esemes Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Iulie 2, 2022 Buna, Sunt in Turda pentru o perioada, m-ar interesa niste recomandari. Majoritatea profilelor pe de publi par super false :)) Link spre comentariu
andreicluj85 Reputație: 165 Postat Iulie 2, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 2, 2022 Salut. Pt Turda , singura recomandate e sa nu te duci . 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 urca in masina pedala pana la cluj ciocanesti ceva si esti multumit ps: evita si florestiul(foarte rar gasesti ceva de calitate) Link spre comentariu
esemes Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Turda Oras:Turda Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 3 hours ago, kant_do said: urca in masina pedala pana la cluj ciocanesti ceva si esti multumit ps: evita si florestiul(foarte rar gasesti ceva de calitate) Merci de sfat! Link spre comentariu
esemes Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Turda Oras:Turda Autor Partajează Postat Iulie 3, 2022 22 hours ago, andreicluj85 said: Salut. Pt Turda , singura recomandate e sa nu te duci . Slabut oras in cazul asta :)) Link spre comentariu
harley666 Reputație: 58 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iulie 3, 2022 Salut , Slaba activitate in Turda ,doar daca iti recomanda cineva sa mergi direct la pont ( cam rar ) Ca si exemplu: am gasit anunt pe pubi 24 , am facut programare , si ce sa vezi: alta femeie ! total diferit din poze ( a mentionar k ii colega si nah .. ) Am zis , hai acuma , dak tot am venit :)) , dar nu se compara cu orasul Cluj , alt ceva ,alt nivel ! De atunci , Cluj este locul unde ai parte de rasfatz total din partea lor ( doar aici merg ) , pozele sunt reale , descrierea la fel , etc. Spor la aventuri ! O seara faina ! Link spre comentariu
esemes Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Turda Oras:Turda Autor Partajează Postat Iulie 4, 2022 21 hours ago, harley666 said: Salut , Slaba activitate in Turda ,doar daca iti recomanda cineva sa mergi direct la pont ( cam rar ) Ca si exemplu: am gasit anunt pe pubi 24 , am facut programare , si ce sa vezi: alta femeie ! total diferit din poze ( a mentionar k ii colega si nah .. ) Am zis , hai acuma , dak tot am venit :)) , dar nu se compara cu orasul Cluj , alt ceva ,alt nivel ! De atunci , Cluj este locul unde ai parte de rasfatz total din partea lor ( doar aici merg ) , pozele sunt reale , descrierea la fel , etc. Spor la aventuri ! O seara faina ! Sunt convins ca in Cluj e rasfat, problema e pretul la pompa de benzina =)) Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 29 minute, esemes a spus: Sunt convins ca in Cluj e rasfat, problema e pretul la pompa de benzina Mdaaa... ai dreptate, este o avere să pui 5 picuri de benzina in rezervor, să faci 30 km Turda - Cluj. Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2675 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 1 oră, dorinel18' a spus: Mdaaa... ai dreptate, este o avere să pui 5 picuri de benzina in rezervor, să faci 30 km Turda - Cluj. 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum