Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2022 Postat Noiembrie 20, 2022 Disponibila ❤️ https://ibb.co/vHZPXY3
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2022 Postat Noiembrie 22, 2022 Disponibila 🖤 https://ibb.co/hR7Rgg6
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2022 Postat Noiembrie 23, 2022 https://ibb.co/p0x0cDz 🖤🖤🖤
Membru Premium farafiltre Reputație: 4580 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 23, 2022 Ce reusita i poza, uitasem ce faina'i mâța🤩 dag dal gas!
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14408 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 24, 2022 Din lipsa de timp, recenzia mea la Giuliayn va fi putin diferita de “reteta obisnuita”, insa o scriu acum, oarecum la cald, sa nu uit ceva. Nu de alta, dar is mai de dincolo decat de mai dincoace si exista pericolul sa-mi scape cate ceva. Programarea a decurs fara probleme, in sensul ca am sunat-o si in 23 de minute am fost la ea la usa. Nu descriu cu lux de amanunte ce s-a intamplat, dau doar note: locatie: 9 (baia curata, dotata cu toate cele trebuincioase. Am primit si doua prosoape. De ce doua? Pentru ca pe unul, cel cu care am facut primul dus, l-am intins pe canapeaua pe care s-au desfasurat ostilitatile, nu de alta, dar nu-mi inspira prea mare incredere acea canapea. Asta e si motivul pentru care am scazut un punct) aspect general fata: 9 (daca avea mai multa “carnita pe ea”, era 9,5. In rest, dragutica la fata si cu niste buze care se simt foarte bine la sarutat) igiena: 9,5 (a facut dus dupa interactiunea noastra, deci banuiesc ca si inainte. Nu am bagat boticul la veverita, dar nici nu parea nimic in neregula. I-am spus-o si ei, fumatoare fiind, o bombonica sau o gumita ar fi ridicat nota) atitudine: 10 (aici chiar nu am nimic de reprosat, ba din contra. A fost foarte receptiva la tot ce i-am spus si desi unele chestii au fost mai “sensibile”, mi-a promis ca va tine cont) oral (neprotejat): 9 (fara tehnici speciale, dar cu atentie la sateliti) normal (protejat): 9,5 (foarte bine intretinut de...sarut. Si ....destul de stramta, poate prea stramta, ceea ce a facut sa “ma termin” in doar cateva minute. Nu foarte multe J) GFE: 9 (sarutul a fost bine intretinut, dar a lipsit ceva. Sunt convins ca data viitoare va fi mai bine) raport calitate/pret: foarte bun (150 de lei, bani pe care i-am inmanat inainte de a merge la dusul de improspatare) de recomandat: clar...DA. Eu sigur voi mai trece pe la ea. Nu de alta, dar vreau sa ma conving ca a tinut cont de sfaturile mele. CIOCANE TARI SA AVETI! 8
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2022 Postat Noiembrie 25, 2022 La 24.11.2022 la 14:46, nellu2012 a spus: Din lipsa de timp, recenzia mea la Giuliayn va fi putin diferita de “reteta obisnuita”, insa o scriu acum, oarecum la cald, sa nu uit ceva. Nu de alta, dar is mai de dincolo decat de mai dincoace si exista pericolul sa-mi scape cate ceva. Programarea a decurs fara probleme, in sensul ca am sunat-o si in 23 de minute am fost la ea la usa. Nu descriu cu lux de amanunte ce s-a intamplat, dau doar note: locatie: 9 (baia curata, dotata cu toate cele trebuincioase. Am primit si doua prosoape. De ce doua? Pentru ca pe unul, cel cu care am facut primul dus, l-am intins pe canapeaua pe care s-au desfasurat ostilitatile, nu de alta, dar nu-mi inspira prea mare incredere acea canapea. Asta e si motivul pentru care am scazut un punct) aspect general fata: 9 (daca avea mai multa “carnita pe ea”, era 9,5. In rest, dragutica la fata si cu niste buze care se simt foarte bine la sarutat) igiena: 9,5 (a facut dus dupa interactiunea noastra, deci banuiesc ca si inainte. Nu am bagat boticul la veverita, dar nici nu parea nimic in neregula. I-am spus-o si ei, fumatoare fiind, o bombonica sau o gumita ar fi ridicat nota) atitudine: 10 (aici chiar nu am nimic de reprosat, ba din contra. A fost foarte receptiva la tot ce i-am spus si desi unele chestii au fost mai “sensibile”, mi-a promis ca va tine cont) oral (neprotejat): 9 (fara tehnici speciale, dar cu atentie la sateliti) normal (protejat): 9,5 (foarte bine intretinut de...sarut. Si ....destul de stramta, poate prea stramta, ceea ce a facut sa “ma termin” in doar cateva minute. Nu foarte multe J) GFE: 9 (sarutul a fost bine intretinut, dar a lipsit ceva. Sunt convins ca data viitoare va fi mai bine) raport calitate/pret: foarte bun (150 de lei, bani pe care i-am inmanat inainte de a merge la dusul de improspatare) de recomandat: clar...DA. Eu sigur voi mai trece pe la ea. Nu de alta, dar vreau sa ma conving ca a tinut cont de sfaturile mele. CIOCANE TARI SA AVETI! Multumesc de vizita! Pupiciiii si te mai astept ❤️❤️❤️
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2022 Postat Noiembrie 26, 2022 https://ibb.co/BfdvjWn ❤️
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2022 Postat Noiembrie 27, 2022 Buna dragilor 🤗 Disponibila pana la 02:00 ❤️
albertspeer Reputație: 498 Postat Noiembrie 27, 2022 Oras:Timis Oras:Timis Postat Noiembrie 27, 2022 Revizitat astazi: Mult mai buna intalnirea de azi,nu ca data trecuta ar fi fost rau. Imi plac buzele alea maxim ce frumos vin pe jucarie si face si treaba buna cu ele,pacat ca nu face CIM🥲:9,5 cu CIm era 10. NP: aici capitulez foarte repede la ea😬prea stramta prea buna😍:10 Halat 150 Ce pot sa adaug de la ultima intalnire este ca a mai prins experienta. Eu unul o recomand. 3
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 19 ore, albertspeer a spus: Revizitat astazi: Mult mai buna intalnirea de azi,nu ca data trecuta ar fi fost rau. Imi plac buzele alea maxim ce frumos vin pe jucarie si face si treaba buna cu ele,pacat ca nu face CIM🥲:9,5 cu CIm era 10. NP: aici capitulez foarte repede la ea😬prea stramta prea buna😍:10 Halat 150 Ce pot sa adaug de la ultima intalnire este ca a mai prins experienta. Eu unul o recomand. Pupiciiiii ❤️❤️ multumesc de vizita! ❤️
tttpttt Reputație: 698 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Poti, te rog frumos, sa fac o actualizare de preturi/servicii? Sti cum este...poate de craciun ne surprinzi cu servicii noi :))
Banderas91 Reputație: 4 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 29, 2022 Doar ce am fost la domnișoară.. Locația vestita Rebreanu totul ok răspuns rapid pe WhatsApp în 2 ore am ajuns la locație o fata deschisa am stat la tigara la vorba.. Chiar ma intrebat daca eu is grăbit dar eram nerabdator de acțiune.. per total On - 10 Np-9 Avea fata ceva probleme și nu prea ii ardea de futai... Per total ok fata arata super bine are ochii superbi mereu cu iei pe tine.. De revenit cu siguranță da... Mulțumesc pt. Seara asta te pup Ciocane tari sa aveți!!!
pittysmen Reputație: 862 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 29, 2022 1 hour ago, Banderas91 said: Doar ce am fost la domnișoară.. Locația vestita Rebreanu totul ok răspuns rapid pe WhatsApp în 2 ore am ajuns la locație o fata deschisa am stat la tigara la vorba.. Chiar ma intrebat daca eu is grăbit dar eram nerabdator de acțiune.. per total On - 10 Np-9 Avea fata ceva probleme și nu prea ii ardea de futai... Per total ok fata arata super bine are ochii superbi mereu cu iei pe tine.. De revenit cu siguranță da... Mulțumesc pt. Seara asta te pup Ciocane tari sa aveți!!! E pe stop...sau ce vroiai sa spui cu mini-recenzia ta?Ca noi suntem baieti..intelegem si astfel de probleme.... Nerabdator de actiune...si ai dat si tu o muie mica.... Te asteptam @Giuliayn sa ne dai detali despre dispinibilitatea ta. P.s.Sa nu iei si ochii ei cu tine...te rog.. 2
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2022 Postat Decembrie 1, 2022 La 30.11.2022 la 0:33, pittysmen a spus: E pe stop...sau ce vroiai sa spui cu mini-recenzia ta?Ca noi suntem baieti..intelegem si astfel de probleme.... Nerabdator de actiune...si ai dat si tu o muie mica.... Te asteptam @Giuliayn sa ne dai detali despre dispinibilitatea ta. P.s.Sa nu iei si ochii ei cu tine...te rog.. 😂😂 Nu sunt pe stop. Va pup si va astept❤️ Disponibila pana la 01:00 ❤️❤️❤️
gicoandy Reputație: 19 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 1, 2022 Nu am gasit niciunde zona... Ne poti da un reper?
tttpttt Reputație: 698 Postat Decembrie 1, 2022 Postat Decembrie 1, 2022 Acum 6 ore, gicoandy a spus: Nu am gasit niciunde zona... Ne poti da un reper? pe take ionescu boss, n-ai cautat bine :)))
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Postat Decembrie 2, 2022 Acum 22 ore, gicoandy a spus: Nu am gasit niciunde zona... Ne poti da un reper? Imi poti scrie pe wapp si iti dau toate detaliile ❤️
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2022 Postat Decembrie 4, 2022 Disponibila ❤️ https://ibb.co/ZKW6r2B
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2022 Postat Decembrie 6, 2022 Disponibila 🖤🖤 https://ibb.co/X7xNqvh
copilul2016 Reputație: 224 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 6, 2022 Nu am înțeles...nu înțeleg și nu voi înțelege de ce e asa greu sa zici.... "da domne... Sunt în zona de sud.... De centru de nord" ... Scrie-mi pe whatsapp sa iti dau detalii...salveaza nr... Scrie mesajul.... Cand se pot scutiți chestiile astea doar citind noi detaliile care ni le dai prin mesaj!
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2022 Postat Decembrie 7, 2022 Acum 15 ore, copilul2016 a spus: Nu am înțeles...nu înțeleg și nu voi înțelege de ce e asa greu sa zici.... "da domne... Sunt în zona de sud.... De centru de nord" ... Scrie-mi pe whatsapp sa iti dau detalii...salveaza nr... Scrie mesajul.... Cand se pot scutiți chestiile astea doar citind noi detaliile care ni le dai prin mesaj! Bulevardul Liviu Rebreanu 173
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2022 Postat Decembrie 9, 2022 Disponibila ❤️ https://ibb.co/Hd5bM5P
Vizitator Giuliayn Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2022 Postat Decembrie 10, 2022 Disponibila🖤 14:00-02:00
Sinhunter Reputație: 246 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 10, 2022 Vazand si pareri nu tocmai ok, dar totusi si pareri bune spre foarte bune zic hai sa incerc. Programare prompta, detalii, whatsapp, tot ok aici. Ajung, gasesc o fata frumusica, slim, sani medii, per total gandesc hai ca e bine. Socializare decurge destul de sec, fata butonand intens telefonul. Cer sa fiu servit cu un pahar de apa, moment un care fata ia un pahar de pe masa si il spala apoi revine si serveste apa. Zic ok, frumos, dar ea continua pe telefon, asa ca nu mai pierd vremea si o iau catre baie pentru refresh. Baia cam de nota 7 ca si curatenie, dar ce conteaza, nu sunt de la directia sanitara, ii dam inainte. Ies, vine fata la ON, placut, umed, cu grija la bijuterii, fara deep si parca putin mecanic si cronometrat. Vine cu pelerina si imbraca soldatelul, dupa care baga lubri la vevetita si pe soldatel(ok, in gandul meu, stiind de aici ca e stramta). Sunt avertizat de sensibilitate ridicata la sfarcuri, dupa care vine lady on top, se misca bine cateva clipe, cu priviri, dupa care isi fixeaza privirea pe fereastra, iar la scurt timp renunta la miscare pe motiv de oboseala si durere picioare. Ok, nu comentez...trec deasupra unde pompez cateva minute, cu priviri, cu atentie din partea ei, mangaieri si in final explozia vine la balonas. Buuun, merg la dus, revin, fata butoneaza iar pe telefon...in fine, trece iar la ON, la fel ca prima data, dupa care trecem la misionar. Fac ce fac pe acolo si o sarut, dupa care raman prin zona si simt un miros deloc placut dinspre guritza ei...renunt la idee si pompez in continuare sa nu imi pierd pofta, dar ce sa vezi, fata se trage si geme a durere. O intreb daca e ok, si zice "dăi că rezist". Na clar imi scade pofta, dar continui usor si schimbam in mama iedului, unde pozitia ei numai de futai nu era...spatele in loc sa fie cambrat in jos, era cambrat in sus...priveliste deloc atractiva, dar totusi continui pentru a finaliza...la ceva timp, geme iar si se arunca pe burta..."Auu, ma doare, nu o mai baga toata"...bai frati futaci, nu e nici lunga, nu e nici groasa...mai dau de vreo 7-8 ori din buci si imi piere total orice chef, ma retrag din vizuina si ii spun "gata, asta a fost, nu mai merge", ma echipez, ma hidratez cu 2 guri de apa si dus am fost. Locatie: 7, pentru par pe jos la baie cam peste tot si nu prea curat. Fata: 8, fata arata bine, nu e lux dar arata bine. Igiena: 6, aici trebuie mult mai multa atentie...adica eu veneam de la munca, dar totusi am folosit apa de gura inainte si o guma mentolata ca sa fie totul sub control... Atitudine: 4, nu mai sta pe telefon, nu te mai uita pe geam cand te futi, nu mai fa totul mecanic, fii mai atenta la partenerul din fata ta. ON: 8, bun, umed, cu atentie la bijuterii, dar fara deep, mecanic si parca pe cronometru. NP: 6, pentru primul numar 8 cu indulgenta, iar al doilea tot cu indulgenta 4, de aici rezulta media 6. GFE: 7, cu indulgenta... Fata ar avea potential, dar mai e nevoie de multa atentie la anumite aspecte, descrise si mai sus...fara lipsa de respect, poate nu a fost chimie, poate amandoi am avut o zi proasta, poate are si zile mai reusite, dar parerea mea e ca serviciile lasa de dorit la cadoul de 300 lei. De revenit: Din punctul meu de vedere nu...maxim 30 min pentru o descarcare rapida fara pretentii prea mari... Giulia ai grija de tine si incearca sa tii cont de ce am descris mai sus, pentru tine si pentru viitoarele recenzii ce vor mai veni de la alti colegi. Consider ca totusi ai avea potential mare! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum