Pullon Reputație: 161 Postat Mai 18 Oras:x Oras:x Postat Mai 18 Acum 3 minute, Pullon a spus: Stimate coleg papura v-am apreciat mereu însă de data aceasta cred ca ați depășit limita aia subțire a bunului simt . Nu înțeleg de ce m-ați băgat pe mine in colimator și cu ce am deranjat eu ?.. Mă deplasez acum și am vizite la Craiova și Tg Jiu , incerc sa aduc info utile și nu înțeleg unde este problema .. ? De ce mă compari cu personaje îndoielnice ?? In fine , ne mai auzim pe aici de la egal la egal daca asa e corect 👍 pe undeva venind tocmai de la.tine mă ambiționezi și te asigur că vei mai auzi de pullon ...vreau sa îți ceri scuze public pentru impertinenta ara gratuita și fără rost 👍 altfel spor @papura voda papura 1
AndreiMotru Reputație: 310 Postat Mai 18 Oras:Motru Oras:Motru Postat Mai 18 Acum 4 minute, Pullon a spus: pe undeva venind tocmai de la.tine mă ambiționezi și te asigur că vei mai auzi de pullon ...vreau sa îți ceri scuze public pentru impertinenta ara gratuita și fără rost 👍 altfel spor @papura voda papura Cu ce sunt eu îndoielnic ba pullon, oaia clonata a forumului? 😂😂😂😂 1
Pullon Reputație: 161 Postat Mai 18 Oras:x Oras:x Postat Mai 18 Acum 2 minute, AndreiMotru a spus: Cu ce sunt eu îndoielnic ba pullon, oaia clonata a forumului? 😂😂😂😂 nu am treabă cu tine , stimabilul te-a făcut disperat și e treaba voastră interna , m-a deranjat că m-a citat și le mine acolo în condițiile în care si ultimul prost cu scuipat la gura poate vedea că nu mă interesează "gradele " ,. atât !!
AndreiMotru Reputație: 310 Postat Mai 18 Oras:Motru Oras:Motru Postat Mai 18 Acum 13 minute, Pullon a spus: nu am treabă cu tine , stimabilul te-a făcut disperat și e treaba voastră interna , m-a deranjat că m-a citat și le mine acolo în condițiile în care si ultimul prost cu scuipat la gura poate vedea că nu mă interesează "gradele " ,. atât !! OK 1
lexa_89 Reputație: 893 Postat Mai 19 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Postat Mai 19 La 18.05.2024 la 21:12, Pullon a spus: Stimate coleg papura v-am apreciat mereu însă de data aceasta cred ca ați depășit limita aia subțire a bunului simt . Nu înțeleg de ce m-ați băgat pe mine in colimator și cu ce am deranjat eu ?.. Mă deplasez acum și am vizite la Craiova și Tg Jiu , incerc sa aduc info utile și nu înțeleg unde este problema .. ? De ce mă compari cu personaje îndoielnice ?? In fine , ne mai auzim pe aici de la egal la egal daca asa e corect 👍 @papura voda Daca l-ati tinut in brate si l-ati crescut la o tzatza... Constant_e carucuboi tynderboy am_promis safiemaibine 🤡 Hai sa va las topicul lui si aici la Gorj sa mai vada lumea cu cine are de a face 🤣🤣🤣 🤡🤡🤡Pullon ia auzi... 🦁🦁🦁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum