Sari la conținut

Deea 0752821798

Postări Recomandate

Vizitator iberiku
Reputație: 0
Postat
Acum 44 minute, Andre078 a spus:

Sunt disponibila si astazi pana la ora 00:00 pentru programări pe WhatsApp 0721070547. Mulțumesc 

Screenshot_20220630_114455.jpg

Bună Andreea ! Maine te găsesc în Bacău?

• Oras:Bacau
Postat

Bună. Sunt disponibila si astazi programări pe WhatsApp 0721070547 

Postat

Bună. Pentru programări pe WhatsApp 0721070547. Disponibila pana la ora 02:00

Screenshot_20220626_211517.jpg

Screenshot_20220625_162135.jpg

• Inimioara 1
Postat

Sunt disponibila si astazi pana la ora 00:00 pentru programări pe WhatsApp 0721070547. Mulțumesc 

Screenshot_20220629_081833.jpg

• Inimioara 1
Postat

Bună sun disponibila astăzi pana la ora 00:00 pentru programări pe WhatsApp 0721070547. Pupicii

Postat

Bună. Astăzi e ultima zi la voi în oraș. Cei care încă nu m-au cunoscut ma mai găsesc pana la ora 20:00. Programări pe WhatsApp 0721070547 

Screenshot_20220629_081700.jpg

Screenshot_20220623_123319.jpg

Screenshot_20220623_123347.jpg

• Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

După cum i-am promis domnitei , i-am făcut o vizită să vedem de ce este în stare....

Ca și persoană este ok , sociabilă, micuța de statură , mai plinuță aduce a bbw , dar se face plăcută

Ca servicii , ON cu lins , supt , atenție asupra zonelor adiacente , fara Deep , sex intre sânii aia mari , nu puteam sa nu-i încerc, NP nu am incercat decât doggy fiind o poziție care ia plăcut domniței.

Per total se merita vizitată, serviciile sunt destul de bune , merită un 8.5 ....aviz amatorilor nu este slim

Am înțeles că pleacă în această seară și exista posibilitatea sa nu mai revină 

• Inimioara 1

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Postat
Chiar acum, florinbidi a spus:

După cum i-am promis domnitei , i-am făcut o vizită să vedem de ce este în stare....

Ca și persoană este ok , sociabilă, micuța de statură , mai plinuță aduce a bbw , dar se face plăcută

Ca servicii , ON cu lins , supt , atenție asupra zonelor adiacente , fara Deep , sex intre sânii aia mari , nu puteam sa nu-i încerc, NP nu am incercat decât doggy fiind o poziție care ia plăcut domniței.

Per total se merita vizitată, serviciile sunt destul de bune , merită un 8.5 ....aviz amatorilor nu este slim

Am înțeles că pleacă în această seară și exista posibilitatea sa nu mai revină 

Mulțumesc frumos. M-am bucurat sa te revăd după mult timp... Si spun sincer am rămas plăcut surprinsa de prezenta ta ca om chiar am avut ce discuta fiind și tu prietenos și foarte ordonat sunt sigura ca știi la ce ma refer. Mulțumesc încă odată 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, Andre078 a spus:

Mulțumesc frumos. M-am bucurat sa te revăd după mult timp... Si spun sincer am rămas plăcut surprinsa de prezenta ta ca om chiar am avut ce discuta fiind și tu prietenos și foarte ordonat sunt sigura ca știi la ce ma refer. Mulțumesc încă odată 

Sincer , cu scuzele de rigoare , nu îmi amintesc ultima noastră întâlnire, din tinerețele noastre 🤣🤣 , dar nu te contrazic....la câte am fost până acuma și mai ales că ai spus că ne-am văzut acuma vreo 3 ani când erai mai suplă... Tot ce este posibil...

Te pup , bafta multa in continuare 

Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 20 ore, Andre078 a spus:

Poate pe viitor ii faci si o reducere, pare ca tie ti-a placut mai mult decat lui :)))

Postat

Nu sunt pozele ei...este plinuta bine...sanii mari...si surpriza-FACE ORAL SI NORMAL NEPROTEJAT PT.250 RON ORA..asa m-am inteles cu ea...dar nu am ramas...nu am avut curaj...aviz amatorilor..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...