Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 20 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 20 Buna😘Disponibila pana la ora 24🤗😘 1 2
vaporeanul Reputație: 442 Postat Iunie 20 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 20 Buna duduie, poti cumva sa raspunzi si la mesaje pe whatsapp? Imi place ce citesc despre tine si as vrea sa te vizitez, dar ar trebui sa vrei si tu😅 Cu respect, Vaporeanul 2
Membru Premium ROLLOOCT Reputație: 365 Postat Iunie 20 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Membru Premium Postat Iunie 20 Acum 11 ore, eusitul a spus: Bai rollo bai, prea le unfli pe toate, am fost si eu dupa tine si nu e chiar asa magic cum scrii, chiar daca ai talent literar, vorba aia, "mai taie din ele da-le dracu" 🤣🤣🤣 Salut colegu, ai făcut mare greșeală că ai fost după mine, am stors o de energie,😂😂😂, după ce plec de la ele le ia somnul, dacă mai mergi la ea întreabo să te convingi câtă magie a fost 💥" fără glumă" 🤣🤣🤣 3
danycernat Reputație: 512 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 Fata e bine, dar nu ca in visele unora! Sa revenim cu picioarele pe sol!))) 1
luputu2 Reputație: 3 Postat Iunie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 20 Nu știu experiența voastră cum a fost..dar mie mi-a dat țeapă! Vorbit cu 2 ore inainte, programat..cand am ajuns in zona hotelului Dobrogea cum stabilisem..nu a mai raspuns! o trecem la DE EVITAT !! 1
danycernat Reputație: 512 Postat Iunie 20 Postat Iunie 20 1 hour ago, luputu2 said: Nu știu experiența voastră cum a fost..dar mie mi-a dat țeapă! Vorbit cu 2 ore inainte, programat..cand am ajuns in zona hotelului Dobrogea cum stabilisem..nu a mai raspuns! o trecem la DE EVITAT !! Raspunde dacă poate! Dacă apar alte priorități (gen a venit apropitaru', 🦈 sau varu' de la Tulcea!), orice plan au anulează, balta are pește! Fetele sunt păsări călătoare, azi aici/maine-n Focșani! Nu va bazați prea mult pe ele, ca nu-s iubitele voastre, doar Sexomate Itinerante! Sa nu ne suparam pe ele, nici sa nu ne bucurăm ! Scriu fără patimă, doar cat se poate se obiectiv! 2 1
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 21 Disponibila pana la ora 24😘 Imi cer scuze daca nu va raspund imediat posibil sa nu pot..incerc sa va raspund la toti!😘
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 21 Acum 18 ore, luputu2 a spus: Nu știu experiența voastră cum a fost..dar mie mi-a dat țeapă! Vorbit cu 2 ore inainte, programat..cand am ajuns in zona hotelului Dobrogea cum stabilisem..nu a mai raspuns! o trecem la DE EVITAT !! Buna da asa este am raspuns la 5 minute dupa si ma blocasei..
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 21 Pentru cei interesati de threesome sau Show lesby sunt impreuna cu colega mea @Amyra pentru detalii va astept pe whapp😘 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 2371 Postat Iunie 21 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iunie 21 Acum 8 ore, Izzabell a spus: Buna da asa este am raspuns la 5 minute dupa si ma blocasei.. Pentru unii acele 5 min sunt prețioase ...atâta timp cât i ai făcut programare , puteai sa îl anunți înainte că posibil sa mai întârzii tu 5-7 min și poate te înțelegea ! ...el dacă întârzia probabil tot la block era din partea ta ! Nu o zic cu răutate dar timpul în ziua de astăzi este prețios pentru toți ...!
danycernat Reputație: 512 Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 9 hours ago, Izzabell said: Pentru cei interesati de threesome sau Show lesby sunt impreuna cu colega mea @Amyra pentru detalii va astept pe whapp😘 Majoritatea dintre noi vroiam doar BeeSome....., ca avem doar cate-o skulă! Dacă mai si raspundeati... 1
danycernat Reputație: 512 Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 44 minutes ago, jerry84 said: Pentru unii acele 5 min sunt prețioase ...atâta timp cât i ai făcut programare , puteai sa îl anunți înainte că posibil sa mai întârzii tu 5-7 min și poate te înțelegea ! ...el dacă întârzia probabil tot la block era din partea ta ! Nu o zic cu răutate dar timpul în ziua de astăzi este prețios pentru toți ...! Lăsă, mai Jerry, ca doar nu sînteți CEO-i de multinationale, trebuie sacrificii ca sa fii futaq! 1
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 22 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 22 Buna dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 23😘 1 2
Chumly Reputație: 107 Postat Iunie 22 Oras:Cta Oras:Cta Postat Iunie 22 Acum 37 minute, Izzabell a spus: Buna dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 23😘 Bomba jupâna 🥰
danycernat Reputație: 512 Postat Iunie 22 Postat Iunie 22 4 hours ago, Chumly said: Bomba jupâna 🥰 Bombă cu ceas.... pleci ca sa nu explodeze!⚡✴⚡
Izzabell Reputație: 827 Postat Iunie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 23 Buna dragilor astazi este ultima zi la voi in oras..disponibila pana la ora24😘 1 1
aaronnew2016 Reputație: -18 Postat Iunie 24 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iunie 24 mai te intorci anul asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum