Ihmutihmut5 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 24, 2022 Buna sunt o brunetă frumoasa am 23 ani 160 inaltime sunt pentru prima data in orasul tau sunt o fata cu bune maniere si curata cu o pofta mare de a-ti satisface placeriile si fanteziile te astept la mine intr-o locatie discreta cu ambianta placuta pentru un moment de placere si relaxare absoluta.. serviciile mele sunt de super calitatete vei reintoarce cu siguranta!! poze 100 reale. Nu raspund la nr privatprima data în orașul tău
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 25, 2022 Și de ce te-am crede asa pe cuvânt? Pune și tu niște poze, o lista de servicii și tarifele.
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iunie 25, 2022 Postat Iunie 25, 2022 13 hours ago, Ihmutihmut5 said: Buna sunt o brunetă frumoasa am 23 ani 160 inaltime sunt pentru prima data in orasul tau sunt o fata cu bune maniere si curata cu o pofta mare de a-ti satisface placeriile si fanteziile te astept la mine intr-o locatie discreta cu ambianta placuta pentru un moment de placere si relaxare absoluta.. serviciile mele sunt de super calitatete vei reintoarce cu siguranta!! poze 100 reale. Nu raspund la nr privatprima data în orașul tău Unde sunt pozele 100% reale lipsa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum