Sari la conținut

Beton_Armat

Membru Banat
  • Număr conținut

    530
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Beton_Armat

  1. Bre, nu mai înțeleg nimic, când ești putred dă bogat, bașca te mai plimbă și fi-ta pă toate meridianele, fuți tot ce mișcă pă nimfomane și pă publi, ești și un nenic cu înclinații caritabile gata să ajuți fete amărîte... dă ce te cramponezi atâta dă fata asta ? Chiar tu zici că ai viața pă care ți-o dorești, ce plăcere ai să te ții scai de o femeie și să o ameninți atât ? Nu pot eu să te iau dă mînuță și să te duc la doctor, da' oamenii dîn jurul tău ar trebui să observe că ceva nu e în regulă cu tine.
  2. Mda, posibil, da' cre'că și-ar fi luat doar o juma' de oră 🤷🏻 Cine știe ce o fi pățit, necunoscute sunt căile Domnului 😅
  3. Bre, eu nu cre'că șmecherii care controlează piața le lasă să strice prețurile. Cre'că tre' să te învârți în cercurile lor de refugiați ca să găsești ceva de futut contra ceva avantaje.
  4. 🤔 Eh, probabil că ți o fi scris el ce a pățit, da' pt context a fost mai funny să povestești doar atât. 😁😉
  5. Mi se rupe...inima 🤭 Ce făcuși bre ? Iar ai ieșit dîn groapa lu' Ouatu din sordida mahala a Cuțaridei ? Distracție, jocuri psihologice...bre, mata ești caz medical, mai bine o parte dîn banii ăia pt detectivi i-ai da la un psihiatru bun, să-ți dea ceva de cal mare, pt demență. Singura minte cu care te "joci" e a ta. Nu știu dacă ceva dîn ce tot îndrugi tu o fi adevărat. Da' dacă tot harnești p-aci că ai o fată și îți pasă de ea și chiar ți-e frică să nu ajungă ca nefericitele astea cu care te tot războiești tu, dă-i ei banii, să nu ajungă să cunoască un individ ca tine. Mi-ai atras atenția prima oară când aveai contul @ariovist, de pe care o hărțuiai o fată, Larisa și nu mai știu cum. Aveai postări de o virulență și ură fantastică, apoi te-ai apucat s-o hărțuiești pă Ruxy după nu știu câte conturi, probabil te distrai dialogând cu tine după diferite conturi 🤷🏻 și în cele din urmă după ce ai făcut pă codoșul pt kenvelo ai sfârșit prin a te certa și cu ea, da' nu prea ai fost deloc agresiv, că te-a luat tipa ca la bîza, dădea în tine dîn toate pozițiile și te făcusei mic ca un șoricel și pozai în victimă. Probabil că ea știa despre tine și te putea scoate la "lumină" ori șobolanilor ca tine le place întunericul anonimatului, te poți da și tu smardoi cu fetilii. Nea Viorele, ia uite ce nume predestinat ai pt a fi vedetă la acces direct 🤭, nu-mi răspunde acum, ține-te și mata până muine dimineață la "cafia". Cum zicea și marele El Ciobandante, nea Giginho : hai ceau, că m-am distrat destul cu tine ! 🙆🏻
  6. Nole e zeul ? 🙈 La fete poa' să fie și Garcia, deși deocamdată eu n-o "văd" în stare...da' mai știi ? După ce a luat Penetta US Openul când toate astrele erau aliniate pt "Seren"...nu m-ar mai mira nimic.
  7. Gata boss, m-ai convins să te reevaluez : nu ești șulfă bătrână, ești doar un borfaș bătrân ! 🤭 De haram ai făcut banii, de haram s-au dus ! 🤷🏻 Plm băi moșare, eu cre'că pă lângă că ești un maniac obsesiv ești și un mincinos patologic ! Da' nu cre'că pricepi ce-ți spun, degeaba ai citit o muie dă cărți, că nimic nu s-a prins dă tine. Ai grijă cu pîrnaia, să nu fie tot la curu' tău. P.S. dacă fata citește p-aici, ar trebui să-ți dea banii împrumutați înapoi, deși nu cred că va scăpa nici așa de tine.
  8. Bine ai revenit și la mulți ani și ție ! 🍻
  9. @salmanasar șulfă bătrână, ce mieros păreai la un moment dat, cu poezele din Omar Khayyam, ciripeai ca un mierloi tot felu' de sfaturi și informații, te băgai în orice vorbă și acu'...pac, iar te dai Jackie Chan 🤭 moșare, ia bre un snickers, că nu ești tu când ți-e foame 😉🙆🏻
  10. Moșule, ținând cont dă ce cheltuieli ești dispus să faci, nu prea pare că scopul tău e să-ți recuperezi banii, ci mai degrabă să te răzbuni. Ți-ai și găsit pă cine să te răzbuni, nu crezi că viața a pedepsit-o destul pă fata asta până acum ? Stai dracu' la un loc și vezi-ți liniștit de bătrânețe, de nepoți...poate acum înțelegi că nu e în rânduiala vieții ca bătrânii să fută fete tinere, e destul că ai ajuns faimos pă site-ul ăsta, nu încerca să apari și pă la TV, la știrile alea oribile cu crime și alte nenorociri.
  11. Cine ia Australian Open 2023 ? Yoshihito Nishioka & Elena Rîbakina ? sau Nole & Iga ? 🤔
  12. Ai dreptate cu răspândirea populației, da' ai înțeles ce am vrut să spun : războiul nuclear înseamnă că nu va exista niciun câștigător. Politicienii or fi ei cum sunt, dar niște state care sunt capabile să dezvolte o așa putere armată sigur au undeva și nește creiere analitice. Om fi noi băjeți dăștepți, da' nici ei nu sunt proști 😅. Sunt convins că undeva la nivelul experților lor militari se strâng și se analizează toate informațiile, ba chiar le prelucrează cu tehnologia și fac nenumărate simulări și jocuri dă război, ca nește șahiști care pot "vedea" multe mutări înainte. În '89, copil fiind, chiar credeam propaganda de atunci care spunea că Ceaușescu e un dobitoc, un cizmar cu 4 clase primare. Odată cu trecerea anilor, văzând și citind stenogramele dintre el și George Bush, implicarea lui în pacea arabo-israeliană, cum a gestionat politica externă și încercarea lui permanentă de a obține independența națională (care i-a fost și fatală)...l-am reevaluat. Mă întreb cât și ce știm cu adevărat despre Coreea de Nord și despre Kim Jong il. E clară tutela Chinei asupra lui, lor...da' totuși chiar să fie atât de nebun, nebuni ?
  13. Hai bre @Daumoda22 mai întârzii ? Că am nește birra de dat, pt un pariu 😅 🍺🍻
  14. Dungați sau d-ăștia de-și șterg singuri conturile...mai devreme sau mai târziu, toți revin. Revenim mai bine zis, că mi se aplică și mie și chiar și ție. 🤷🏻🙆🏻
  15. Ai făcut o observație de bun-simț, și ai dreptate, a scăzut puterea de cumpărare. Peste criza locală s-a suprapus criza mondială 🤷🏻 Online-ul nu conduce nimic, zvonul și specula merg mână în mână încă din antichitate 😉
  16. Nu prea înțeleg ce înseamnă mai tari pă nukes și rachete... dacă trag și unii și alții s-a terminat șmecheria, război a la Pirus e doar eufemism...lumea se duce dracului L-am auzit pă unul că spunea undeva că degeaba "câștigă" nato războiul, dacă pierde "pacea". Și cre'că avea dreptate, nu știu cum dracu' fac da' de obicei obțin la tratative infinit mai mult dăcît sunt în stare militar.
  17. Totuși te pripești când îi subestimezi pă ruși...niciodată în istoria lor nu au fost vreo mare putere economică și nici nu au fost puterea militară numărul 1, da' cu toate astea de 300 și ceva de ani își extind cu încăpățânare dă catîr teritoriul. Pt noi ei sunt cel mai mare pericol. Unde pun cizma nu mai pleacă, nu sunt doar niște cuceritori vremelnici, ca ceilalți.
  18. Nu am dă ce să interpretez ceva cu rea credință, nu am niciun amestec în povestea asta, spun doar că pt mine e o poveste confuză și e doar versiunea ta și că nu ar trebui considerată în mod automat ca fiind și adevărată.
  19. Bre, e clar că și ucrainenii lu' Zelenski ne fac nasoale, da' în Transnistria ăia care l-au ținut în cușcă pă Ilașcu au fost rușii. Îi sprijinim pă ucrainenii pt că ne gândim că vor fi un tampon între noi și ruși. Și că nici nu prea avem dă ales, marele licurici american e cam singurul aliat care are capacitatea și momentan interesul, de a ne susține cât de cât. Interesul militar, că în economia noastră ei nu bagă bani. Și nu, până în 2014, când rușii dîn Rusia 😉 le-au luat Crimeea, ucrainenii vorbeau rusa la ei în casă. Nu-i prigonea nici dracu' pă rușii din Ucraina.
  20. Păi spui că te tot amâna și apoi că nu mai voiai tu... dacă te amâna înseamnă că o căutai și apoi când a vrut ea brusc nu prea mai voiai tu, de asta zic că ești confuz, apoi spui că te acuză că i-ai dat nu știu ce candida, și aici cred eu că ești cam evaziv, spui că te amenință dar nu-ți cere nimic și într-un final pomenești de faptul că vrea să mergi cu ea la analize. Până acum avem doar versiunea ta, din care eu înțeleg că te amenință dar nu pretinde nimic altceva de la tine dăcît să mergi cu ea la un control medical. Asta mă face să cred că fata e speriată că a luat ceva destul de grav dă la tine. Bineînțeles că n-am de unde să știu eu care e adevărul da' când doar tu îți expui povestea aici și dpmdv sunt și unele lucruri confuze...nu văd de ce aș lua de bun tot ce scrii tu. 🤷🏻🙆🏻
  21. Nu știm care e treaba cu fata, că n-avem dăcît versiunea confuză a individului. După cum spune chiar el, a bătut-o ceva timp la cap pă fată până să-l lase s-o fută. După ce la tot dus cu vorba ( asta presupune că el tot insista, că nu cred eu că-l suna ea la câteva zile să-i spună că nu vrea) când în sfârșit a acceptat, ce să vezi, parcă nu mai voia el 🤭 Eu nu prea cred că el spune adevărul, mai degrabă o versiune mult favorabilă lui. Nici acum nu e clar dacă fata i-a cerut altceva în afară de a merge cu ea la analize. Dacă l-a amenințat cu diicot-ul n-aș prea crede că s-au luat de la o banală candida, mai degrabă cre'că e vorba de o boală mai nasoală și ea îl bănuie că el știa că o are și tot a futut-o. Probabil de aia îl cheamă să meargă amândoi la analize, să se liniștească. În ceea ce privește prostia diicotului...eu îi bănui dă ceva mult mai grav, dă ticăloșie. Miliția, parchetele și tribunalele sunt scutul interlopilor și mafiei cu gulere albe. Dîn păcate ăștia sunt ca niște infecții dîn alea spitalicești, #rezistente la orice tratament.
  22. Nu cred că se termină războiul încă, da' și eu cred că e cam gata în ceea ce privește actualele poziții dă pă front. Cam astea vor fi liniile dă demarcație pă baza cărora vor începe negocierile dă pace. Ucrainenii nu mai pot înainta, Putin pare că-și asigură raportul dă forțe suficient pt a-și securiza teritoriile ocupate prin mobilizările pă care le-a făcut. Și da, cu cât războiul bate pasul pă loc și durează, cu atât cre'că se apropie ziua în care ajutorul pt ucraineni va fi sistat și vor fi îndemnați la negocieri. Cred că chiar și ucrainenii vor fi epuizați și vor dori să se oprească. Da' dmpdv războiul nu se va sfârși odată cu terminarea conflictului armat. Dîn păcate pt ucraineni va începe un război mult mai greu, în care propaganda rusească îi va învrăjbi între ei și va încerca să obțină puterea politică prin cozile dă topor. @tomson mă surprinzi prin comparațiile tale pă baza cărora tragi concluzia că rușii ar fi niște apostoli ai păcii. Dacă chiar vrei să compari ceva relevant, compară harta Rusiei lu' Petru cel Mare cu harta actuală. Încă ceva, de la Decebal încoace cu foarte puține perioade noi nu am avut controlul politic exclusiv al teritoriilor pă care locuim. Chiar și în momentul de față ne-am cedat suzeranitatea către Bruxelles, nu suntem independenți politic. Cu toate astea am reușit să ne menținem ca națiune, cultură, limbă, religie...ca și comparație vezi ce au reușit să facă rușii în mai puțin de 300 de ani în teritoriile pă care ni le-au furat. O deznaționalizare cumplită. Nu-ți face iluzii în privința Bucovinei, nici ucrainenii și cu atât mai puțin rușii nu vor accepta să o luăm înapoi. Și nu e doar Bucovina...Maramureșul nu e nici el întreg la noi. Dîn păcate nemții și rușii domină politic și militar Europa. Și fix la ăștia le stăm în gât. 🙆🏻
  23. Stai liniștită că nu te urăsc 😜, da' să știi că vrem, nu vrem, gripa face parte din viață, nu e cazul să dramatizăm... să fim serioși că nu tre' să ne ascundem în casă de fiecare dată când tușim sau ne curg mucii. Sunt și cazuri mai grave și oameni care sunt afectați mai puternic...e în regulă, ăștia să stea acasă. Da' să nu înceapă iar isteria aia cretină cu spălatul pă mânuțe, stați în casă dacă vă pasă și măscuțele.
  24. Nu cred că e cazul să dramatizăm, e adevărat că sunt mulți oameni răciți dar nu e ceva nemaivăzut. Dîn păcate ne-au "dresat" și am devenit paranoici. Mi-e scârbă să aud iar lozincile alea cu hashtag despre responsabilitate și cohorta de idioți care susțin restricțiile.
  25. Bre @Daumoda22 când revii bre ? Văd că te mai conectezi pe userul ăsta banat...nu mai poți intra pe el... fă altul 🤷🏻
×
×
  • Creează nouă...