damian88 Reputație: -56 Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Vizitat si eu recent pe Adelina, a revenit la Bv pt o saptamana Raspuns la telefon prompt si stabilit imediat intalnirea care a fost respectata de ambele parti. Locatie 10 - Curata, usor de ajuns, patul numai bun pentru astfel de activitati. Aspect 10 - Curata, exact cum sa vede din poze, inalta, sani mari numai buni de jucat cu ei). Este proportionata foarte bine. OP: 9 protejat la cererea mea, punctez in plus faptul ca avut grija la vecini, poate fi hard sau soft cum va place NP: 9 protejat, as putea spune ca vina imi apartine mie ca am terminat prea repede fiind foarte excitat de domnisoara. Pasa faina si se simte bine, va trebui sa mai fac o vizita mai indelugata pentru incerca mai mult. Face si dominare, are jucarii, o vizita foarte reusita din nou, te pup Adelina, sper s ne revedem curand Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Noiembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Heeey 🥰 de miercuri voi fi in Brasov Whatsapp disponibil pt programari 💥0722705695💥 Va puuup 💋 Link spre comentariu
tepes vlad Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 54 minutes ago, msadelinne said: Heeey 🥰 de miercuri voi fi in Brasov Whatsapp disponibil pt programari 💥0722705695💥 Va puuup 💋 Locatie? Servicii? Preturi? Poze? 1 Link spre comentariu
bogdan 123 Reputație: 12 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 19 ore, tepes vlad a spus: Locatie? Servicii? Preturi? Poze? Servicii minunate!!,preturi bune la ce servicii oferă ….aștept cu nerăbdare ziua de mâine ! 🤩🤩 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2183 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Astăzi mai lucrezi dacă da până la ce oră? Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Noiembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Neataa 🥰 Disponibila pana la ora 21 🕘 💥0722705695💥 Daca nu raspund la telefon, puteti sa imi lasati mesaj/scrie pe whatsapp mentionand ora pana la care va pot scrie inapoi. Lista mea cu servicii este urmatoarea: ❗Oral p/np in functie de igiena + 50, Deepthroat Normal doar protejat in diferite pozitii FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) GFE 69 Sex intre sani Diferite fantezii (in limita bunului simt) Masaj de relaxare/erotic COB - Finalizare corporala NU fac anal NU fac CIM ❗Ofer si servicii de dominare soft/hard. Jucarii si accesorii pt pasionatii de BDSM (pt incepatori cat si pt avansati, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Feminizare Strapon/dildo play 30 MINUTE - 150 lei 1 H - 250 lei ❗Servicii extra: URO - 50 lei extra SQUIRT - 100 lei extra 💋 Link spre comentariu
sasu28 Reputație: 123 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 7 minute, msadelinne a spus: Neataa 🥰 Disponibila pana la ora 21 🕘 💥0722705695💥 Daca nu raspund la telefon, puteti sa imi lasati mesaj/scrie pe whatsapp mentionand ora pana la care va pot scrie inapoi. Lista mea cu servicii este urmatoarea: ❗Oral p/np in functie de igiena + 50, Deepthroat Normal doar protejat in diferite pozitii FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) GFE 69 Sex intre sani Diferite fantezii (in limita bunului simt) Masaj de relaxare/erotic COB - Finalizare corporala NU fac anal NU fac CIM ❗Ofer si servicii de dominare soft/hard. Jucarii si accesorii pt pasionatii de BDSM (pt incepatori cat si pt avansati, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Feminizare Strapon/dildo play 30 MINUTE - 150 lei 1 H - 250 lei ❗Servicii extra: URO - 50 lei extra SQUIRT - 100 lei extra 💋 Bună. În ce zona activezi? Link spre comentariu
sasu28 Reputație: 123 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Salutare tuturor, am fost la Adela, pozele nu bat cu realitatea în opinia mea, actualizarea pozelor clar trebuie făcută. Este BBW, dar dragutica, amabila, încearcă sa te facă sa te simți bine, oralul este mișto deepthroth, atenție la sateliți tot ce vrei, scuipat lins. Sânii sunt imenși și numai ok de băgat ciocanu între ei. Eu personal nu mai revin nu este genul meu. Consider ca prețul corect ar trebui să fie 100/fin. op. 7 np 5 1 Link spre comentariu
tepes vlad Reputație: 4 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 1 hour ago, sasu28 said: Salutare tuturor, am fost la Adela, pozele nu bat cu realitatea în opinia mea, actualizarea pozelor clar trebuie făcută. Este BBW, dar dragutica, amabila, încearcă sa te facă sa te simți bine, oralul este mișto deepthroth, atenție la sateliți tot ce vrei, scuipat lins. Sânii sunt imenși și numai ok de băgat ciocanu între ei. Eu personal nu mai revin nu este genul meu. Consider ca prețul corect ar trebui să fie 100/fin. op. 7 np 5 Da, așa-i ar fi bine să încarce poze. Ar fi cu mult mai bine. Păcat că nu pre mai oferă servicii ca ea și altcineva. Sau știe cineva și altele? Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Dispo pana la ora 21 💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Noiembrie 11, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Bunaaa 🥰 Disponibila pana la ora 21 🕘 💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Noiembrie 12, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 Buna baieti Dispo pana la 22 💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Noiembrie 13, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2022 Neata 🥰 ultima zi 💥0722705695💥 💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Hellooooo 🥰 bine v-am regasit! Incepand de maine, voi fi disponibila in Brasov pt cateva zile Whatsapp disponibil pt programari 💥0722705695💥 💋 1 Link spre comentariu
arkanas Reputație: 2 Postat Decembrie 17, 2022 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Decembrie 17, 2022 locatie in ce zona? oferta ? Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2022 Hello! 🥰 Disponibila pana la ora 21 Lista mea cu servicii este urmatoarea: ❗Oral p/np in functie de igiena + 50, Deepthroat Normal doar protejat in diferite pozitii FK (sarut in functie de igiena si compatibilitate) GFE 69 Sex intre sani Diferite fantezii (in limita bunului simt) Masaj de relaxare/erotic COB - Finalizare corporala NU fac anal NU fac CIM ❗Ofer si servicii de dominare soft/hard. Jucarii si accesorii pt pasionatii de BDSM (pt incepatori cat si pt avansati, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Feminizare Strapon/dildo play 30 MINUTE - 150 lei 1 H - 250 lei ❗Servicii extra: URO - 50 lei extra SQUIRT - 100 lei extra 💥0722705695💥 Daca nu raspund la telefon, puteti sa imi lasati mesaj/scrie pe whatsapp mentionand ora pana la care va pot scrie inapoi. Va astept💋 2 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2022 Disponibila pana la ora 21 ❤💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 21, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Neata 🥰 Disponibila pana la ora 21 💋 Link spre comentariu
godder Reputație: 102 Postat Decembrie 21, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Decembrie 21, 2022 Bună, Ai in plan sa ajungi și în Iaşi? Merci! 1 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2022 Neata dragilor 🥰 ❗Ultima zi❗ Disponibila pana la ora 21 💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 22, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2022 ❗Prelungesc vizita pana maine ora 21 ❗ Va astept cu drag 💋 1 6 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2022 Disponibila pana la ora 21 Azi chiar e ultima zi 😅🤗 Va astept cu drag💋 Link spre comentariu
msadelinne Reputație: 933 Postat Decembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2022 Neata, dragilor! ❤ Vreau sa va multumesc tuturor pentru primire si pt momentele frumoase petrecute impreuna! 🤗 Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si realizari! 🥳 Sa ne revedem cu bine! Va pup 💋 ❗❗❗INDISPONIBILA❗❗❗ Link spre comentariu
arkanas Reputație: 2 Postat Ianuarie 2, 2023 Oras:Slobozia Oras:Slobozia Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 la multi ani, un an nou fericit !!! cand mai vii la bv ? 😘🤗😘🤗 Link spre comentariu
fyfy33 Reputație: -1 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Când mai vii la Brașov? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum