Sari la conținut

Banderas91

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Banderas91

  1. Pfff mai innebunit trebuie sa revin cat mai curând... Nu am mai ajuns de ceva timp dar saptamana asta sper sa îmi fac timp.. Te pup 😘. Recomandat Ciocane tari colegii😅😅
  2. Doar ce am fost la domnișoară.. Locația vestita Rebreanu totul ok răspuns rapid pe WhatsApp în 2 ore am ajuns la locație o fata deschisa am stat la tigara la vorba.. Chiar ma intrebat daca eu is grăbit dar eram nerabdator de acțiune.. per total On - 10 Np-9 Avea fata ceva probleme și nu prea ii ardea de futai... Per total ok fata arata super bine are ochii superbi mereu cu iei pe tine.. De revenit cu siguranță da... Mulțumesc pt. Seara asta te pup Ciocane tari sa aveți!!!
  3. Doar ce am fost la domnișoară totul super ok fără graba totul sa superlativ... On-9.5 Np-10 Super deschisa la vorba știe cum sa te facă sa te simți bine... Recomand... Eu o sa revin ma făcut sa ma simt ca în liceu... Ciocane tari sa aveți!!!
  4. Bună... Am vrut sa merg și eu la beatrice tot favut programare de pe o zi pe alta.. Când am confirmat ca voi fi prezent cu o ora înainte nu am mai primit nici un răspuns... După 2 zile am zis sa mai încerc o programare dar sa lasat fără nici un răspuns... Ciocane tari la toți :)))
  5. Am zis ca nu întru sa comentez dar când vad ca se scrie prostii nu pot sa ma abtin... Am. Fost de 5 ori și nu am fost niciodată grăbit nici măcar 1 secunda... Daca stai 1 ora la povesti și după vrei acțiune normal sa fie pe graba :))))
×
×
  • Creează nouă...