Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Ultima zi la voi. Programari de la 12:30 😘😘😘 pana la 20:00
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Mulțumesc frumos pentru primire! Va pup si ne revedem data viitoare! 💦💦💦
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Voi fi la voi in oras incepand de azi : ora 17:00 pentru 3 zile 🤗🤗🤗🤗 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️ DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌
crissd Reputație: 45 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 8, 2022 Acum 1 oră, RenataR a spus: Voi fi la voi in oras incepand de azi : ora 17:00 pentru 3 zile 🤗🤗🤗🤗 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️ DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ O femeie foarte frumoasă și super sexy,trebuie tratata cu respect daca vreți să fiți tratați cum trebuie. Te pup 1 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3903 Postat Iulie 8, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 Acum 6 ore, RenataR a spus: Voi fi la voi in oras incepand de azi : ora 17:00 pentru 3 zile 🤗🤗🤗🤗 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️ DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ Bună! WhatsApp inactiv. 🤔
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 26 minute, ursuletulpanda a spus: Bună! WhatsApp inactiv. 🤔 Functioneaza din ceea ce imi apare mie . 🤔
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3903 Postat Iulie 8, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 Acum 2 minute, RenataR a spus: Functioneaza din ceea ce imi apare mie . 🤔 0744193595 Pe acest număr nu este activ.
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 5 minute, ursuletulpanda a spus: 0744193595 Pe acest număr nu este activ. Ne am gasit 🤗🥰
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3903 Postat Iulie 8, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 Chiar acum, RenataR a spus: Ne am gasit 🤗🥰 Da, cu +40744193595 merge. Mulțumesc frumos.
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 8, 2022 Acum 7 ore, RenataR a spus: Voi fi la voi in oras incepand de azi : ora 17:00 pentru 3 zile 🤗🤗🤗🤗 Serviciile mele sunt urmatoarele: ♥️Sex normal doar protejat ♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ♥️GFE ♥️FK (in functie de igiena) ♥️Sex in diferite pozitii ♥️ SQUIRT ( EXTRA) 100 ♥️Finalizare orala sau faciala 50 extra ♥️ DEEPTROATH ♥️Masaj de relaxare ♥️Footjob 50 extra ♥️ DILDO SHOW ( EXTRA) 50 Pentru aceste servicii preturile vor fi urmatoarele: ⭐O finalizare sau 30 de minute 150de lei ⭐2 finalizari sau 60 de minute 250de lei NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului! Programarile se vor face strict prin WHATSAPP SAU TELEFONIC Programarile se vor confirma cu JUMATATE DE ORA inainte ❌❌❌ Maine vreau sa-ți trec pragul neapărat..dar pot doar sa ma programez prin mesaj.sa nu ma audă "colonelul "✌️😆
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3903 Postat Iulie 8, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 8, 2022 Acum 4 minute, Cipry37 a spus: Maine vreau sa-ți trec pragul neapărat..dar pot doar sa ma programez prin mesaj.sa nu ma audă "colonelul "✌️😆 Cipri, du-te și apoi fă te rog o recenzie ca lumea. P.M. Renatei funcționează, eu așa am contactat- o. Baftă
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 1 oră, Cipry37 a spus: Maine vreau sa-ți trec pragul neapărat..dar pot doar sa ma programez prin mesaj.sa nu ma audă "colonelul "✌️😆 Cu drag soare 🥰
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 1 oră, ursuletulpanda a spus: Cipri, du-te și apoi fă te rog o recenzie ca lumea. P.M. Renatei funcționează, eu așa am contactat- o. Baftă Pupiceiii😘😘😘😘😘
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 ⚠️⚠️💗💗💗DISPONIBILA DE LA ORA 09:30💗💗💗⚠️⚠️
sosoboso Reputație: 924 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 9, 2022 Renata este o fata bruneta ,putin plinuta si foarte sexi! Azi am vizitat o si am plecat cu amintiri frumoase de la ea.Este draguta,comunicativa si stie ce face.FK,ON,NP totul foarte ok.Apartament curat baie dotata.Sa mergeti cu incredere la ea ca sta numai pana luni! 150/30.min Si de revenit si de recomandat.Programare prin WhatsApp. Mersi frumos Renata,te pup!🥰 3 2
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Acum 59 minute, sosoboso a spus: Renata este o fata bruneta ,putin plinuta si foarte sexi! Azi am vizitat o si am plecat cu amintiri frumoase de la ea.Este draguta,comunicativa si stie ce face.FK,ON,NP totul foarte ok.Apartament curat baie dotata.Sa mergeti cu incredere la ea ca sta numai pana luni! 150/30.min Si de revenit si de recomandat.Programare prin WhatsApp. Mersi frumos Renata,te pup!🥰 Te pupic cu drag si ma bucur ca am parte de oamenii frumosii ca si tine ❤
camaro_dee Reputație: 453 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 9, 2022 Acum 2 ore, sosoboso a spus: Renata este o fata bruneta ,putin plinuta si foarte sexi! Azi am vizitat o si am plecat cu amintiri frumoase de la ea.Este draguta,comunicativa si stie ce face.FK,ON,NP totul foarte ok.Apartament curat baie dotata.Sa mergeti cu incredere la ea ca sta numai pana luni! 150/30.min Si de revenit si de recomandat.Programare prin WhatsApp. Mersi frumos Renata,te pup!🥰 Offff.....DAAAAAAA....de luni v-am furat-o! :)))))) Este genul de femeie adevarata, nu este pentru amatori de fete slim, top modele fitzaose..etc....o recomand pt ce-i care stiu ce-i o ADEVARATA DOAMNA! 1
sosoboso Reputație: 924 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 9, 2022 Acum 4 minute, camaro_dee a spus: Offff.....DAAAAAAA....de luni v-am furat-o! :)))))) Este genul de femeie adevarata, nu este pentru amatori de fete slim, top modele fitzaose..etc....o recomand pt ce-i care stiu ce-i o ADEVARATA DOAMNA! 👍 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 1 oră în urmă, camaro_dee a spus: Offff.....DAAAAAAA....de luni v-am furat-o! :)))))) Este genul de femeie adevarata, nu este pentru amatori de fete slim, top modele fitzaose..etc....o recomand pt ce-i care stiu ce-i o ADEVARATA DOAMNA! 😍😍😍😍 Te pup grav
diabllo21 Reputație: 269 Postat Iulie 9, 2022 Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Telefon: 0767844586 Oras:Targu Mures Postat Iulie 9, 2022 fii cu zambetul pe al tau botic ....pt ca al tau exterior va fi mai frumos si din interior vei da ce e mai bun celor care iti trec pragul .... ....fii TU si mereu vei fi atragatoare si diafana ne vom vedea in curand si voi trai ceva mirific ....🤗🤗❤️ 1
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Acum 3 ore, diabllo21 a spus: fii cu zambetul pe al tau botic ....pt ca al tau exterior va fi mai frumos si din interior vei da ce e mai bun celor care iti trec pragul .... ....fii TU si mereu vei fi atragatoare si diafana ne vom vedea in curand si voi trai ceva mirific ....🤗🤗❤️ Esti atat de dulce ❤
jurgen11 Reputație: -3 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Bună seara Renata. Am citit ca ai în servicii și footjob, poți sa ne arăți pedichiura pentru noi, ăștia cu foot fetish? Mulțumesc 😘
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Postat Iulie 10, 2022 Acum 14 ore, jurgen11 a spus: Bună seara Renata. Am citit ca ai în servicii și footjob, poți sa ne arăți pedichiura pentru noi, ăștia cu foot fetish? Mulțumesc 😘 Din pacate sunt full booked Pe data viitoare 😘
Vizitator RenataR Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2022 Postat Iulie 10, 2022 Maine ne vedem de la orele 10:00 la 15:00 Dupa care voi pleca din oras ! Cateva locuri disponibile 😘😘🤗
a.asd Reputație: 136 Postat Iulie 10, 2022 Postat Iulie 10, 2022 Buna, am inteles ca maine de la 10 la 15, dar azi lucrezi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum