rebeca_c Reputație: 48 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 27, 2022 Heii, vreau sa încep prin a va spune mai multe despre mine Am 20 de ani, corp slim, mărimea sânilor e medie, fundul ușor bombat, 1,63 înălțime, 54 kg 💞 Toate pozele pe care le am postat îmi aparțin, nimic nu e fake din ce vedeți, dacă nu îți place ce vezi in poze nu are rost sa ma contactezi, gusturile nu se discuta👍🏻😊 SERVICII: Oral neprotejat dacă igiena corespunde Normal protejat Masaj de relaxare efectuat cu calm( intra doar in ora) 69 după preferințe Accept orice poziție dacă mărimea este normala, dacă este mare sau foarte mare nu pot face orice poziție Accept săruturi corporale și atingeri, nu ma sărut pe buze Finalizarea se poate face corporală sau in protecție Fac și dominare NU fac anal și nici finalizare orală PREȚURI: 150 finalizarea ( timp: 20 de minute) 300 ora Prețul pe ședința de dominare prețul este 500 Fac și deplasări la hotel sau pensiuni iar prețul pentru o ora este de 500 *** nu accept persoane in stare de ebrietate, persoane cu accesorii *** Pentru programări îmi puteți da mesaj pe Whatsapp🥰 Pupici și va aștept la mine, sper sa ma ridic așteptărilor voastre❤️ 1
rebeca_c Reputație: 48 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iunie 27, 2022 Buna, mâine voi fi in Botoșani, pupici 💕
outofmymind Reputație: 264 Postat Iunie 28, 2022 Postat Iunie 28, 2022 Cele 20 de minute se contorizeaza de cand se intra pe usa blocului sau cand se intra in asternuturi? Nu incerc sa par interesant sau rautacios si nu imi place sa stau mai mult decat e de bun simt, dar daca tot ai postat anuntul...am vrut sa ma lamuresc asupra acestui aspect. 1
tigerone1972 Reputație: 72 Postat Iunie 28, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 28, 2022 Nici ora nu mai e ce a fost odata , ora are 45 min , jumate de ora are 20 min In cazul asta trebuie sa vi cu ea sculata de acasa , fenomenale fetele astea. 2
arturo Reputație: 245 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Postat Iunie 29, 2022 Dacă se organizează bine,Intr o oră poate să aibă și 3 clienți:)) 2
rebeca_c Reputație: 48 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 2, 2022 Bună, m am întors in Iasi, de astăzi după ora 15:00 ma găsiți, pupici😍 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum