Sari la conținut

Giulia 0751359977 💯

Vizitator Giuliayn

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
18 hours ago, alexandru976 said:

Cand l-am postat eu(anuntul) era cel de actualitate,poate la schimbat....Din ce am inteles eu,pozele din anunt nu au relevanta...👍

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 096⁶8
  • Telefon: 096⁶8

Bună, 

Am revenit din nou la Giulia, ca de fiecare data o prezența splendida. Locație aceasi, metoda de contact diferită datorita nefunctionari WhatsApp-ului prin sms de data asta.

Pot spune ca serviciile au rămas același adică foarte bune, excelente. ON cu atenție la detalii,  iar la NP personal ma potrivesc tare bine cu ea.

Revin mereu cu drag la ea. 

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator Giuliayn
Reputație: 0
Acum 22 ore, sange_latin a spus:

Bună, 

Am revenit din nou la Giulia, ca de fiecare data o prezența splendida. Locație aceasi, metoda de contact diferită datorita nefunctionari WhatsApp-ului prin sms de data asta.

Pot spune ca serviciile au rămas același adică foarte bune, excelente. ON cu atenție la detalii,  iar la NP personal ma potrivesc tare bine cu ea.

Revin mereu cu drag la ea. 

Multumesc pentru vizita. Pupiciiii ❤️❤️

Link spre comentariu
  • Oras:EU

A fost o senzație de plăcere, făcând sex cu ea, cum, extrem de rar mi s-a întâmplat !

Cred că și ea  s-a simțit bine, deoarece gemea de plăcere, ceea ce m-a excitat și mai mult!

Deci, a fost o întâlnire reușită, sper să o mai repetăm!

Cam atât, deoarece au spus alții de pe acest topic, mai mult.

Mulțumesc Giulia !

Link spre comentariu
Acum 2 ore, john_sp a spus:

A fost o senzație de plăcere, făcând sex cu ea, cum, extrem de rar mi s-a întâmplat !

Cred că și ea  s-a simțit bine, deoarece gemea de plăcere, ceea ce m-a excitat și mai mult!

Mulțumesc Giulia !

Cu asta te minti tu ca de placere :)))

Link spre comentariu
Acum 9 minute, nellu2012 a spus:

Colegul se referea la placerea ei.

Muțumesc de precizare!

Scuze ! N-am înțeles! Mie chiar mi s-a părut că s-a simțit bine, și am întrebat-o. Mi-a spus că a fost plăcut și pentru ea. Am crezut-o! (Și mă bucur de fiecare dată când o fată se simte bine, deoarece mă excită și pe mine!)

Link spre comentariu
Vizitator Giuliayn
Acum 16 ore, john_sp a spus:

Mulțumesc Giulia !

Pupiciii ❤️❤️ Te mai astept 

Link spre comentariu

Am ajuns și eu la fătuca aseară,am prins--o din zbor în juma de ora am ajuns la blocurile el dorado.Nu am avut-o în plan dar până mea aseară eram in stare sa fut și o gaura de copac😅 așa de nefutut eram.In fine am ajuns ,m-a întrebat dacă vreau apa i-am spus că apa nu e buna nici în bocanci,am vrut sa fumez o țigară dar mi-am dat seama că le-am pierdut.M-am cerut la baie și înapoi în camera .Nu prea îmi amintesc multe detalii dar știu ca am beneficiat de un FKcare mi-a placut ,cum se zice care a salvat sezonul,a fost o întâlnire neașteptat de ok chiar daca fata nu e campioana la nici un capitol,dar eu  unul m-am simțit super ok cu ea.Note 7,5 8, decartat 150 și v-am salutat

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator Giuliayn
Acum 9 ore, costy7 a spus:

Am ajuns și eu la fătuca aseară,am prins--o din zbor în juma de ora am ajuns la blocurile el dorado.Nu am avut-o în plan dar până mea aseară eram in stare sa fut și o gaura de copac😅 așa de nefutut eram.In fine am ajuns ,m-a întrebat dacă vreau apa i-am spus că apa nu e buna nici în bocanci,am vrut sa fumez o țigară dar mi-am dat seama că le-am pierdut.M-am cerut la baie și înapoi în camera .Nu prea îmi amintesc multe detalii dar știu ca am beneficiat de un FKcare mi-a placut ,cum se zice care a salvat sezonul,a fost o întâlnire neașteptat de ok chiar daca fata nu e campioana la nici un capitol,dar eu  unul m-am simțit super ok cu ea.Note 7,5 8, decartat 150 și v-am salutat

Multumesc pentru vizita! Pupicii ❤️

Link spre comentariu

Programarea pe WA, peste 2 ore. Foarte ok, doar ca a trebuit sa astept un sfert de ora pt ca antevizitatorul a intarziat...

Eram suparat vroiam sa plec... Pe urma am urcat dupa ca m-a linistit ca urmatorul e peste o ora si eu stau doar o finalizare, deci ma incadrez lejer si nu trebuie sa fug...

Am vizitat-o si mi-a deschis o fatuca brunrta, draguta. 

Am servit o apa si dupa dus ON si NP. Are corp fain dar cineva tot suna pe intrfon, telefonul vibra, ea era agitata de la toate cele... vizitatorul cred ca a sunat de 3-4 ori. La un moment dat am trminat si ea fix sincronizase si pune pe mut interfonul in momentul respectiv. (cel mai nereusit moment ca nu m-a observat) 

Am avut o vizita nereusita... 

Fata e ok, merita incercata dar sa aveti mai mult noroc ca si mine... 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...