futut Costache știi? Îți dau și meniu pt futaciosi dar mai bine te schimba ăștia ca mam plicti sa scriu.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 La 20.07.2022 la 23:16, cerculetu a spus: Nu avem cum sa ne lăsăm de Rapid niciodată. Eventual îl uitam sa nu prea ii dam importanta ca ne păcălește iluzia și cotidianul, dar altfel cam asa trebuie sa hie: Hai Rapid y nada mas! Pt ca real în romanica futbolul e o fakuiala generala de la vladuca la opunca. Trebuie închis câțiva ani. Se uita toți la digigi la premier își revin și se reia de la zero. Includ aici și comentatorii care au întreținut fakeul pe bani unii grei. PS. Sfat antrenoricesc pt Gicutzlu. Sunt încă blând cu tine ca armonicele când crăpau ipincile cipaneilor din sunt încă vii în al nouălea cer... Hehe... Câți ai vândut și au performant fraticule? Bai întreb nu dau cu paru. Au venit toți înapoi sunteți cu capu. Antrenoreala în ziua de azi e psihologie tati. Degeaba le vorbiți voi de pe soclul carierei voastre și sperați sa va urmeze. Când voi nu mai sunteți lângă, se duse și transferu. Gicane vreau paiduska în giulesti. Sau ceamcu. Its up to you. Ia Yeovil Town și duo în championship. Poți? mutuleanu la fel îl crede pe Ioniță ca el. Bai tata Ioniță e emotiv omu tre sa îl iei cu binishoru cu istorie și emoție. Tu știi meniul la nuba bine bine. Când s a futut Costache știi? Îți dau și meniu pt futaciosi dar mai bine te schimba ăștia ca mam plicti sa scriu. papeau asta sa nu fie ca labeau sau marzuk. Naveti fler pe filiera franceza zic nici când luați nici când dați. Altfel Dzugandzic pare bunicel, dar ce înțeleg eu e ca mutuleanu nu știe cu mijlocu și va încerca soluția ultima lunga și pe a doua. E foame de banutzi la Rapid din ce vad și transferuri ioc. Grameni sta la faru, ok... Și eu îl cer acilisea
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 1 oră, cerculetu a spus: papeau asta sa nu fie ca labeau sau marzuk. Naveti fler pe filiera franceza zic nici când luați nici când dați. Altfel Dzugandzic pare bunicel, dar ce înțeleg eu e ca mutuleanu nu știe cu mijlocu și va încerca soluția ultima lunga și pe a doua. E foame de banutzi la Rapid din ce vad și transferuri ioc. Grameni sta la faru, ok... Și eu îl cer acilisea Mitza Iosif. Rapidist MARE. Un fel de RADA. Un fel de rapidist sunt și eu. Dar scriu acuma pt ei sa vadă ce însemna Rapid...N Dumitriu I Ionescu primu tbc dat ca pe latura la St rs și al doilea al achen. Oblemenco deja plecase, am căzut în B când nu vezi. Stați acolo unde sunteți rapid este God, este despre suflet, se manifesta oriunde unde faci ce trebuie. Noi suporterii echipei vrem sa se manifeste acuma la echipa ce joaca 0e stadion. Vedem cum iese. În centenar, toți suntem acolo prezenți mai puțin conducerea. Dar cond a fost prafao mereu, deci vedem cum iese. Centenaru este despre rapidisti gen Mița Iosif sau Rada. Eu nu câștigă trofee dar trăieșx. Pt Rapid. Va pup
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 Acum 6 ore, cerculetu a spus: Mitza Iosif. Rapidist MARE. Un fel de RADA. Un fel de rapidist sunt și eu. Dar scriu acuma pt ei sa vadă ce însemna Rapid...N Dumitriu I Ionescu primu tbc dat ca pe latura la St rs și al doilea al achen. Oblemenco deja plecase, am căzut în B când nu vezi. Stați acolo unde sunteți rapid este God, este despre suflet, se manifesta oriunde unde faci ce trebuie. Noi suporterii echipei vrem sa se manifeste acuma la echipa ce joaca 0e stadion. Vedem cum iese. În centenar, toți suntem acolo prezenți mai puțin conducerea. Dar cond a fost prafao mereu, deci vedem cum iese. Centenaru este despre rapidisti gen Mița Iosif sau Rada. Eu nu câștigă trofee dar trăieșx. Pt Rapid. Va pup Echipa de aur nu aia din 67 e aia din 89 in regie cu Rada și Damaschin. Se insereaza asa subtil ideea ca era bine pe vremea lu cescutza. Nu era, vedeti meciu ala. Și înțelegeți. Ideea în sine Filozofica și adevărată adică cam ce vreau eu sa va dau este ca unii încearcă sa va facă sa credeți ca era bine. Dar prostii ăștia de va conduc sunt butonati de masoni și interese oculte și personale încât veți crede ca Raul era bine. Și sunt și de aici și de afara. Ii vom dezvalui în anu asta abrasaxian cât mai stau aici. Veedem încet încet cum iese. Muie steaua fcsb armata dictatura tot ce înseamnă să iei sufletele oamenilor nu este pt mine. Vb
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 La 23.07.2022 la 0:33, cerculetu a spus: Echipa de aur nu aia din 67 e aia din 89 in regie cu Rada și Damaschin. Se insereaza asa subtil ideea ca era bine pe vremea lu cescutza. Nu era, vedeti meciu ala. Și înțelegeți. Ideea în sine Filozofica și adevărată adică cam ce vreau eu sa va dau este ca unii încearcă sa va facă sa credeți ca era bine. Dar prostii ăștia de va conduc sunt butonati de masoni și interese oculte și personale încât veți crede ca Raul era bine. Și sunt și de aici și de afara. Ii vom dezvalui în anu asta abrasaxian cât mai stau aici. Veedem încet încet cum iese. Muie steaua fcsb armata dictatura tot ce înseamnă să iei sufletele oamenilor nu este pt mine. Vb Cavaleroi galerie de mormanturi pe reînvierea îl căutați eu știu ca e parcela t52. Aștept. Liniștit.
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 La 14.07.2022 la 18:29, cerculetu a spus: Mue, e un chelios protein cu ilie macar ca i ar da bunaciunea sa fure și el ceva din alea bune cu șilicone :))) zic. Naume te urmăresc silaba cu silaba sa vedem. Seara asta im ingaghed dar zilele urm veedem Deci urmează un clasic al fotbalului istoric din romanica Uta Petrolul(nu ma zic ca petrolu blatui la ferefeu și a a luat continuitatea Juventus buc plus un titlu. Cum dracu nu știu ca aia erau în buc petr în ploi m a rog) deci urmează meciu asta și muuia de naum vb doar de fcsb de gege ce dileme are el pe cine pune antrenori va dați seama cati bani își ia latura. Ahtiatu de bani pupilu lu muie nea ovudu. Bai tepadusghule handbal și ciclism era o treaba. Dar pt ca îți necinstesti prin laturime originile de machidon și Te ai vândut ca o latura. Pai decât sa îl ștergi la cur pe gege fără hârtie din vad rămâneai dracu cu Bănciu sa ne zici ce manca aia prin Pirinei. Plătește bine weceu nu? Muie maxima naum. Așteptăm o detaliere a meciului de ieri apoi o super prezentare pt uta cu baronul cu bicicleta... Te am prins și te devialez de fiec dat...
Super_Man Reputație: 46 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 25, 2022 @Cerculețul ăsta de la Obregia ce se citează singur, în speranța că îl vede cineva ce spirituală e pătrățica insignifiantă unde produce el valuri, îmi aduce aminte de bancul cu ursul ce s-a băgat în pădure la coadă în fața celorlalți, la supermarket. Murmur în jur, se întoarce ursul : - A zis cineva, ceva? Ajunge şi iepuraşul la rând, îşi cumpără 2 sticle de poşirca preferată şi se duce acasă. Seara, muci de beat, se ridică de pe scaun, dă cu pumnul în masă şi exclamă: - Eu am zis!!
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 La 25.07.2022 la 21:37, Super_Man a spus: @Cerculețul ăsta de la Obregia ce se citează singur, în speranța că îl vede cineva ce spirituală e pătrățica insignifiantă unde produce el valuri, îmi aduce aminte de bancul cu ursul ce s-a băgat în pădure la coadă în fața celorlalți, la supermarket. Murmur în jur, se întoarce ursul : - A zis cineva, ceva? Ajunge şi iepuraşul la rând, îşi cumpără 2 sticle de poşirca preferată şi se duce acasă. Seara, muci de beat, se ridică de pe scaun, dă cu pumnul în masă şi exclamă: - Eu am zis!! Mwue stiuaua
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 La 08.07.2022 la 23:41, cerculetu a spus: cf Lavios(bună ce sa zic). Zâmbetul cela fu mai frumos decât exterioarele lu bauza. Plus bruneta aia sexoasa ce sta în dreapta ta. În speranța că int art ma va duce în cloud fix la poarta ta, ceea ce nu cred, poate vii tu la un heleșteu ce este fix vizavi de spelunca fratelaccilor. Și make sure ca și știu real pe media ca ești acolo. Singura, normal. Plus fără trageri în ziua respectiva chiar anterioara. Voi trece en Passant pe lângă șezlong și dacă nu respir un pic, ești tu. Dacă vine și bruneta de la meci, its a plus. Dacă ai iubit nu i bai. Facem exchange, găsesc eu ceva sa îl mulțumim 500 e mult plus pretina. Încerc cu.nr dar nu e sigur vdm
Vizitator cerculetu Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2022 Postat Iulie 27, 2022 Acum 22 ore, cerculetu a spus: 500 e mult plus pretina. Încerc cu.nr dar nu e sigur vdm Am găsit nr de bureau. Sper sa răspunzi. Îți iau flori de la dadoo și nu vreau nimica :))) Veedem
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Octombrie 10, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Octombrie 10, 2022 Adi Shhh. Nu poți bate pe giulesti la infinit fratiwere(îți scriu asa deși eu te vreau afara conștientizez ca ai clauza mare și ăștia nu te dau afara) am urmărit câteva meciuri. Nu ai om de ultima pasa tati, acolo i problema. Altfel în apărare prafao. Plus ca în fata echipelor care se apară ești vulnerabil. Papeau e o gluma, pierde mingi aiurea și e faza de gol pt adversari. În mod normal as fi mai dur cu tine. Nu ai jucător în lot sa schimbe ceva în mod imprevizibil decât Ioniță. Iar tu îl scoți în min 30. Pe bune? Altfel va traduc lusandu e pe statu la gege, iar cu faimoșii gaxari vezi doamne echipa de tradiție au pus boticu la o Vali joara. Ca tot era gege încolțit mediatic..acu e furie ros labastra.... mutulene Ioniță titular. Altfel sfat nu poți juca barca cu parnaile din câmp rom. Cate șuturi crezi ca mai prinde morais? Eu sper ca te deștepti. Altfel voi scrie la club. Sau ma voi prezenta personal. Altfel va suspectez de pariuri ceea ce e grav.
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Octombrie 14, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Octombrie 14, 2022 La 10.10.2022 la 12:03, cezarsalsa a spus: Adi Shhh. Nu poți bate pe giulesti la infinit fratiwere(îți scriu asa deși eu te vreau afara conștientizez ca ai clauza mare și ăștia nu te dau afara) am urmărit câteva meciuri. Nu ai om de ultima pasa tati, acolo i problema. Altfel în apărare prafao. Plus ca în fata echipelor care se apară ești vulnerabil. Papeau e o gluma, pierde mingi aiurea și e faza de gol pt adversari. În mod normal as fi mai dur cu tine. Nu ai jucător în lot sa schimbe ceva în mod imprevizibil decât Ioniță. Iar tu îl scoți în min 30. Pe bune? Altfel va traduc lusandu e pe statu la gege, iar cu faimoșii gaxari vezi doamne echipa de tradiție au pus boticu la o Vali joara. Ca tot era gege încolțit mediatic..acu e furie ros labastra.... mutulene Ioniță titular. Altfel sfat nu poți juca barca cu parnaile din câmp rom. Cate șuturi crezi ca mai prinde morais? Eu sper ca te deștepti. Altfel voi scrie la club. Sau ma voi prezenta personal. Altfel va suspectez de pariuri ceea ce e grav. Mulțumim, Marius Maldarsanu(antrenor!) . Ca ai ieșit la joc, sa bata și mutu pe cineva fiind în crizao.La noi e fără valize. Concluzii dintribuna fără sms. Lukasen pivot?! Ești nebun mutu? Lukasen e bun în banda sau al doilea vârf. Noroc ca exista dzeu și tea scos Ioniță cu pasa de gol. A doua în a doua etapa consecutiva. Calculează câte puncte tia adus Ioniță cu pase și goluri și vb. PS ce fete lungi văzui la tv zilele am crezut ca sa stricat aparatu. Zecesebe, maxima asta....ramai d%ica ramai...:)))
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Octombrie 15, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Octombrie 15, 2022 Acum 23 ore, cezarsalsa a spus: Mulțumim, Marius Maldarsanu(antrenor!) . Ca ai ieșit la joc, sa bata și mutu pe cineva fiind în crizao.La noi e fără valize. Concluzii dintribuna fără sms. Lukasen pivot?! Ești nebun mutu? Lukasen e bun în banda sau al doilea vârf. Noroc ca exista dzeu și tea scos Ioniță cu pasa de gol. A doua în a doua etapa consecutiva. Calculează câte puncte tia adus Ioniță cu pase și goluri și vb. PS ce fete lungi văzui la tv zilele am crezut ca sa stricat aparatu. Zecesebe, maxima asta....ramai d%ica ramai...:))) Te pup, Malda! Antrenor încă o data o zic. Plus campion cu Rapid ceea ce este rar pt un jucător în ro. Fă-ți treaba bine acolo. Naveti bani sau sponsori sunați dracu la dulapu mecanic de conduce aiurea țărișoara poate va trimite niște sponsori. Ca el răspunde bine la comenzi din vest. Pe astea locale le cam ignora. Aveți nume nemțesc ce dracu. Sa percuteze. PS. Antrenor cu apărarea de angajat Motroc urgent. Dar conducerea se visează barcă cu pseudomutu. Fotbalul din ziua de azi e mișcarea liniilor. Din păcate noi neam ales cu liniuțe... Pps. A Shhh, secretul lui guardiola nu e cum duci mingea în ultima treime ci ce faci când o pierzi, căci inevitabil se întâmplă... Plus ultima pasa. Hai seara frumoasa merg sa mulg oitzele :))))
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Octombrie 21, 2022 La 15.10.2022 la 22:43, cezarsalsa a spus: Te pup, Malda! Antrenor încă o data o zic. Plus campion cu Rapid ceea ce este rar pt un jucător în ro. Fă-ți treaba bine acolo. Naveti bani sau sponsori sunați dracu la dulapu mecanic de conduce aiurea țărișoara poate va trimite niște sponsori. Ca el răspunde bine la comenzi din vest. Pe astea locale le cam ignora. Aveți nume nemțesc ce dracu. Sa percuteze. PS. Antrenor cu apărarea de angajat Motroc urgent. Dar conducerea se visează barcă cu pseudomutu. Fotbalul din ziua de azi e mișcarea liniilor. Din păcate noi neam ales cu liniuțe... Pps. A Shhh, secretul lui guardiola nu e cum duci mingea în ultima treime ci ce faci când o pierzi, căci inevitabil se întâmplă... Plus ultima pasa. Hai seara frumoasa merg sa mulg oitzele :)))) mutu cât mai profiți de rapidism sa te dai antrenor ma nene... Cu cine? Cu gicutzulu... Care e șef doar la el în bătătură... Doar doar ar prelua și el o echipa din alt sanpionat... Ioniță pasa de gol... Iar... Ii scriu aici la cipanel... Bai lasă echipa la profesioniști și dute în viata tați... Ia yeowill tiam mai zis... Ăștia funcționa cu dictatura cât ii ți tu... După în vest e pe profy și talent... Ceea ce boi nu aveți... Lansez un slogan... mutu mutu mutu lasaneee lasaneee... Dar ca de obicei vb singur...
cezarsalsa Reputație: -1 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0753688167 Oras:București Telefon: 0753688167 Oras:București Postat Octombrie 21, 2022 Acum 4 minute, cezarsalsa a spus: mutu cât mai profiți de rapidism sa te dai antrenor ma nene... Cu cine? Cu gicutzulu... Care e șef doar la el în bătătură... Doar doar ar prelua și el o echipa din alt sanpionat... Ioniță pasa de gol... Iar... Ii scriu aici la cipanel... Bai lasă echipa la profesioniști și dute în viata tați... Ia yeowill tiam mai zis... Ăștia funcționa cu dictatura cât ii ți tu... După în vest e pe profy și talent... Ceea ce boi nu aveți... Lansez un slogan... mutu mutu mutu lasaneee lasaneee... Dar ca de obicei vb singur... Gicutzulu ai vz zgârcenia halep iana unde duse? Lasă bătătură... Da bani la comunitate... Suna pe gege ca va ia mama dracu pe toți fakeriii...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum