Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 30, 2022 Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge SÂMBĂTĂ 02.07.2022😁 Momentan nu am găsit locație dar vă rog să îmi spune-ți in ce zona sa caut ‼️ Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a vă face o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 200lei 30min ( 1 fin ) 350lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL și nici finalizare ORALĂ Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ IMG_2262.MOV 2 4
rechinii77 Reputație: 50215 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 30, 2022 Esti bine venita la noi Ana❤ Te urmaresc la Arad si am vazut ca esti o mandra ok din toate punctele de vedere😁 Ca si locatii....prima universitatii,ared,luceafarul sau in cel mai rau caz "red light bulevards"😅🤣🤣🤣prima onestilor😅 Te pwp💋💋💋 Ps:abia astept sa ma joc cu "airbagurile"tale💞 5 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 30, 2022 Acum 28 minute, rechinii77 a spus: Esti bine venita la noi Ana❤ Te urmaresc la Arad si am vazut ca esti o mandra ok din toate punctele de vedere😁 Ca si locatii....prima universitatii,ared,luceafarul sau in cel mai rau caz "red light bulevards"😅🤣🤣🤣prima onestilor😅 Te pwp💋💋💋 Ps:abia astept sa ma joc cu "airbagurile"tale💞 Te pupăcesc , am fost chemată de foarte mulți Orădeni și am zis să vă fac pe plac 😝 Mulțumesc pentru locații 😘 3
rechinii77 Reputație: 50215 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 30, 2022 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: Te pupăcesc , am fost chemată de foarte mulți Orădeni și am zis să vă fac pe plac 😝 Mulțumesc pentru locații 😘 Nici nu ma mir😅ma gandesc ca multi vor sa ajunga la țâța ta😅sper sa apuci sa ma alaptezi si pe mine😅 Te pwp💋 3 4
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Buna Ana! Daca vrei sa faci bani, ma gasesti pa Cluji weekend ul acesta. 1
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Acum 9 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge SÂMBĂTĂ 02.07.2022😁 Momentan nu am găsit locație dar vă rog să îmi spune-ți in ce zona sa caut ‼️ Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a vă face o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL și nici finalizare ORALĂ Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ IMG_2262.MOV Hmmmmz , păcat de finalizarea orala , fk faci ? Bine ai venit la noi ! 😘
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Iar că și locație : Prima universitatii , Luceafărul sau Ares . Exclus prima nufărul sau Grigore Moisil !
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Acum 4 minute, VIP-DON a spus: Iar că și locație : Prima universitatii , Luceafărul sau Ares . Exclus prima nufărul sau Grigore Moisil ! Oare ce are prima nufărul? Sau Grigore moisil? Sunt locații destul de ok .lasă să meargă toate pe onestilor la celebrul bloc P2 !!!
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Acum 3 minute, Cipry37 a spus: Oare ce are prima nufărul? Sau Grigore moisil? Sunt locații destul de ok .lasă să meargă toate pe onestilor la celebrul bloc P2 !!! Și prima Oneștilor e exclus ! Pe Grigore Moisil mă gândeam la tine , sa nu cumva sa te vadă "iubi" că acolo stai ! 🤣🤣🤣🤣
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Chiar acum, VIP-DON a spus: Și prima Oneștilor e exclus ! Pe Grigore Moisil mă gândeam la tine , sa nu cumva sa te vadă "iubi" că acolo stai ! 🤣🤣🤣🤣 Ce informat ești tu..nu știam ca sunt detectivi pe nimfomane 😆
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Acum 10 minute, Cipry37 a spus: Ce informat ești tu..nu știam ca sunt detectivi pe nimfomane 😆 La 24.06.2022 la 21:16, Cipry37 a spus: Suntem vecini de cartier.trebuie sa te vizitez neapărat..nu am cum sa te ratez 😉🤩🤩🤩
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Și hai să lăsăm off topicul pe postarea domnișoarei ! Grigore Moisil și prima nufărul după părerea mea îs cele mai indiscrete zone ! Cel mai discret loc e ARED sau Luceafărului!
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Acum 24 minute, VIP-DON a spus: Și hai să lăsăm off topicul pe postarea domnișoarei ! Grigore Moisil și prima nufărul după părerea mea îs cele mai indiscrete zone ! Cel mai discret loc e ARED sau Luceafărului! Ai dreptate. Într-un fel pentru mine e bine nufărul. Trec strada și sunt la ele.doar ca partea proasta e trebuie sa fiu atent la radare..✌️🙃
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Fata mea, nu te du pe sat la Nufarul, daca vrei sa ai clienți. Ia si tu ceva in orași.
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iulie 1, 2022 Bună dragilor 🤗 cu regret vă spun că nu voi veni sâmbătă deoarece toate apartamentele sunt ocupate și nu găsesc nimic Ok .. Îmi pare sincer rău 🥹 1 1
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Poti sa stai la mine. Nu iau 50%. 1
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Acum 41 minute, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor 🤗 cu regret vă spun că nu voi veni sâmbătă deoarece toate apartamentele sunt ocupate și nu găsesc nimic Ok .. Îmi pare sincer rău 🥹 Draga mea ..nu găsești..nici în ultimele 2 variante în nufărul? Grigore Moisil sau Nufărul prima??🙃🤩
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iulie 1, 2022 Acum 16 minute, Cipry37 a spus: Draga mea ..nu găsești..nici în ultimele 2 variante în nufărul? Grigore Moisil sau Nufărul prima??🙃🤩 Absolut nimic ..
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 1, 2022 Grand hill Residence ...tocmai ce a plecat o alta dameza de acolo ...
Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Acum 2 minute, chrisbbmike a spus: Grand hill Residence ...tocmai ce a plecat o alta dameza de acolo ... E vara , e full și prețuri duble la orice regim hotelier ...
chrisbbmike Reputație: 1603 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 1, 2022 Din spusele altei fete preturile erau la fel de unde stătea ea în cealaltă locație...iar acolo era normal ( prima univ ) 1
Cipry37 Reputație: 288 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Acum 1 oră, Anaxxx27 a spus: Absolut nimic .. Te cazez la mine dacă vrei .am o garsoniera în nufărul!🤩
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Acum 18 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , numele meu este Ana și voi ajunge SÂMBĂTĂ 02.07.2022😁 Momentan nu am găsit locație dar vă rog să îmi spune-ți in ce zona sa caut ‼️ Despre mine va pot spune că sunt o fire veselă ,vorbăreață și iubitoare dar în același timp și 🔞 Restul calităților aștept să mi le descoperiți voi 😋 Voi atașa poze /preturi/servicii/și un topic de pe alt oraș pentru a vă face o părere despre mine Presturile mele sunt următoarele: 150 lei 30min ( 1 fin ) 300 lei h ( 2 fin ) Serviciile mele sunt următoarele •oral 🔞 ( in funcție de igiena ) •normal (protejat) •69 🔞 • dus •masaj ( indiferent de preț) 🔞 •finalizare corporală ( în funcție de igienă ) 🔞 •anumite fantezii în limita bunului simț 🔞• diferite poziții 🔞 • party • nu fac dominării Țin să menționez că nu fac ANAL și nici finalizare ORALĂ Programul meu incepe de la ora 09:00, și mă veți găsi până la ora 00:00 poate chiar și mai târziu . Mă puteți contacta pe Whatsapp pentru a stabili o programare , dar și la numărul de telefon 0746738702 Bineinteles mă poți suna și pentru confirmare ! În locație găsesti băuturi la alegere , prosoape curate , curățenie . Pupici❤️ IMG_2262.MOV 968 kB · 34 descărcări Ma bucur că ai ajuns și pe la noi!te aștept de mult !abea aștept să ne cunoaștem ! Te pup 😘 1
lakeflausatu Reputație: -72 Postat Iulie 1, 2022 Postat Iulie 1, 2022 Sau asa, si ii dai o buca la 3 clienti. 1
adi1 Reputație: 25 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 1, 2022 Acum 5 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor 🤗 cu regret vă spun că nu voi veni sâmbătă deoarece toate apartamentele sunt ocupate și nu găsesc nimic Ok .. Îmi pare sincer rău 🥹 🥺
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum