Sari la conținut

Izabell💋💯noua in orasul tău❤0746357154💋

Postări Recomandate

Reputație: 827
  • Oras:Timisoara
Postat

Buna😘Disponibila pana la ora 24🤗😘

IMG-20250514-WA0002.jpg

• Confuz 1
  • Inimioara 2
  • Membru Premium
Reputație: 365
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 11 ore, eusitul a spus:

Bai rollo bai, prea le unfli pe toate, am fost si eu dupa tine si nu e chiar asa magic cum scrii, chiar daca ai talent literar, vorba aia, "mai taie din ele da-le dracu" 🤣🤣🤣

Salut colegu, ai făcut mare greșeală că ai fost după mine, am stors o de energie,😂😂😂, după ce plec de la ele  le ia somnul, dacă mai mergi la ea întreabo să te convingi câtă magie a fost 💥" fără glumă" 🤣🤣🤣

• Haha 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu știu experiența voastră cum a fost..dar mie mi-a dat țeapă! Vorbit cu 2 ore inainte, programat..cand am ajuns in zona hotelului Dobrogea cum stabilisem..nu a mai raspuns! 

o trecem la DE EVITAT !! 

• Like 1
Postat
1 hour ago, luputu2 said:

Nu știu experiența voastră cum a fost..dar mie mi-a dat țeapă! Vorbit cu 2 ore inainte, programat..cand am ajuns in zona hotelului Dobrogea cum stabilisem..nu a mai raspuns! 

o trecem la DE EVITAT !! 

Raspunde dacă poate! Dacă apar alte priorități (gen a venit apropitaru', 🦈 sau varu' de la Tulcea!), orice plan au anulează, balta are pește!

Fetele sunt păsări călătoare, azi aici/maine-n Focșani!

Nu va bazați prea mult pe ele, ca nu-s iubitele voastre, doar Sexomate Itinerante! Sa nu ne suparam pe ele, nici sa nu ne bucurăm !

Scriu fără patimă, doar cat se poate se obiectiv!

• Like 2
  • Confuz 1
Postat

Disponibila pana la ora 24😘 Imi cer scuze daca nu va raspund imediat posibil sa nu pot..incerc sa va raspund la toti!😘

Postat
Acum 18 ore, luputu2 a spus:

o trecem la DE EVITAT !! 

Buna da asa este am raspuns la 5 minute dupa si ma blocasei..

Postat

Pentru cei interesati de threesome sau Show lesby sunt impreuna cu colega mea @Amyra pentru detalii va astept pe whapp😘

IMG-20250621-WA0002.jpg

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Reputație: 2371
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, Izzabell a spus:

Buna da asa este am raspuns la 5 minute dupa si ma blocasei..

Pentru unii acele 5 min sunt prețioase ...atâta timp cât i ai făcut programare , puteai sa îl anunți înainte că posibil sa mai întârzii tu 5-7 min și poate te înțelegea ! ...el dacă întârzia probabil tot la block era din partea ta ! Nu o zic cu răutate dar timpul în ziua de astăzi este prețios pentru toți ...! 

Postat
9 hours ago, Izzabell said:

Pentru cei interesati de threesome sau Show lesby sunt impreuna cu colega mea @Amyra pentru detalii va astept pe whapp😘

IMG-20250621-WA0002.jpg

Majoritatea dintre noi vroiam doar BeeSome....., ca avem doar cate-o skulă! Dacă mai si raspundeati...

• Like 1
Postat
44 minutes ago, jerry84 said:

Pentru unii acele 5 min sunt prețioase ...atâta timp cât i ai făcut programare , puteai sa îl anunți înainte că posibil sa mai întârzii tu 5-7 min și poate te înțelegea ! ...el dacă întârzia probabil tot la block era din partea ta ! Nu o zic cu răutate dar timpul în ziua de astăzi este prețios pentru toți ...! 

Lăsă, mai Jerry, ca doar nu sînteți CEO-i de multinationale, trebuie sacrificii ca sa fii futaq!

• Haha 1
Postat

Buna dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 23😘

20250622_111821.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
Reputație: 107
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat
Acum 37 minute, Izzabell a spus:

Buna dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 23😘

20250622_111821.jpg

Bomba jupâna 🥰 

Postat

Buna dragilor astazi este ultima zi la voi in oras..disponibila pana la ora24😘

• Confuz 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...