Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 30, 2022 Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge SÂMBĂTĂ 02.07.2022😁 Momentan nu am găsit locație dar vă rog să îmi spune-ți in ce zona sa caut ‼️ Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a vă face o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 200lei 30min ( 1 fin ) 350lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL și nici finalizare ORALĂ Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ IMG_2262.MOV 2 4 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49919 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 30, 2022 Esti bine venita la noi Ana❤ Te urmaresc la Arad si am vazut ca esti o mandra ok din toate punctele de vedere😁 Ca si locatii....prima universitatii,ared,luceafarul sau in cel mai rau caz "red light bulevards"😅🤣🤣🤣prima onestilor😅 Te pwp💋💋💋 Ps:abia astept sa ma joc cu "airbagurile"tale💞 5 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 30, 2022 Acum 28 minute, rechinii77 a spus: Esti bine venita la noi Ana❤ Te urmaresc la Arad si am vazut ca esti o mandra ok din toate punctele de vedere😁 Ca si locatii....prima universitatii,ared,luceafarul sau in cel mai rau caz "red light bulevards"😅🤣🤣🤣prima onestilor😅 Te pwp💋💋💋 Ps:abia astept sa ma joc cu "airbagurile"tale💞 Te pupăcesc , am fost chemată de foarte mulți Orădeni și am zis să vă fac pe plac 😝 Mulțumesc pentru locații 😘 3 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49919 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 30, 2022 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: Te pupăcesc , am fost chemată de foarte mulți Orădeni și am zis să vă fac pe plac 😝 Mulțumesc pentru locații 😘 Nici nu ma mir😅ma gandesc ca multi vor sa ajunga la țâța ta😅sper sa apuci sa ma alaptezi si pe mine😅 Te pwp💋 3 4 Link spre comentariu
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Buna Ana! Daca vrei sa faci bani, ma gasesti pa Cluji weekend ul acesta. 1 Link spre comentariu
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 9 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge SÂMBĂTĂ 02.07.2022😁 Momentan nu am găsit locație dar vă rog să îmi spune-ți in ce zona sa caut ‼️ Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a vă face o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL și nici finalizare ORALĂ Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ IMG_2262.MOV Hmmmmz , păcat de finalizarea orala , fk faci ? Bine ai venit la noi ! 😘 Link spre comentariu
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Iar că și locație : Prima universitatii , Luceafărul sau Ares . Exclus prima nufărul sau Grigore Moisil ! Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 4 minute, VIP-DON a spus: Iar că și locație : Prima universitatii , Luceafărul sau Ares . Exclus prima nufărul sau Grigore Moisil ! Oare ce are prima nufărul? Sau Grigore moisil? Sunt locații destul de ok .lasă să meargă toate pe onestilor la celebrul bloc P2 !!! Link spre comentariu
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 3 minute, Cipry37 a spus: Oare ce are prima nufărul? Sau Grigore moisil? Sunt locații destul de ok .lasă să meargă toate pe onestilor la celebrul bloc P2 !!! Și prima Oneștilor e exclus ! Pe Grigore Moisil mă gândeam la tine , sa nu cumva sa te vadă "iubi" că acolo stai ! 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Chiar acum, VIP-DON a spus: Și prima Oneștilor e exclus ! Pe Grigore Moisil mă gândeam la tine , sa nu cumva sa te vadă "iubi" că acolo stai ! 🤣🤣🤣🤣 Ce informat ești tu..nu știam ca sunt detectivi pe nimfomane 😆 Link spre comentariu
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 10 minute, Cipry37 a spus: Ce informat ești tu..nu știam ca sunt detectivi pe nimfomane 😆 La 24.06.2022 la 21:16, Cipry37 a spus: Suntem vecini de cartier.trebuie sa te vizitez neapărat..nu am cum sa te ratez 😉🤩🤩🤩 Link spre comentariu
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Și hai să lăsăm off topicul pe postarea domnișoarei ! Grigore Moisil și prima nufărul după părerea mea îs cele mai indiscrete zone ! Cel mai discret loc e ARED sau Luceafărului! Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 24 minute, VIP-DON a spus: Și hai să lăsăm off topicul pe postarea domnișoarei ! Grigore Moisil și prima nufărul după părerea mea îs cele mai indiscrete zone ! Cel mai discret loc e ARED sau Luceafărului! Ai dreptate. Într-un fel pentru mine e bine nufărul. Trec strada și sunt la ele.doar ca partea proasta e trebuie sa fiu atent la radare..✌️🙃 Link spre comentariu
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Fata mea, nu te du pe sat la Nufarul, daca vrei sa ai clienți. Ia si tu ceva in orași. Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Bună dragilor 🤗 cu regret vă spun că nu voi veni sâmbătă deoarece toate apartamentele sunt ocupate și nu găsesc nimic Ok .. Îmi pare sincer rău 🥹 1 1 Link spre comentariu
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Poti sa stai la mine. Nu iau 50%. 1 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 41 minute, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor 🤗 cu regret vă spun că nu voi veni sâmbătă deoarece toate apartamentele sunt ocupate și nu găsesc nimic Ok .. Îmi pare sincer rău 🥹 Draga mea ..nu găsești..nici în ultimele 2 variante în nufărul? Grigore Moisil sau Nufărul prima??🙃🤩 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 16 minute, Cipry37 a spus: Draga mea ..nu găsești..nici în ultimele 2 variante în nufărul? Grigore Moisil sau Nufărul prima??🙃🤩 Absolut nimic .. Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1591 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 1, 2022 Grand hill Residence ...tocmai ce a plecat o alta dameza de acolo ... Link spre comentariu
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 2 minute, chrisbbmike a spus: Grand hill Residence ...tocmai ce a plecat o alta dameza de acolo ... E vara , e full și prețuri duble la orice regim hotelier ... Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1591 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 1, 2022 Din spusele altei fete preturile erau la fel de unde stătea ea în cealaltă locație...iar acolo era normal ( prima univ ) 1 Link spre comentariu
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 1 oră, Anaxxx27 a spus: Absolut nimic .. Te cazez la mine dacă vrei .am o garsoniera în nufărul!🤩 Link spre comentariu
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 18 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge SÂMBĂTĂ 02.07.2022😁 Momentan nu am găsit locație dar vă rog să îmi spune-ți in ce zona sa caut ‼️ Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a vă face o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL și nici finalizare ORALĂ Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ IMG_2262.MOV 968 kB · 34 descărcări Ma bucur că ai ajuns și pe la noi!te aștept de mult !abea aștept să ne cunoaștem ! Te pup 😘 1 Link spre comentariu
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Sau asa, si ii dai o buca la 3 clienti. 1 Link spre comentariu
adi1 Reputație: 25 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 1, 2022 Acum 5 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor 🤗 cu regret vă spun că nu voi veni sâmbătă deoarece toate apartamentele sunt ocupate și nu găsesc nimic Ok .. Îmi pare sincer rău 🥹 🥺 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum